Şimdi Ara

(SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette dolaşırken denk geldim ilk başlarda çok ilginç bir tür diye düşünmüştüm ki meğer bir hastalıkmış. Genetik bir hastalık olan feather duster olarak adlandırılan bu hastalıkta kuşların tüyleri kontrolsüz olarak uzayıp ve malesef tedavisi olmamak ile birlikte ömürleride kısaymış. Tek yapılacak şey özellikle kafa tüylerinin görüşünü engellememesi için kısaltıp yaşam kalitesini arttırıp beklemekmiş. Başına gelen (Allah korusun) , duyan gören varmıdır bilmiyorum ama çok dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim. Fotoğraflarda bu halleri çok tatlı görünüyorlar. Belki özel bir tür olmasını arzu ederdik ama hastalık olduğunu öğrenince insan üzülüyor.

(SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster' (SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster' (SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster' (SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster' (SS'Lİ)Garip bir kuş hastalığı 'Feather Duster'

• çok tatlılarmış ömürleri normal muhabbet kuşlarından nekadar kısa bi bilginiz varmı
  • Bana korkunç geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar en falz 1buçuk msene yaşayablr
  • Yazık ya apaçi gibi olmuşlar.Tüylerini kırpsalar sürekli, yaşamazlar mı acaba?
  • Çok nadir olan bu durum benim ilk yavrumda başıma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavru nasıl hocam iyi mi şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.