Şimdi Ara

.srt formatındaki altyazı dosyalarıyla dizi izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler İngilizce Dizileri ve .srt formatındaki türkçe altyazıları videoya gömmeden direk açabilir miyiz?

Yani .srt alt yazı dosyasıyla ingilizce diziyi (herhangi bir programla dizinin üstüne gömmeden) TR altyazılı izleyebiliyor muyum?

Sırf videolara altyazı gömmeyle uğraşmaktan elimdeki cihazdan soğudum

Cihaz JB li

• JB olmasa bile, en azından AVPlayer ile mümkün.
    Ama, madem jb var, Xbmc kurun. İster internetten stream ederek izleyin dizileri, ister bilgisayarınızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

JB olmasa bile, en azından AVPlayer ile mümkün.
    Ama, madem jb var, Xbmc kurun. İster internetten stream ederek izleyin dizileri, ister bilgisayarınızdan.

AV Playerı kurdum. W-fi eşitleme varmış. Tüm dosyalar atılabiliyor. ".srt" desteği varmış. Birazdan altyazıyı da atacağım. Teşekkürler
  • Eğer yerel ağınızın erişiminde olacaksanız Air Video ile filmi aletinize aktarmadan da izleyebilirsiniz. (Xbmc ile de tabi)
  • quote:

Eğer yerel ağınızın erişiminde olacaksanız Air Video ile filmi aletinize aktarmadan da izleyebilirsiniz. (Xbmc ile de tabi)

Merhabalar.

Hocam, Air Video'yu kurdum ve test ettim. Oldukça güzel çalışıyor. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Ancak, altyazılarda Türkçe karakter sıkıntısı var. "?" şeklinde gösteriyor.

Buna bir çözüm var mı acaba ?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 17 Mayıs 2012; 1:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Eğer yerel ağınızın erişiminde olacaksanız Air Video ile filmi aletinize aktarmadan da izleyebilirsiniz. (Xbmc ile de tabi)

Merhabalar.

Hocam, Air Video'yu kurdum ve test ettim. Oldukça güzel çalışıyor. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Ancak, altyazılarda Türkçe karakter sıkıntısı var. "?" şeklinde gösteriyor.

Buna bir çözüm var mı acaba ?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bilgisayardaki Air Video server uygulamasının altyazılar sekmesinde varsayılan kodlamayı Türkçe yapın.

• Merhaba,
    Air Video uygulaması ile dün film seyrettim. Ancak, HD olarak kayıtlı olan filmlerde sorun oluyor. Kesik kesik geliyor görüntü. Star Wars'u HD seyretmeye çalıştım ama mümkün olmadı.
    Bunun bir çözümü var mıdır? Aynı durum PS3 için de geçerli. Ağ üzerinden wireless olarak görüntü aktarımı yapıyorum ama HD filmlerde onda da aynı sorun oluyor.
    Bir de, İpad için Air Video uygulamasında mkv dosyasının altında, alt yazı dosyası olmalı yazıyordu. Ben starwars'u kontrol ettim. Onda öyle bir alt yazı dosyası yok ama alt yazı çıkıyor.
    Diğer filmlerde de alt yazı dosyası yok ama onlarda alt yazı çıkmıyor.
    Bunu nasıl çözeriz?
    Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TORRENT FİLM ALTYAZI SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler İngilizce Dizileri ve .srt formatındaki türkçe altyazıları videoya gömmeden direk açabilir miyiz?

Yani .srt alt yazı dosyasıyla ingilizce diziyi (herhangi bir programla dizinin üstüne gömmeden) TR altyazılı izleyebiliyor muyum?

Cihaz JB li

http://www.iphoneturkey.biz/2011/03/avplayer-ile-iphone-ve-ipadde-rahatca-video-izleyin.html

buraya bir göz atın...av player ile sorunsuzca altyazıyı gömmeden izleyebilirsiniz.(hemde lite sürümü ile).yanlız tr karakterleri düzeltmek için sadece 1 kere alt yazı dosyasına tıklayın ve oradan turkish -> ISO-8859-9 olarak ayarlayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler İngilizce Dizileri ve .srt formatındaki türkçe altyazıları videoya gömmeden direk açabilir miyiz?

Cihaz JB li

http://www.iphoneturkey.biz/2011/03/avplayer-ile-iphone-ve-ipadde-rahatca-video-izleyin.html

buraya bir göz atın...av player ile sorunsuzca altyazıyı gömmeden izleyebilirsiniz.(hemde lite sürümü ile).yanlız tr karakterleri düzeltmek için sadece 1 kere alt yazı dosyasına tıklayın ve oradan turkish -> ISO-8859-9 olarak ayarlayın...

Alıntıları Göster
    AVPlayer'ın lite sürümünü sen mi yazdın üstat?

• quote:

Orijinalden alıntı: ss_1903
    ...
    Bunu nasıl çözeriz?
    Teşekkürler..

Modeminizin veri aktarım hızı düşük olabilir. Takıntısız izlemek için iPaddeki Air Videonun Global Settings'inde bitrate'i düşürebilirsiniz.

Mkv dosyası avi gibi bir dosya değildir. İçinde görüntü, alternatif dil ve altyazı dosyaları içerebilen bir pakettir. Mkvnin yanında altyazı dosyası olmasa da, içinde olabilir.
    Filmi oynatmaya başlamadan önce filmin üzerine tıkladığınızda filmizi izleyebileceğiniz alternatif ses ve altyazıları seçeneklerine ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.