Şimdi Ara

SRO Saatlerinizi mi alıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi konuyu merak ettim.İnsan sabah kalkıyor.Oturuyor pcnnin başına.SRO muhabbeti.Akşama kadar kalkmıyor.Ben son günlerde bunu çok yaşadım.Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.Bir oturuşum sabahsa ikincisi gece 12 falan oluo...Sizin durumlar nasıl?Sizi işlerinizden alı koyuyor mu?Online oyunların karanlık tarafıda bu işte..

SRO ONLINE HAYAT OFFLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 25 Ocak 2008; 22:52:16 >

• Ben Sabah Kalkıyorum Pc'yi Açıyorum Kahvaltımı Ettikten Sonra Nescafe 3 ü 1 Aradamı Hazırlıyorum
    Silkroada Giriyorum ( Handsfree ) Yapıyorum
    Sonra Blog uma Birşeyler Ekliyorum Tema , Şablon Eklenti Vb ARaştıyorum
    Msnden Yazanlar İle Konuşuyorum ...
  • Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum pc ye şöle bi bakıyorum amcaoglu dc falan yemişmi diye,

sonra giyinip 2 - 3 saat kampüste takılıyorum...

eve geliyorum pcye tekrar bakıyorum, sonra duş alıp işe gidiyorum bi kaç bira açıyorum akşam eve geliyorum tekrar duş alıyorum ( malum sox düşmesi için sıkça duş alınması gerekiyor )

sağolsun amcaoglu kasıyor bana hiç ihtiyaç kalmıyor...

dipnot : şu an aktif olarak char kasmıyorum amcaoglu dinlensin biraz
  • uyanıorum duş alıorum hala uyku sersemligim varsa çay içiorum

pc açıorum ilk önce sroyu açıorum sonra msni açıorum biraz gitar çalışıp afk oluorum^^

dışarı çıkıorum arkadaşlarla takılıorum 5-6saat sonra geri dönüorum msn ve oyundakilerle muhabbet ediorum sonrada ders çalışıroum

not:bu program haftasonlarına aittir
  • kalkıyodum okula geliodum okuldan gelince 3-4(belki 5) saat pcye bakıyorum sonra kapatıyorum..

bu okul zamanıydı tatilde;

kalkcam kahvaltıdan sonra pcye bakcam sonra gece 8-9 gibi yatıyımki ertesi gün yine tüm gün boyunca bilgisayara bakabiliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-WaLKeR

silkroad yüzünden yaz tatilim çar çur oldu nasıl geçtini anlamadım 3 ayın

aynen bi zamanlar ben elle kasan sayılı insanlardandım. ewde oynadığımda sabah 7de açıyodum malum o zamanlar daha premium yok. saat 12 ye kadar elle kasardım yorgunluktan harap ve bitap düşmüş halde çarı hotana bırakır stall kurardım saat 2den sonra tekrar oturur akşam yemeğine kadar kalkmazdım akşam yemeğinden sonrada saat 23.00 a kadar elle kasardım. bi yerden sonra bünye kaldırmıyo. ben de doğru yolu buldumbazı şeyler yasak olduundan pre aldım (şaka ne aldıımı siz de biliyonuz)

ama 50den 60tan sonrada elle sıkıyo yha

ayrıca beni internetli bi yere bıraksınlar sro olsun orda aç kalayım yinede çıkmam yane bağımlılık yapıyo

• ÖğLen kalkıyorum öğLe yemeğinden Önce sewgilimLe konusuyorum.Sonra Yemek feLan derken Saat 15:00 oLuyor.. Oyuna Girmeye caLısıyorum..(Tabiki Giremiyorum). Sonra Msn Acıyorum aksam oLuor vs vs
    Ama Oyuna Girebilirsem Msn+Yemek feLan yok fuLL dc yiyene Kadr....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TATİLDİ SAAT 2-3 GİBİ KALKIORM SORA KAHVALTI YAPIORM BİL. AÇIORM SRO YA GİRMEYE ÇALIŞIOR GİREBİLİRSEM OYUN AÇIK KALIYO MSN DE FLN TAKILIORM SONRA SAAT 8 OLDUUNDA SİLKROAD TAKILIYORUM GECEDE 2-3 GİBİ YATIYORUM: TATİL İÇİN GEÇERLİ.. VE HAFTAM SONLARI
  • Sabah kalkıyorum bota koyuyorum akşama kadar normal hayatıma devam ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldTime

Sabah kalkıyorum bota koyuyorum akşama kadar normal hayatıma devam ediyorum

Anti Bot

• @Ak_Es1nT1

Yaşasın "Amca oğulları"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intella

@Ak_Es1nT1

Yaşasın "Amca oğulları"

Amca oğulları Eu char sevmiyor Emmioğluyu dört gözle bekliyorum
  • ne gunleri aylarımı alıyor
  • eylülde alanyadan geldim maraşta iş başvurusu yapacaktım daha yapacam
  • sabah kalkar kalkmaz pc yi açıyorum bütün açılan herşesyi kapatıp direk silkroad ı açıyorum sonra eskiden hiç sevmediğim ama artık lise hayatı farklı olduğunddan programa bırakıyorum gidiyorum norrmal hayatımı yaşıyorum evedede bazen bakıyoum çoğu zamada forumdayım ve cod4 teyim
  • bu amcaoğlu yokmu cok fena kerata beni hic kırmıor her istedigimi kendi yapıor ßende kampuste [kantinde ] takılıorum ..

yaşasin amcaoğullari
  • sorma ya lise 1 öğrencisiyim geçen sene OKS fln takmadım full kastım kastımda nold OKS den çaktım kascama ders çalışsaydım şu an en iyi liselerden birinde olrdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkıyorum pc ye şöle bi bakıyorum amcaoglu dc falan yemişmi diye,

sonra giyinip 2 - 3 saat kampüste takılıyorum...

eve geliyorum pcye tekrar bakıyorum, sonra duş alıp işe gidiyorum bi kaç bira açıyorum akşam eve geliyorum tekrar duş alıyorum ( malum sox düşmesi için sıkça duş alınması gerekiyor )

sağolsun amcaoglu kasıyor bana hiç ihtiyaç kalmıyor...

dipnot : şu an aktif olarak char kasmıyorum amcaoglu dinlensin biraz

ya varya bu kötü moralimle koparttın beni ha

• aslında bi çara en fazla 3 kere bot kurma hakkı olcak ondan sonra bann vercek oyunne güzel olur
    ama böyle oyuna giremiyoruz çeşke GM olsaydım
  • OKUL GÜNLERİ

sabah kalkıyorum bilgisayara açıyorum girmesi için iltifat ediyorum girmezse ana avrat kayıyorum.okula gidiyorum gelince (sro ya girmemişse deniyorum) pot alıp arkadaşlarla party yapıp kasıyorum saat 20.00 gibi yemek yiyorum sonra yine kasıyorum (saat 23.00 kadar) sonra yatıyorum saat 5.00 de kalkıp 7.00 ye kadar ödev yapıyorum.
    YAZ TATİLİLİ GÜNLERİ

ilk günü bütüngün uyuyorum.sabah saat 7.00 gibi kalkıyorum sonra direk bilgisayarın başına geçip sro ya girmeye şalıp asılıyorum saat 20.00 gibi yemek yiyorum.sonra yine sro ya geçip saat 23.00 gibi yatıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.