Şimdi Ara

Squier Bullet Stratocaster? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce herkese selamlar. Benimde kullandığım Fender Squier Bullet Strat. Manyetikleri H\S\S. Arkadaşa tavsiyem S\S\S almaması. Rock parça çalabilir ama isteği sesi alamayacağı için zevk alamaz. Eğer alamaya kararlıysa, aynı gitarın H\S\S olanıda var onu bulmasını tavsiye ederim.
  • Şu 3-4 senede o kadar çok şey değişti ki Şu an bir adet Gibson Les Paul Supreme ve bir adet Fender American Vintage '56 Stratocaster olmak üzere 6 gitarım var Gerçekten çok şey geçti o günlerin üzerine, güzel bir nostalji oldu bu konuyu bu gün görmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 13 Haziran 2013; 19:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Şu 3-4 senede o kadar çok şey değişti ki Şu an bir adet Gibson Les Paul Supreme ve bir adet Fender American Vintage '56 Stratocaster olmak üzere 6 gitarım var Gerçekten çok şey geçti o günlerin üzerine, güzel bir nostalji oldu bu konuyu bu gün görmek

ilk ekipmanlarin hepsini satmissindir simdi koleksyona baslamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Şu 3-4 senede o kadar çok şey değişti ki Şu an bir adet Gibson Les Paul Supreme ve bir adet Fender American Vintage '56 Stratocaster olmak üzere 6 gitarım var Gerçekten çok şey geçti o günlerin üzerine, güzel bir nostalji oldu bu konuyu bu gün görmek

ilk ekipmanlarin hepsini satmissindir simdi koleksyona baslamissin

Para kazanmaya başlamak ve aileden geç de olsa gereken desteği almak yaşam standartımı inanılmaz derecede arttırdı, o ekipmanı kardeşime bırakmıştım en son. Şu anda ne oldu bilmiyorum bile

• hahaha şimdi de ben strat hss'e modifikasyon düşünüyordum (ayrıca elimdeki amfi bile aynı). ne yapsam bilemiyorum, parasızlık tak etti artık. 200 tl olsa alır bi ses kartı, istediğim amfiyi ayağıma getirirdim de ona bile para yok :D
  • O.Göregen O kullanıcısına yanıt
    228 TL'ye nerde buldun ya? Ben baktım 2. elleri bile 300 TL :D Sıfır olanları 420-450 TL :D Bende Squier Bullet Stratocaster almayı düşünüyorum ama elimdeki bütçe 350 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: tturkanomer

228 TL'ye nerde buldun ya? Ben baktım 2. elleri bile 300 TL :D Sıfır olanları 420-450 TL :D Bende Squier Bullet Stratocaster almayı düşünüyorum ama elimdeki bütçe 350 TL

O arkadaşın o mesajı yazdığı zamanlarda bende gitar almıştım, 600 tl' ye gitar+ amfi + gitar kılıfı almıştım işte her şey dahil yani. Şimdi sadece gitar 600 lira olmuş Dolar yükseliyor, yükseldikçe müzik piyasasınıda etkiliyor. 350 tl' ye 0 lara bakma adam gibi bir şey alamazsın o fiyata , Ankara' da oturuyorsan kızılay' da 2. el gitar satan bir çok dükkan var oralara bak, 200 liraya felan bulursun 2. el squier.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.