Şimdi Ara

Ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 6 Ekim 2017; 14:10:24 >

• saçma. balık yağına o kadar bara verilmez. balya al marincap al. 10 tlnin altındadır fiyatları. günlük kullanımda sorun yaratmaz paket bitene kadar benim söylediklerim. ve hiçbir farkı olduğunu sanmıyorum.
  • eczacı sana yalnış demiş en iyisi gnc mağazalarındaki balık yağı olan kapsüllerdir. tüm dünyada güvenirlilği kanıtlanmışdır ve bir çok sağlık danışmanıda önermekdedir ayrıca alışveriş merkezlerinde kolaylıkla mağazalarını bulabilirsin

yan etki konusuna gelirsek o bence bünyelen alakalı bişedir ama hassas bir insan değilsen yan etki yapacaklarını zannetmem zira bunlar doğal ürünlerdir.

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=19&title=Bal%FDk%20Ya%F0lar%FD
  • arkadaşım balıkyağının kalitesini anlamak istiyorsan köpük bardağa suyu doldur. sonra balıkyağını at içine bir süre sonra bardak deliniyorsa bilki o yağ kalitelidir. verdiğin ürünü tanımıyorum ama önerebileceğim ürün var. eczanede satılanlardan daha kalıtelısı ve guvenılır olanlar var.
  • uzun süredir araştırmalar yapmaktayım .

1- Ocean® Lipor 1360 mg fiyatı 44 tl 30 adet

EPA 625 mg
    DHA 245 mg
    Diğer Omega3 82 mg
    Vitamin E 1.3 mg
    Enerji Degeri 12 kcal.

2- solgar omega 950 fiyatı 60 tl 50 adet

Her softjelde
    Omega-3 doymamış yağ asitleri 950 mg
    - EPA 542 mg
    - DHA 408 mg

3- Ocean Fish Oil Plus 1000 mg 50 Kapsül 25 tl

Bileşenler
    Her bir kapsül Trigliserit formda 1000 mg saf balık yağı içermektedir.
    EPA 330 mg
    DHA 220 mg
    Diğer Omega3 129 mg
    Vitamin E 1 mg
    Enerji Degeri 9 kcal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

uzun süredir araştırmalar yapmaktayım .

1- Ocean® Lipor 1360 mg fiyatı 44 tl 30 adet

EPA 625 mg
    DHA 245 mg
    Diğer Omega3 82 mg
    Vitamin E 1.3 mg
    Enerji Degeri 12 kcal.

2- solgar omega 950 fiyatı 60 tl 50 adet

Her softjelde
    Omega-3 doymamış yağ asitleri 950 mg
    - EPA 542 mg
    - DHA 408 mg

3- Ocean Fish Oil Plus 1000 mg 50 Kapsül 25 tl

Bileşenler
    Her bir kapsül Trigliserit formda 1000 mg saf balık yağı içermektedir.
    EPA 330 mg
    DHA 220 mg
    Diğer Omega3 129 mg
    Vitamin E 1 mg
    Enerji Degeri 9 kcal.
    K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 6 Ekim 2017; 14:10:53 >
  • Ne amacla aldin.
  • H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 6 Ekim 2017; 14:12:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot103

quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Ne amacla aldin.

hangi amaçla soruyorsun ?

Kilo almak icinmi baska bisey icinmi kullanicagini sormustum.oyle bi cevap vermisinki artik bilmek istemiyorum.bidahada konuna girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot103

quote:

Ne amacla aldin.

hangi amaçla soruyorsun ?

Kilo almak icinmi baska bisey icinmi kullanicagini sormustum.oyle bi cevap vermisinki artik bilmek istemiyorum.bidahada konuna girmem.

Alıntıları Göster
    H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 6 Ekim 2017; 14:11:14 >

• Balık yağının yazın kullanılmayacağını söylemedi mi eczacı sana ?
  • L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 6 Ekim 2017; 14:12:17 >
  • Ben yurtdışından biri a ve d vitaminli diğeri normal 2 tane balık yağı getirtmiştim art arda sıvı halde ve dünyanın en iyi markaları(biri carlson dı heralde),ikiside nedense kalbimde zorlanma ya da tansiyon artışı gibi kalbimin daha hızlı çalışması,diş gıcırdatma,ciltte yağlanma gibi garip etkiler yaptı 2 hafta sonra bıraktım,bende nedense ters etki yaptı ama her yerde çok faydalı olduğu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Balık yağının yazın kullanılmayacağını söylemedi mi eczacı sana ?

Yazla - Kışla ne alakası var birşey biliyorsan söyle bilader?
  • Uzmanlarin yazinda kisinda kullanilabiiyor diye aciklarini gordum gecen gun

• Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikleşunu belirtmeliyim ki eczacının söylediği kesinlikle doğrudur..EFA S-1200 benimde kullandığım 720 mg'lık gerçek anlamda balık yağıdır.Herkes özellik yazıp durmuş.Bir kere GNC falan hiç denemeyin pişman olursunuz.İyi balık yağının esas özellikleri,derin su balığı olması ve soğuk sıkımdır.Yani Kuzey Avrupa balığı olacak,ayrıca balıktan elde ettikleri yağı doğal yöntemlerle yani soğuk sıkımla elde edecekler.Diğerleri beş para etmez.Yukarıda yazılan ürün ve markaları bir araştırın,içlerinden en fazla 1 veya 2 tanesi soğuk sıkımdır.Kullanacaksanız EFA S-1200 der geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buharbey -- 13 Ocak 2014; 10:04:53 >
  • Eczanrlerde satılan balık yağı gerçekte pek bi işe yaramıyor bunun testlerini defalarca yaptık asıl kullanilmasi gereken balik yağı asididir

• Ürünün üzerinde "Cold woter fish" yazması gerekli. Yani soğuk su balığından elde edilmiş olmalı. Bu durum da fiyata etki edecektir tabi ki.

EFA S-1200 ürününün üzerinde bu ibare var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.