Şimdi Ara

Sro Loader X(( (KeyLogger) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk önce virüs taramasından geçirdğimi hatırlıorum hatta arkdaşlarım kullanma demişlerdi ama ben onarı dinlemedim görüosunuz halimi

@Aragorn_mc

teşekkürlerde artık bi 999 yıl kullanmam programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Öncelikle gecmiş olsun kardeşim...

0x33 ten alınan loder paralıdır..... [haftalık 4$]. Hata bence sende, beleş buldum kullanayım düşüncesi sana pahallıya mal olmus...
    Bir daha ID-Pw yazıcaksan ekran klaviesini kullanmayı dene.... ordan hhiç bir key-loger senin şifrelerini calamaz...

tekrar gecmiş olsun....

yanılıyorsun ekran klavyesini de artık işe yaramıyor onunda çaresine bakmışlar
  • LorimaR nickli bulgaristanlı arkadaş sadece powerlvl in sattığı botu kullanmasına rağmen 3 kere soyulunca oyunu bıraktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Öncelikle gecmiş olsun kardeşim...

0x33 ten alınan loder paralıdır..... [haftalık 4$]. Hata bence sende, beleş buldum kullanayım düşüncesi sana pahallıya mal olmus...
    Bir daha ID-Pw yazıcaksan ekran klaviesini kullanmayı dene.... ordan hhiç bir key-loger senin şifrelerini calamaz...

tekrar gecmiş olsun....

yanılıyorsun ekran klavyesini de artık işe yaramıyor onunda çaresine bakmışlar

eğer ztn id pw ü yazınca direk adamlara giren bi cilent açıosan istern elinle yaz ister ayağınla ister ekran klavyesiyle sonuçta oraya yazdığın adamlara gidiyor
    ekran klavyesi normal cilentten girerken bilgisayarına keylogger atmışlarsa onu önlüyor

• ekran klavyesinden yazınca fotoğrafını çekiyor bastığın yuşarın onunda çözümü var ekranı 4 e bölüyorlarmış bişeyler yapyıorlarmış o çektiği fotoğraf boşa gidiyormuş
  • benım ve arkadasımında 3 tane charı soyuldu bende bu sro loader dan olduguna ınanıyorum ve char soyuldukdan sora baska bı char actım onuda loader kullanarak ekran klavyesiyle yazıp gırıyordum onuda buluyolarmıs

napcaz sımdı 1 lvl de pre mi alıcaz

birde rumata loader var onun hakkında bilgisi olan varmı ?
  • sro loader yine bi kurban aldı
  • bnim bildiğim bu loader var güvenli kullanıorum şu anda birsürü +sı var mesela /v yazınca vye basılı tutomussun gibi oluo v ye tekrar basınca düzelio /snow yazıosun kar yagıo /sound on private yazıosun gelen pmlerde ses çıkartıo birsürü eki var bunun gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [CyCloNe]

quote:

Orjinalden alıntı: madde48

0X33 ün şimdiye kadar bu oyun üzerinden kazandığı parayı tahmin bile edemezsin.
    Kalkıp da senin itemlerine mi göz dikecek.
    Sun setli kişiler sm kullanıyor.(sm de loader gibi 0x33 tarafından yazılmış birşey)ve hiçbir şey olmuyor.
    Bırakın bunları...

sun set illegal program ??? hangi akla hizmetle kullanıor adam o kadar sun set almıs bi pre mi alamıcak yada bi bilgisayar mı alamıcak

pehh!!

bu arada 0x33 ün ilerki lvl larda vurgun yapçagını söledim daha fazla para kaldırmak için

bu arad sm ne ?

senin bu forumda ne kadar topic, yorum ..vs varsa hepsi hurafe hala illegal adam diye lakap takıyorsunuz adam havalara giriyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bnim bildiğim bu loader var güvenli kullanıorum şu anda birsürü +sı var mesela /v yazınca vye basılı tutomussun gibi oluo v ye tekrar basınca düzelio /snow yazıosun kar yagıo /sound on private yazıosun gelen pmlerde ses çıkartıo birsürü eki var bunun gibi

ismini yazarmısın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

bnim bildiğim bu loader var güvenli kullanıorum şu anda birsürü +sı var mesela /v yazınca vye basılı tutomussun gibi oluo v ye tekrar basınca düzelio /snow yazıosun kar yagıo /sound on private yazıosun gelen pmlerde ses çıkartıo birsürü eki var bunun gibi

ismini yazarmısın??

bunun herkesle paylaşılmasını istemiyorum sonra birileri hacklenicek sonra içinde keylogger var diyicek 1hit verdi bna hacker o dicekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutun_Tanhu

0x33 babasının hayrına yapmıyor. Haftalık 4 $ karşılığında yapıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: [CyCloNe]

Arkadaşlar 0x33 ün yapmıs oldugu loader ve bune benzeyen bütün loader ler virüslü çıktı geçen ay 69 lvl glavie charımın bütün eşyaları çalınmıstı bende loader dan şüphelenip bunu arastırmıstım. Evt yanılmamısım,

ben kullanıorum bana bişi olmadı diosan sıra sanada gelecek diorum. Bi düşünün adamın teki kafa patlatmıs böle bi program hazırlamıs ve bunu belese oyuna yayınlamıs ve biz bunu belese kullanıoruz. Lütfen bi daha düşünün charınız elden gitmesin

0x33 ün büyük bi vurgun yapacagına inanıorum....

