Şimdi Ara

★ Squad [ANA KONU] ★ (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
18
Favori
49.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuza nerden alınır ? Ve alınacak durumda mı oyun acaba ?
  • Wınchester kullanıcısına yanıt
    steamde yaz indirimlerinde %40 -50 arası indirim alır..bu ay sonu olacagı soyleniyor
    Aslında oyun 2-3 ay oncesine kadar 70 tl civarına satılıyordu..Ama usd kur ayarlaması yaptılar sanırım, bunun icin zamlandı..
    Siz indirim bekleyin..Su an almanın bir anlamı oldugunu düşünmüyorum.
    Oyunun durumuna gelince min sistem gereklerinin uzerinde bilgisayarınız olmalıdır..(Steamden bakabilirsiniz)
    Oyunda buglar yok denecek kadar azaldı..Ceşitlilik oldukça arttı..(Silahlar, araçlar vb)
    Oyunun FPS canrasına yeni bir soluk getirdiği aşikar, iletişim ve takım oyunun bu kadar öncelikli oldugu başka bir oyun yok şu gunlerde..Arkadaş grubunuz ile daha fazla zevk alarak oynarsınız, yeni bir oyuncu için yabancı serverlarda oynamak cok kolay olmayacaktır, ingilizceniz iyi dahi olsa..Nedeni de kitlenin oyunun satış artısı nedeniyle buyumesi ve oyunun mantıgını henuz cozemeyen bir guruhun oyuna yonelmesidir..İyi bir takım bulmak her zaman mumkun olmaz, yeni bir oyuncu da ancak oyunu iyi bir takım ile ogrenebilir...Mekanikleri basit ogrenmesi kolay ama uzmanlasmak için zaman ayırmanız gereken bir oyun oldugunu soyleyebilirim..

• Yaz indirimleri başladı Squad 58 TL an itibariyle.
  • Gamesatış da 46 tl oyun. 35 40 a bulabilsem almayı düşünüyorum. Ama tereddütlerim var hala, TR sunucusu var mı ? oyuncu sayısı nasıl ?
  • Wınchester kullanıcısına yanıt
    Anlık oyuncu sayısı ve grafik aşagıda, 1300 - 4000 arasında degiskenlik gosterir.
    https://steamdb.info/app/393380/graphs/

Bildiğim kadarı ile aktif TR sunucusu yok, geçmişte 3-4 adet kuruldu ama uzun soluklu olmadı..

Yabancı serverlarda oynamak zorunda kalacaksınız, oyunu almadan önce bunu göz önünde bulundurmakta fayda görüyorum..

Son olarak, oyunu almak hususunda, eğer imkanınız var ise, 3-5 tl nin hesabını yapmanın pek anlamı olmadıgını düşünüyorum..

Not: steam 2 saat altı oynama sonucunda iade kabul ediyor deneme sansınız her zaman var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: togi1975

Anlık oyuncu sayısı ve grafik aşagıda, 1300 - 4000 arasında degiskenlik gosterir.
    https://steamdb.info/app/393380/graphs/

Bildiğim kadarı ile aktif TR sunucusu yok, geçmişte 3-4 adet kuruldu ama uzun soluklu olmadı..

Yabancı serverlarda oynamak zorunda kalacaksınız, oyunu almadan önce bunu göz önünde bulundurmakta fayda görüyorum..

Son olarak, oyunu almak hususunda, eğer imkanınız var ise, 3-5 tl nin hesabını yapmanın pek anlamı olmadıgını düşünüyorum..

Not: steam 2 saat altı oynama sonucunda iade kabul ediyor deneme sansınız her zaman var.
    Bazı ek notlar:

- Steamde, oyunun son otuz günlük degerlendirme puan ortalaması son 2 günde %83 lerden %90 lara geldi. Bu oyunu yeni alanların olumlu puan verdiklerini göstermekte..
    - Maksimum anlık oyuncu sayısı da 5000 limitini geçti ve steamde anlık en cok oynanan ilk 100 oyun arasına girmeye cok yaklaştı.

• Oyunu yeni alanların olumlu eleştri vermesi güzel reklam sayılabilir fakat hala eksiklikler var bunlarıda göremeyebilirler yeni oldukları için. Tabii oyuncu sayısının artması önemli fakat nasıl oyuncu tipleri geliyor oda önemli.

