Şimdi Ara

Sro da Bot Tarih oluyor !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
10.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 lvl wizardlar full bot .. Bilmiyorum sadece bizim servera mı has bu olay
  • Evet!! Kalksınnn artık char fiyatları artsın ucuza char satmakdan bıkdım be :S
  • Saçma ..
  • 15 gündür elle kasıyorum 58 level glavemle her gün cift çar açıp eziğimi
    15 günde 15 k sp oldu bune ya gap 20 botsuz bu oyun olmaz bide 1 miliyon yapacaktım
  • ii de akil var mantik var bot giderse serverlar bomboş olur herkes rahatça gireceği için pre satişlari acaip düşer. joymax kendisine zarar vereceğine oyuncuya zarar vermeye devam eder konuda burda biter...
  • Bot kalkarsa herkes farklı online oyunlara geçer bence joymax zarara girer o yüzden kaldıralacağını zannetmiyorum

Üsttede bazı arkadaşların dediği gibi gbotları banlar belli bir süre serverlar populated kalır sonra yine crowded olmaya başlar serverlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Zaten wizardım legit gitmek zorundayım
    Hemde ben bu oyunu yükselmek için oynamıyorum zevk için oynuyorum.Bu yüzden 56 levelim hala.

Büyük güç büyük sorumluluk ister. Unutma

Evet zaten şuanlık kullanmıyıcam
    70'ten sonra belki.

• onu her zaman yazıyor joymax. hep -söz verdiğimiz gibi- ifadesini kullanıyor, bir nevi dostlar alışverişte görsün. bot kullanan arkadaşlar boşa kafa yormasın. diledikleri kadar yapsınlar botlarını. joymaxın damarına basmayın bir oyuncu olarak yeter.

bu arada 90 lvl ff wizard olmaz diyenleri spartaya beklerim, farmı dahil herşeyini bizzat 12 ayda kendim oynayarak yaptım(kimseye kastırmadım, taxi yaptırmadım).
  • Clientless e alerjileri var, salı günü silk yüklenmiş de olsa tüm sp kasılan charlar clientless l ise banladılar, ama çok kötü tepki alınca silk yüklenenleri açtılar, bundan sonra silk yüklesenizde diyor clientless'e girin affetmem diyor

zaten bütün botlu kasanları banlaması;
    Güç
    Özveri
    Teknik ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 8 Kasım 2008; 15:06:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Clientless e alerjileri var, salı günü silk yüklenmiş de olsa tüm sp kasılan charlar clientless l ise banladılar, ama çok kötü tepki alınca silk yüklenenleri açtılar, bundan sonra silk yüklesenizde diyor clientless'e girin affetmem diyor

zaten bütün botlu kasanları banlaması;
    Güç
    Özveri
    Teknik ister.

Tamamen katılıyorum .. özellikle de son bölüme

• hepiniz yanılıyorsunuz. knight online bu oyundan daha zor olduğu halde millet 80 e kasıyor. bide hiç farketmiyormusunuz bu oyuna loadersiz girilmiyor botlar giderse giremeyenler oyunda olucak. party sistemleri dahada güçlencek millet solo kasmicak. oyuna dahada zevk gelicek.

hiç düşünmüyormusunuz bi oyunda amaca hızlı yetişince oyunun tadı kalmadığını. mesela call of duty i hile ile çabuk bitirin bide hilesiz bitirin hangisi oyunu sizde daha değerli kılar ve zevk verir?

emin bi şekilde söylüyor bot kalksa bile kullanıcı düşmez. joymax kullanıcısını zaten bot yüzünden kaybediyor.
    player çok kısa sürede 90 oluyor artık yapcak pek bişi yok arada girip oyuna bi kaç şey yapıyor yada charını satıyor.

peki bot olmadığını düşünün aynı playerler 90 olmak için daha uzun süre oyunda kalmak zorunda kalıyor.
    şimdi botlar kaldırılırsa önce bi boşluk olur sonra yine eskisi gibi server dolar.

2 yıl knight oynadım her patch de oynun içine ettikleri, çoğu hile hurda yapıp biyere gelip diğerlerini ezikleri halde player sayısı düşmedi.

okadar kişi konu açtıki oyunu bırakıyorum ama onların %10 u oyunu bırakabildi.

boşuna botla oyunu karşılaştırmayın. bu oyunu diğer oyunlardan değersiz yapan botun ta kendisidir

• SRO elle kasılmaz oyunu çok kasmışlar.ongsi lv atlaması vs..
    KO ve WOW gibi olmaya çalışmasın Joymax olamaz.
    Oyuncular bot olmasa oynamazlar.Zaten öyle süper bir oyunda değil.
    Eğer silk aldığımız halde bizi banlayacaksa bindiği dalı keser.
    Zaten hatasını anladı 4 kasımdaki banları kaldırdı.
  • Onu bunu bilmemde senelerdir aynı hikaye... Ne kadarda partyli sistem ön plana cıkartılmaya calısılsada partyde bi yere kadar.. Daha doğrusu Jm, kuyusuna akan suyu kesmis olur diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

hepiniz yanılıyorsunuz. knight online bu oyundan daha zor olduğu halde millet 80 e kasıyor. bide hiç farketmiyormusunuz bu oyuna loadersiz girilmiyor botlar giderse giremeyenler oyunda olucak. party sistemleri dahada güçlencek millet solo kasmicak. oyuna dahada zevk gelicek.

