Şimdi Ara

Squier Bullet Stratocaster?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Squier Bullet Stratocaster almayı düşünüyorum Rock müzik yapmak için yanlışım yoksa Fenderin kardeş gitarıydı bu. Sizce nasıl bir gitar? Yanına amfi olarak Ibanez IBZ10G düşünüyorum bütçem biraz kısıtlı olduğu için.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 13 Eylül 2009; 17:16:40 >

• Bana kalırsa bütçeyi biraz arttırıp Yamaha 112'lere bak. Ağacı işçiliği sınıfına göre kaliteli. Ayrıca rock müziğe gidecek bir gitar.
  • Hocam 112 almam demek bütçeyi neredeyse iki katına çıkarmam demek o da şu an için mümkün değil, şu anda bir sürü harcamam var gitara ancak bu kadar para ayırabiliyorum. Benzer fiyat çerçevelerinde önerileriniz varsa söylerseniz mutlu olurum. Yamaha 112 gitarlar gerçekten güzel ama ileride almayı düşünüyorum.
  • Kardes marka demek yanlis olur. Daha cok Kemalettin Tugcu nun deyimi ile kucuk besleme. Veya kisaca uvey evlat da diyebiliriz.
  • Haklısın, kardeş demek biraz fazla kaçmış olabilir.

Fazla yorum gelmedi acaba bu gitarı kullanmış olan biri yok mu?
  • gitar değil de amfi sorun. Sanırım 10 watt, ibanez amfisi. Bende de var. Alacağın ses her gitar için hemen hemen aynı olacaktır ve seni yeterince tatmin etmeyecektir eminim.
    Amfiyi biraz daha büyütmen gerekir
  • Amfiyi Fender 10 watt olarak değiştirebilirim belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok büyüdü. asdfadf
  • Abi ev için Randall 100 watt mı alayım? Fender 10 watt yeter bana.
  • Squier stratocaster ile rock müzik yapman biraz zor. o paraya iyi bir ibanez alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliffburnstein -- 18 Eylül 2009; 23:53:16 >
  • Abi ilk defa senden duydum bunu. Okuduğum kadarıyla rock ve blues için iyi bir gitar. Aslında ibanezinde düşündüğüm bir modeli var ama bu biraz fendere benzediği için listede ilk sırada.

Ayrıca duruma göre modifiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 19 Eylül 2009; 23:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Abi ilk defa senden duydum bunu. Okuduğum kadarıyla rock ve blues için iyi bir gitar. Aslında ibanezinde düşündüğüm bir modeli var amu bu biraz fendere benzediği için listede ilk sırada.

bence modifiye etmeyi düşünmeyin
    çünkü bi manyetiğini değiştirseniz en azından gitarın yarı fiyatına denk gelir
    yani bu gitarı hiç tavsiye etmem ben eğer gitarda çok çok yeni değilseniz

• Konunun başında da demişim 112 düşün diye. Eğer ilerde modlayacaksanda 112 senin yararına olur. Çünkü ağacı baktığın gitarlara göre kaliteli. Keza klavyede öyle.
  • Hmm Squier alma diyorsunuz yani... İkinci el 112 gitarlara bakayım o zaman. Yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler.
  • Bende Squier strat ve fender 15g amfi var. Sakın alma ikisindende
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

quote:

Abi ilk defa senden duydum bunu. Okuduğum kadarıyla rock ve blues için iyi bir gitar. Aslında ibanezinde düşündüğüm bir modeli var amu bu biraz fendere benzediği için listede ilk sırada.

Kullandığın amfi ve pedal süper bir şey ise Heavy Metal bile yapabilirsin.

• Arkadaşlar Yamaha eg 112+ Squire 15 w+Marshall Jackhammer Distortion pedal sizce nasıl bir birleşim? Eğer tamam derseniz hemen sipariş vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffburnstein

quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

quote:

Kullandığın amfi ve pedal süper bir şey ise Heavy Metal bile yapabilirsin.

Amfi lambalı bile olsa, en iyi boss pedal kombinasyonunu da kullansan bu gitarla bir yere kadar yani.
    Zaten Fender ile heavy metal yapmak gitara hakarettir yani (squier olsa bile)

• Konudan uzaklaşmasak =)

Yamaha eg 112+ Squire 15 w+Marshall Jackhammer Distortion alayım mı ne diyorsunuz? Bu arada ikinci el olmasına rağmen fiyatı acayip ucuz geldi.
  • Bu linki verilen gitar S/S/S ve 228 TL. Ve aynısının H/S/S olanı yine 228TL!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.