Umarım owi geçen yaz yaptığı gibi oyunu bırakıp tatile çıkmaz hazır oyuncu sayısı artmışken
  • arkadaşlar biz 4 5 kişi bu oyunu aldık.ses efektleri filan guzel ancak dost düşman ayırt etmede cok zorluk cekiyoruz.dost larda kafa üstünde cıkan yazılar nerdeyse 3 4 saniye sonra geliyor.bunun bir ayarı yokmu? birde biz pubg ye koşma simulatoru derdik ama bu dahada beter.kosuyoz kosuyoz bolgeye geliyoruz oluyoruz.herkes yerlerde yatıyor.taktik nedir acaba.
  • Araçları ve fobları daha aktif kullanınız
  • Abiniz geldi, Tiger is here.
  • thiler kullanıcısına yanıt
    hadi ya kardeşim. adamları steamden ekleyip öğretsene buradan yazacağına
  • Ben oyundan umudumu kesmiştim 2019 başında ama iyi toparlandı. Optimizasyon eskisine göre kat kat iyi.Silah sesleri ABD tarafı iyi ama AK silahları daha da geliştirilmeli.Birde grafiksel açıdan Escape From Tarkov çok önde.Cilalanacak çok şey var daha oyunda ama inanın yeni başladıysanız oynayın çünkü eski halini bilen bilir eziyetti:)
  • Oyunu niye eft ile karşılaştırıyorsunuz ?
  • V14.1 Yayınlandı güncellemenin ana teması MODLAR[MOD 2.0] üzerine mod ekipleri daha detaylı ve başarılı modlar yapabilecekler bu güncelleme ile.Ek olarak bazı harita versiyonlarındaki buglar giderilmiştir.Yeni içerik eklenmemiştir.
  • oyun gercekten sacmalıklarla dolu bir oyun.eziyetten başka bişey degil.araclari kullanamiyorsun.koşuyorsun koşuyorsun bir tepede yatmiş yılan adama vuruluyorsun.yine koşuyorsun .arac kullanımı spawn noktaları ve daha bir cok sacmalıklarla dolu.oyuna 50 lira verdim ama parama acıdım.keşke dayz alsaymışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

oyun gercekten sacmalıklarla dolu bir oyun.eziyetten başka bişey degil.araclari kullanamiyorsun.koşuyorsun koşuyorsun bir tepede yatmiş yılan adama vuruluyorsun.yine koşuyorsun .arac kullanımı spawn noktaları ve daha bir cok sacmalıklarla dolu.oyuna 50 lira verdim ama parama acıdım.keşke dayz alsaymışım.
    Emin ol dayz daha büyük bir saçmalık. En azından Squad da araç ve silahlar hazır. Gerçekçi olsun çok da yormasın diyorsanız Escape From Tarkov mükemmel olmasa da bir tık önde. Fiyat konusuna birşey diyemem EFT nin. Pahalı gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Oyunu niye eft ile karşılaştırıyorsunuz ?
    Niye karşılaştırmayayım? Realistic fps ikisi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: normandiya1944

Emin ol dayz daha büyük bir saçmalık. En azından Squad da araç ve silahlar hazır. Gerçekçi olsun çok da yormasın diyorsanız Escape From Tarkov mükemmel olmasa da bir tık önde. Fiyat konusuna birşey diyemem EFT nin. Pahalı gelebilir.

Alıntıları Göster
    hocam bir squad a giriyorum. arac surebilmem veya binebilmem icin direksiyon skinli karakteri seciyorum.ancak gel gor ki ana base deki tanka hafif rızhlı araca yine binemiyorum. f e basıyorum yine olmuyor.catişma bolgesine koşuyorum.koş allah koş.azıcık yaklasınca pusucu herif tarafindan yerde yatmiş adam tarafindan vuruluyorum.ne oynama zevki kaliyor ne başka bişey.4 5 arkadaş indirimdeyken aldık.ancak diger arkadaşlarım oyunu cozemedimiz icin birakti.ben hala ugraşiyorum para verdik diye yok allah yok.oyun da konsantrasyonun koptugu cok nokta oluyor.zevk almiyorsun yani.pubg leri sildik hepimiz.artık yeter gına geldi kusucaz pubg gormedekten.buna basliyalim dedik yok tutmadı. ya rainbow ageri doncez.yada başka bişeyler ariyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