hiç düşünmüyormusunuz bi oyunda amaca hızlı yetişince oyunun tadı kalmadığını. mesela call of duty i hile ile çabuk bitirin bide hilesiz bitirin hangisi oyunu sizde daha değerli kılar ve zevk verir?

emin bi şekilde söylüyor bot kalksa bile kullanıcı düşmez. joymax kullanıcısını zaten bot yüzünden kaybediyor.
    player çok kısa sürede 90 oluyor artık yapcak pek bişi yok arada girip oyuna bi kaç şey yapıyor yada charını satıyor.

peki bot olmadığını düşünün aynı playerler 90 olmak için daha uzun süre oyunda kalmak zorunda kalıyor.
    şimdi botlar kaldırılırsa önce bi boşluk olur sonra yine eskisi gibi server dolar.

2 yıl knight oynadım her patch de oynun içine ettikleri, çoğu hile hurda yapıp biyere gelip diğerlerini ezikleri halde player sayısı düşmedi.

okadar kişi konu açtıki oyunu bırakıyorum ama onların %10 u oyunu bırakabildi.

boşuna botla oyunu karşılaştırmayın. bu oyunu diğer oyunlardan değersiz yapan botun ta kendisidir

Knight online ın bu oyundan zor olduğu zaten çok saçma bir olay ama evet bot kalkarsa oyunun oyuncusu düşmez aksine daha profesyonel oyuncular oyuna geçebilir buda oyuna gerçekten para yatırıcak kişilerin oynaması gerekli misal world of warcraft gerçekten kasması zordur bir item için günlerce aynı dungeonda kasmanız gerekebilir üstelik aylık ücretide var ama yinede oyuncu sayısı küçük bir ülke kadar ve party sistemi gerçekten çok güzel gerek party mobları gerek gelen exp oranı oyuncuyu bu sisteme itmeye yeter

• Bu bot kalksa göreceksiniz oyun tadından yenmez olacak.
  • bazıları saçma hayeller kuruyor madem maddi durumunuz imkaniniz yok olanlarin onlerini kesmeyin siz zannediyormusunz ki

90 lvl ler pt yaparken bot olmadigini var sayarsak sizin gibi ezikleri alicaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TniesT

bazıları saçma hayeller kuruyor madem maddi durumunuz imkaniniz yok olanlarin onlerini kesmeyin siz zannediyormusunz ki

90 lvl ler pt yaparken bot olmadigini var sayarsak sizin gibi ezikleri alicaz ?

sen anca senin gibi eziklerle party yaparsın. terbiyesizlik yapma.

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige
    Knight online ın bu oyundan zor olduğu zaten çok saçma bir olay ama evet bot kalkarsa oyunun oyuncusu düşmez aksine daha profesyonel oyuncular oyuna geçebilir buda oyuna gerçekten para yatırıcak kişilerin oynaması gerekli misal world of warcraft gerçekten kasması zordur bir item için günlerce aynı dungeonda kasmanız gerekebilir üstelik aylık ücretide var ama yinede oyuncu sayısı küçük bir ülke kadar ve party sistemi gerçekten çok güzel gerek party mobları gerek gelen exp oranı oyuncuyu bu sisteme itmeye yeter

arkadaşım lvl kasması zor dedim knight online ı oynaması öğrenmesi zor deil zaten.

• SS Atayim istersen ezikligimi gorürsün :) bizim bot kullanmamizdan sizene

Size bi zararimi var
  • botu kaldırsınlarda görelim bakalım,serverda kaç adam kalıyor.Bir kere yüksek leveller çarlarını elden çıkarmaya bakarlar ve başka online oyunlara geçerler yada satamasalar bile 7/24 kimse oynamayacağı için çar boş boş durur.Oyunada kimse başlamaz başlayanda 20 yapıp bırakır.2-3 görev yapar zevk için.Bunun dışında blade,glavie,2 handed gibi çarlar tarihe gömülür.Bunları kasmak adamın anasını ağlatıyor zaten.
    Kısacası oyun çöker,pre,tciket felan rüyalarında görürler.
    Akıllılarsa böyle birşey yapmazlar,yok ben akılısızım macera yaşamak istiyorum derlerse o zaman kaldırsınlar.
    Bot giderse oyunu bırakırım.7/24 çarla mı uğraşacam ben

• Knightla karşılaştırmayın silkroad çok daha zor knighttan bir bakımdan iyi olur oynamayı bilmeyenler in 90 lvl charı olmaz ama bilenlerede kasması zorlaşır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.