Şimdi Ara

Sro Loader X(( (KeyLogger)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 0x33 ün yapmıs oldugu loader ve bune benzeyen bütün loader ler virüslü çıktı geçen ay 69 lvl glavie charımın bütün eşyaları çalınmıstı bende loader dan şüphelenip bunu arastırmıstım. Evt yanılmamısım,

ben kullanıorum bana bişi olmadı diosan sıra sanada gelecek diorum. Bi düşünün adamın teki kafa patlatmıs böle bi program hazırlamıs ve bunu belese oyuna yayınlamıs ve biz bunu belese kullanıoruz. Lütfen bi daha düşünün charınız elden gitmesin

0x33 ün büyük bi vurgun yapacagına inanıorum....

• geçmi olsun ekran klavyavyesiyle yazınca bişi olmaz sanırsam ben oyle yapıom.
  • ben hep ne diyorum ? kimse babasının hayrına beleş program yapıp millete vermez. veriyorsada bi amacı vardır demi ?
  • 0x33 babasının hayrına yapmıyor. Haftalık 4 $ karşılığında yapıyor
  • sen ucretsiz kullanıyormussn bende ucretsiz kullanıyorum ama kullandıgım her dosyayı virüs taramasından geciririm.hata sende be kardesim.
  • sen onu beleş indiriyon ama adam onu oraya beleşine yüklemedi sen her indirdiğinde her o linke tıkladığında adama para gidiyor okey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

sen onu beleş indiriyon ama adam onu oraya beleşine yüklemedi sen her indirdiğinde her o linke tıkladığında adama para gidiyor okey mi?

0x33 ün sahibi bi hacker bilmiorum bilio musun ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO_Hider(Clienti gizleme).
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacı senden korkuyorum her türlü üçkağtçılık var sendeBanada öretirsin bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlobelFun

Hacı senden korkuyorum her türlü üçkağtçılık var sendeBanada öretirsin bi ara

Korkmana gerek yok öle şeylerle ugrasmıorum
  • 0X33 ün şimdiye kadar bu oyun üzerinden kazandığı parayı tahmin bile edemezsin.
    Kalkıp da senin itemlerine mi göz dikecek.
    Sun setli kişiler sm kullanıyor.(sm de loader gibi 0x33 tarafından yazılmış birşey)ve hiçbir şey olmuyor.
    Bırakın bunları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: madde48

0X33 ün şimdiye kadar bu oyun üzerinden kazandığı parayı tahmin bile edemezsin.
    Kalkıp da senin itemlerine mi göz dikecek.
    Sun setli kişiler sm kullanıyor.(sm de loader gibi 0x33 tarafından yazılmış birşey)ve hiçbir şey olmuyor.
    Bırakın bunları...

sun set illegal program ??? hangi akla hizmetle kullanıor adam o kadar sun set almıs bi pre mi alamıcak yada bi bilgisayar mı alamıcak

pehh!!

bu arada 0x33 ün ilerki lvl larda vurgun yapçagını söledim daha fazla para kaldırmak için

bu arad sm ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CyCloNe] -- 14 Mayıs 2008; 22:18:47 >
  • ooo sen söylediklerimi anlayacak bilgi ve birikime sahip değilsin şimdi sana oturup açıklama yapamıyacağım

neyse

geçmiş olsun...
  • Yav senin dediğin softmod mu bende başka bişi sandım

işte dediğim gibi bence belli bi zamana kadar beklicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CyCloNe] -- 14 Mayıs 2008; 22:27:18 >
  • 0x33 un loaderlarinda virus yok

o sitenin sahibi gercekten hacker

ve isinde cok iyi ki bunu srobotu cracklayip gelistireblmesinden anliyoruz

ama adamin dunyada hic bir sekilde bulunmayan bir virus kullana bildigine inanmiyorum

ben oyuna basladigimdan beri loader kullaniyorum ve hic hacklenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [CyCloNe]

quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

sen onu beleş indiriyon ama adam onu oraya beleşine yüklemedi sen her indirdiğinde her o linke tıkladığında adama para gidiyor okey mi?

0x33 ün sahibi bi hacker bilmiorum bilio musun ??

ox33 ün sahibi bi hacker değil programcı
    normalde bu dediğiniz program paralı admın teki alıp beleşe internete koyuor arada virüs katanalrda oluyor onlardan birini almış olabilirsin
  • sun seti olan adam değil loader kullanmak, exc. bile yapmıyor. tanıdığım çok var sun setli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

sun seti olan adam değil loader kullanmak, exc. bile yapmıyor. tanıdığım çok var sun setli.

gülerim sadece (: bot // SM // Loader kullanmayan Sun setli tanıdıgım 1 kişi bile yok.hatta bot satıyor bu kişiler (: yane illaki herkes bi şekilde kullanıyor bu programlari ;)
  • hayatımda kullanmadım kullanmamda

sonunda birdaha girememek var allah korusun
  • Öncelikle Gecmis Olsun

Ben Sürekli Kullanıyorum Peki Programların İc Yüzünü Bi Arastırmadan gecirdinmi ?

Her Hack Dosyasında Kesin Virüs Vardır Sonucta No Dc Vermeden Girecek Orayı Atlatıyo Bu Zararlı Yazılımlar Sonucunda Oluyor

Peki Ben Sro Loader Kullanıyorum Hatta SM indirdim Beleş Diyerek

İçini Actım Her Dosyasına Kadar Aradım Sonunda Aradıgımı Buldum Trojen Ve Email Adresi Gittiği Yer Belli Daha Sonrada Email Geldi Sro Surası Diye ........

İlk Virüsten gecir Sonra kendine Güven Yoksa Git Pre Al Tek Atıs Yap
  • Öncelikle gecmiş olsun kardeşim...

0x33 ten alınan loder paralıdır..... [haftalık 4$]. Hata bence sende, beleş buldum kullanayım düşüncesi sana pahallıya mal olmus...
    Bir daha ID-Pw yazıcaksan ekran klaviesini kullanmayı dene.... ordan hhiç bir key-loger senin şifrelerini calamaz...

tekrar gecmiş olsun....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.