hocam bir squad a giriyorum. arac surebilmem veya binebilmem icin direksiyon skinli karakteri seciyorum.ancak gel gor ki ana base deki tanka hafif rızhlı araca yine binemiyorum. f e basıyorum yine olmuyor.catişma bolgesine koşuyorum.koş allah koş.azıcık yaklasınca pusucu herif tarafindan yerde yatmiş adam tarafindan vuruluyorum.ne oynama zevki kaliyor ne başka bişey.4 5 arkadaş indirimdeyken aldık.ancak diger arkadaşlarım oyunu cozemedimiz icin birakti.ben hala ugraşiyorum para verdik diye yok allah yok.oyun da konsantrasyonun koptugu cok nokta oluyor.zevk almiyorsun yani.pubg leri sildik hepimiz.artık yeter gına geldi kusucaz pubg gormedekten.buna basliyalim dedik yok tutmadı. ya rainbow ageri doncez.yada başka bişeyler ariyoruz.

Alıntıları Göster
    Bende senin gibi Bi umut oyuna şans vere vere 130 saat devirdim. Fakat haklı oldugunuz o kadar çok şey varki. Oyunu gerçekçi yapalım derken mantık hataları olmuş oyunda. Buglar eskisine göre daha az ama hala var. Oyunda en gerçekçi olan noktalar çatışmalar ve silahlar. Başka karakteri izlerken farketmişsinizdir eleman yavaş koşuyor gibi gelir size. Bu Project Reality den kalma bir şey. Daha geriye gidersek Battlefield 2 ye uzanıyor. Yani anlatmak istediğim oyuna ben yeteri kadar emek verildiğini düşünmüyorum. Oyun hala tam sürüme geçemedi. Oyunu tavsiye ediyor muyum evet ediyorum ama sonra da sizin gibi çok şikayet eden oluyor böyle. Geliştiriciler kaplumbağa gibi desek ayıp olmaz. Çok ağırdan alıyorlar. Size arkadaşlarınızla oynayacağınız bir oyun önermem gerekseydi pek haz almasamda R6Siege olabilir L4D2 olabilir Dead by daylight olabilir hatta half life 1 açıp levyeyle bile kapışabilirsiniz. Amaç eğlenmekse çok oyun var arkadaşla oynayacak:)

• quote:

Orijinalden alıntı: normandiya1944

Bende senin gibi Bi umut oyuna şans vere vere 130 saat devirdim. Fakat haklı oldugunuz o kadar çok şey varki. Oyunu gerçekçi yapalım derken mantık hataları olmuş oyunda. Buglar eskisine göre daha az ama hala var. Oyunda en gerçekçi olan noktalar çatışmalar ve silahlar. Başka karakteri izlerken farketmişsinizdir eleman yavaş koşuyor gibi gelir size. Bu Project Reality den kalma bir şey. Daha geriye gidersek Battlefield 2 ye uzanıyor. Yani anlatmak istediğim oyuna ben yeteri kadar emek verildiğini düşünmüyorum. Oyun hala tam sürüme geçemedi. Oyunu tavsiye ediyor muyum evet ediyorum ama sonra da sizin gibi çok şikayet eden oluyor böyle. Geliştiriciler kaplumbağa gibi desek ayıp olmaz. Çok ağırdan alıyorlar. Size arkadaşlarınızla oynayacağınız bir oyun önermem gerekseydi pek haz almasamda R6Siege olabilir L4D2 olabilir Dead by daylight olabilir hatta half life 1 açıp levyeyle bile kapışabilirsiniz. Amaç eğlenmekse çok oyun var arkadaşla oynayacak:)

Alıntıları Göster
    bide squadlardan atiyor adam ya. squad da gayet iyi derecem var.hatta bazen en iyisiyim adam vurmada filan.elin almanı geliyor microfonda almanca konusmadıgım icin cat atiyor.bu ne ırkcılıkdır arkadaş ya.sanki gercekte swat timiyizde devamli info vericem.kendilerine gelince gırgır samata adam vurdukları yok.biz vuruyoz ama almanca konusmayinca cat kapı onune koyuyorlar.almanların bir kac oyunu var boyle diger oyunlarındada boyle.iclerinde hala bir nazilik var.herkesi kucuk germe filan.bu arada yine bir alman oyunu ama inanın squad dan cok daha gercekci ve grafikleri suana kadar gordugum en iyi grafik(1080 ti ) .ve oynaniş cok guzel. hell let lose oyunun ismi.ama arkadaşlarıma aldırttamadım.dürbün yok diye almadılar.onun gercekciigide orda gercek 2. dunya silahlarının ı gercek gibi kullanıyorsun.oyle bf 5 de ki gibi 2. dunya savaşında red dot la gezmiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.