Bende senin büyük bir saf olduğuna inanıyorum.
    ''0x33 ün yapmıs oldugu loader ve bune benzeyen bütün loader ler virüslü'' dmişsin. Yani önüne gelen her loaderi kullanmışsın ve 0x33de karar kılmışsın.
    Ekle bakalım loaderinin tarama sonuçlarını.
    Bizzat kendi sitesinden indirdiğim 0x33 loader tarama sonuçları :http://www.virustotal.com/tr/analisis/cc0c94b958d84376614897d491cdb4fc
    Önünüze gelen her siteden indirirseniz upload edenler sizi böyle dize getirir.Sonrada kalkıp 0x33'e laf atarsınız.

• belli bir yere kadar okudum arkadaş beklicek sonra vurgun yapıcak diyor x33 için peki o kadar çar soyulduktan sonra kim alıcak acaba ? adamın zaten kazandığı para müthiş hiç gerek yok en en en süper çarı max satsa satsa 2.5k $ a satar onuda alan çıkarsa öle bi hackten sonra ama sürekli bota devam ederse çarlardan kazancağı paranın 10 katını 1 senede çıkartır

• quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

quote:

Orjinalden alıntı: Mutun_Tanhu

0x33 babasının hayrına yapmıyor. Haftalık 4 $ karşılığında yapıyor

SoftMod dan bahsetmiyorum.. SRO_Loader dan bahsediyorum.
    AYrıca büyük vurgun falan değil. Kafalarına göre çar soyuyorlar bile.. Millet hala kullanıyor.. devam etsinler umrumda değil. inş alayı soyulur akılları başına gelir.

• Arkadaşlar galiba aranızda 0x33 yapımcılarının para gibi veya sizin +5 itemlerinizi çalma gibi bir derdi olduğunu zannedenler var.
    Adamların şuan sitelerine kayıtlı kullanıcısı : 9,063
    Bunlardan sadece 3.000 tanesi şuan aktif diyelim geri kalan 6000 banlanmış accountlar.
    Bu 3.000 tanenin 1.000 tanesi her çıktığında sm aldığınız farzedin.
    1 ayda 2 defa çıkarsa sm = 2x4: 8$ eder.
    1000 kişinin her ay 8$ verdiğini farzedin : 1000x8:8.000$
    Şuan itibari ile 1 dolar 1.6270TL ediyor.
    Yani aylık gelirleri 4,917.025TL
    Bu fiyat gereken açıklamayı yapıyor sanırsam.
    Adamlar Türkiye sınırları içerisindeki doktorlarla aynı maaşı alıyorlar farzedin...

Gelin birde bu fiyatı oyuna yansıtalım :)
    Vir4u.com sitesinin fiyatlarına göre söylüyorum.
    Adamların aylık geliri 8000$ demiştik. Mars serverinde 3000M Gold 429.77$
    8000:429=18 gibi bir rakam çıkıyor.O zaman
    18x3000M Gold 54.000.000.000 gold eder :)
    Ayda 54Milyar gold kazanıyor olsanız hackeleyeceğiniz adamların değeri en fazla 2Milyar golddur.
    Aradaki farkı anlayabilmek için IQ testine gerek yok sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdincTuran -- 27 Ocak 2009; 1:07:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

ben hep ne diyorum ? kimse babasının hayrına beleş program yapıp millete vermez. veriyorsada bi amacı vardır demi ?

kanki öle düşünme DeSwa nın yaptığı programlarda wirüs bulamazsın mesela
    adam sıfr paylaşım için yapıyo - he şu olr başka sitelerde yayınlayanlar virüs sokar icine o başka ;)
    DeSwa forever abi ^^

hem loader ler için hem dier yardımcılar için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 27 Ocak 2009; 1:00:55 >
  • saçmalık bir sürü 90 lv char kastık, süper itemleri wardı sunlar bile hiç soyulmadık.
    Sm forever sonuna kadar diyecektik sbot warmış süper diyorlar
    ama ben bıraktım oyunu daha işim olmaz sroyla giderim wow oynarım daha ucuz daha zevkli D
  • [font="Comic Sans MS"]bENDE SRO loader var 0x33 ünwww.totalvirüs.com en iyi tarama sitesi 33 tane anti virüs bir şey bulmadı. Eğer zaten bu ste bile bulmuorsa böyle bir virüsü istersen dünyanın en sağlam pc sine ssahip ol gene soyulursun.

Loaderı ordan tarat bide . Belkide uzakda aradıgını yakında bulabilirsin. Bir arkında gambazlamıs olabilir . Sana öyle bir sürü örnek verebilirim

• Rumata kullanıyorum ben?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.