Şimdi Ara

SROFORUM'dan şikayet etsek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sro online ın genel forum sitesinde bişeyler yazsak cevap gelir mi?Uzun bişey ler yazmayı düşünüyorum.Yazdığım yazı da Türkleri küçümseyenlere de lafım olacak!Sizde yazmamı istediğiniz birşey ya da öneriniz varsa buraya yazabilirsiniz.

• Yazacağın şey her ne olursa olsun kimseyi küçümseme. Bence adamlar sonuna kadar haklı. Diğer konuda verdiğim ss lere bak. Bu bile onların haklık olduğunu kanıtlar ve senin yazacağın aşağılayıcı ya da küçümseyici sözler işi sadece ama sadece yokuşa sürmektir.
  • bugün adamın birine küfretmişler adamda bu küfür ediyo ona küfredin diyodu ne kadar saçmaca bir laf sen kendi problemini kendin çözsene kardeşim.adamlar çoğu zaman haklılar 3-5 yaş zekası adamlar bu oyunu oynarsa olacağı budur
  • Benim var oyuna premıum koysunlar oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: l@stsoldi3r

Sro online ın genel forum sitesinde bişeyler yazsak cevap gelir mi?Uzun bişey ler yazmayı düşünüyorum.Yazdığım yazı da Türkleri küçümseyenlere de lafım olacak!Sizde yazmamı istediğiniz birşey ya da öneriniz varsa buraya yazabilirsiniz.

hmm nasıl bişey yazmayı düşünüyorsun?
    umarım aşırı milliyetçi ve yabancıları kötüleyen bir yazı yazmasın.

ayrıca bu aralar bi cewap geleceğini sanmıyorum işleri başlarından aşkın:)
  • Hayır kimseyi aşşağılayıcı olmayacak.Bir Türk'ten yola çıkıp tüm Türkler hakkında önyargılı davranan sinir yabancılara şu an ki durumumuzu anlatıcam.Yani şe ezik tiplere ciddiye almamaları falan.premiumda istiycem
  • Gir deki onlar türklerin değil sizin onları buna alıştırmanızın bi ayıbı de... (Atalarının bizi hazırcı millet olarak yetiştirmeleri sonucu böyle olduk)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.