Şimdi Ara

Square Enix'ten Xbox360'a özel 3 oyun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Star Ocean 4 : Last Hope (Şimdilik Exclusive) (2009)(Ps3 versiyonu netlik kazanmadı)
    ( Yeni Çıkan Videosu! TIKLA )
    The Last Remnant (Time-Exclusive) (Önümüzdeki Kış 2008-2009)
    ( Yeni Çıkan Videosu! TIKLA )
    Infinite Undiscovery (Exclusive)(PAL -> 5 Eylül 2008)

http://analoghype.com/blog/282/square-enix-announces-rpg-line-up-for-xbox-360/

Time-Exclusive nedir?
    O konsola belli bir süre özel olarak kalacak anlamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 10 Haziran 2008; 20:15:17 >

• iyi haber x360 a özel oyunlar iyi olur örn: gow

bakalım görelim...
  • Star Ocean 4 : Last Hope videosunun müzikleri harika olmuş.
  • Ne güzel, bir sürü RPG geliyor.

Bugün Lost Odyssey 4. diske geçtim.
  • Star Ocean: The Last Hope muhteşem bir RPG olacak! Görüntüler süper.

http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=8172
  • Süper ya jrpg leri öküz gibi bekliyorum artık lost odysseyi gördükten sonra. Grafikler de hayvan gibi duruyor. Deliricez gene ya of of yeter
  • Star Ocean nasıl PS3'e çıkmaz anlamadım,bildiğim kadarıyla The Last Remnant PALolarak piyasaya çıkmıcak(XBOX360) bari o REGION FREE olurda PAL makinalarımızda oynarız ,birde C.R.U.I.S.E.R namco'nun açıkladığı birşey yokmu daha?mesela bi TALES OF???o da gelse tam olurdu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olay budur işte...!! rpg sıkıntısı bile çekmiyoruz...konsolumuzu çok seviyoruz!...
  • Xbox360 a Oyun Yagmaya Başladı Saldırınnnn

Square Enix'ten Xbox360'a özel 3 oyun!

Not : Keteor'dan Arakladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 10 Haziran 2008; 23:19:12 >
  • rpg'lere bak ya bi an ps3 mü alsam diyordum,aman kalsın.
  • Square bile MS' e çalışır olmuş.
    Zaman kötü kolla konsolu Yandın oğlum Sony
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Square bile MS' e çalışır olmuş.

İyide arkadaşım orda bulunan oyunlardan Infinite Undiscovery hariç hiç biri Exclusive değilki +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 17 Temmuz 2008; 1:17:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

quote:

İyide arkadaşım orda bulunan oyunlardan Infinite Undiscovery hariç hiç biri Exclusive değilki + Playstation 3'e Jrpglerin şahı geliyo FINAL FANTASY 13(+13 Versus) bunuda unutmayalım

Star Ocean da exclusive. Videoda for Xbox360 yazıyor. Yapımcı da xbox360 kesin, ps3 belli değil dedi. Belki olur belki olmaz dediler.

• Hiç sevmiyorum rpg tarzını sırf bu yüzden xbox 360'ı sevmediğim anlar oluyor :D

Süper bir tür rpg ama ingilizcem çok iyi olmadığı için tam anlamıyla zevk alamıyorum yarım yamalak kalıyor oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

quote:

İyide arkadaşım orda bulunan oyunlardan Infinite Undiscovery hariç hiç biri Exclusive değilki + Playstation 3'e Jrpglerin şahı geliyo FINAL FANTASY 13(+13 Versus) bunuda unutmayalım

Star Ocean da exclusive. Videoda for Xbox360 yazıyor. Yapımcı da xbox360 kesin, ps3 belli değil dedi. Belki olur belki olmaz dediler.

Yoshinori Yamagishi çok kıvırgan bir memelidir,daha geçenlerde PS3'e Exclusive demiyomuudu Star Ocean için hatırlatırım,kanımca böyle bir oyundan Japonlar mahrum edilmez kısacası PS3'ede çıkar...

• RPG'ler benim öyle super sevdigim oyun turu degil ama bu jenerasyonda X360 bana 2 guzel RPG oynatti...Oblivion ve Mass Effect.
    Bu yeni RPG'lerden Star Ocean bayag ilgimi cekti, traileri cok guzel.

Buyuk bir ihtimalle 3 oyunda X360 exklusiv olur...tam veya zamanli ama kesin exklusiv... cunku MS japon pazarina girmek istiyor, bu oyunlarin exklusiveleri icin iyi para ödemistir. Eger bu 3 oyunu oynamak isteyen japonlar varsa X360 almaya elleri mahkum olacak, bu sayede x360'la tanismis olacaklar, iyi bir strateji.
  • Microsoft'u yaptığı akıllıca hareketlerden dolayı takdir ediyorum. Sony teknolojiye yatırım yaparken, Microsoft direkt olarak oyunlara yatırım yapıyor. MS Square'i de yanına çekerek Japonya'da büyük adımlar atacak gibi görünüyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Microsoft'u yaptığı akıllıca hareketlerden dolayı takdir ediyorum. Sony teknolojiye yatırım yaparken, Microsoft direkt olarak oyunlara yatırım yapıyor. MS Square'i de yanına çekerek Japonya'da büyük adımlar atacak gibi görünüyor.

Kardeşim birde şu haberi okusanahttp://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=15824,bence XBOX'ı Japonyada kurtarsa kurtarsa DRAGON QUEST kurtarır ama o da.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 11 Haziran 2008; 14:07:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.