Şimdi Ara

★ Squad [ANA KONU] ★ (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
18
Favori
49.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için teşekkürler, 15 harita ve 8 oyun modu az değil oyun geliştikçe daha da çoğalır, birazdan Steam'den %34 indirimle alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Temmuz 2019; 20:40:22 >
  • Biraz oynadım gerçekçi ve güzel bir simulasyon, BF gibi oyunlar her zaman aynı zevki vermiyor, grafikler ve optimizasyon çok iyi 2K ultra'da resolution scale'i artırarak oynadığım halde çok akıcı, ping değerleri de iyi ve oyuncu sayısı yüksek.

• Roadmap yayınlandı v16 merakla bekliyorum 1 aya gelir mi acaba.
  • Tahminim yıl sonuna kadar hepsini tamamlamayı hedefledikleridir.

Alpha 16 --- en gec Agustos ortası , eylül basına kadar cıkar
    Aşagıda dun yayınlanan streamde verdikleri cevap yazıyor, yakında public test serverına cıkar. Yani A16 oldukca yakın bence

JoinSquad:Helicopters are in internal testing and coming along. (We had one or two this week, I believe.) They're still gonna need public testing, so stay tuned... you may be able to find some easter eggs in the most recent patch. =)

Aşağıda stream linkleri var izleyebilirsiniz

Twitch
    SquadChat - 13 - ft. Tom Fancsy and Dylan Fraser
    https://www.twitch.tv/videos/455112148

Beta ---- Ekim ortası veya sonuna kadar cıkar, birlikte 100 kişilik serverlarda gelecektir.

Version 1 -----ise kasım sonuna kadar cıkacaktır.

Not: Version 1 de eklenecek , 2 yeni birlik tipi ise , MEC (middle eastern coalition) - asker elinde g3 taşıyor - ve USMC (united states marine corps ) olabilir, resimden gördügüm kadarı ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 20 Temmuz 2019; 8:47:9 >

• Ne kadar hızlı yaparlarsa o kadar kar owi için topluluk çok bekledi ama V16 da downgrade söz konusu bunuda çözmeleri gerekiyor kolaya kaçıyorlar hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 kişi, devasa harita, bu teknolojide grafikten kısmadan optimizasyon sağlanmaz malesef. En büyük şirketlerin oyunlarında bile bu sorunlar oluyor mecbur downgrade'e gidiyorlar.
  • SDK da 2 adet pompalı eklenmiş.Umarım iyi birşey çıkar. Ek olarak PR ye benzetilmiş oynanış moduda çıktı
    steamcommunity.com
    Steam Workshop :: ProjectReality2
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1812471359

• Oyunun seviyesi son 1-2 hafta içerisinde akıl almaz derecede düştü uzun süredir bunu yaşamamıştım

Freeweekend ve indirimden sonra oyuncu havuzu iyice düştü. Public oyun zor oynanıyor

• Her free weekend'in kaderi malesef. Free weekend'den sonra da oyunla alakası olmayıp indirimde alanların oyundan sıkılmasını bekliyorsun bir de, keşke free weekend ile bitse.
  • Oyun hazır 3 günlük deneme ücretsiz indirip oynamaya başladım ilk izlenimin olumlu yönde optimizasyonda gayet iyi ki yüksek görüntü ayarlarında oynanamama rağmen. GTX 970 i7 4790k sistemle 16gb ram. Bir gün oynayıp ondan sonra yüksek ihtimalle oyunu alıcam. OYun hali hazırda %50 indirimde bilmeyenler varsa denesin. Birlikte oynamak isterim ekleyin: InsomniumFerum
  • her akşam eziyet çekiyoruz oyunu cs:go gibi olduğunu düşünüp alıp oyuna dalanlar yüzünden...
  • Oyuna CAF (Kanada ordusu) ve yeni araçlar eklendi
    https://joinsquad.com/2019/07/26/canadian-armed-forces-deployed/

bu ne hız, OWI beni şaşırtmaya başladı..

Yalnız zamanı kötü , bu hengame de oyna oynayabilirsen...
    Dün oyuna girdim, en fazla 30 - 35 dk dayanabildim..

Ayrıca her haritadan sonra yeni harita geçişlerinde oyun istisnasız çökmeye başladı.
    Yine uninstall edip temiz bir kurulum yapma zamanı geldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 27 Temmuz 2019; 9:15:7 >
  • Açıkcası CAF modu geliştirilmeli , zırhlıları pek iç açıcı değil scopları desen kullanışlı değil.Diğer birimlerden geri bırakılmış. Tek iyi yönü Leopard çok seksi duruyor benim fikrimce.
    Ek olarak modlar pek açıcı değil OWI kendisi yapmalı diye düşünüyorum.Vanilla iyidir
  • Oyunu 10000 kişi oynuyor ama genelde oynadığım serverları bulamıyorum free weekend'den mi saklanıyorlar anlamadım.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Evet dün arkadaşlarımin girdigi serveri bulamama problemi bende de oldu sonra server degistik, bu seferde bir arkadaşım bizim girdiğimiz serveri bulamadı. İkimizde modem resetleyip yeni ip alınca ortak serverda bulusabildik bence bu noktada bir problem var.. Hele freeweekend te bu şekilde olması yeni başlayanlara kafayı yedirebilir.

• Filtrelerdeki tikleri kaldırınca sorun ortadan kalkıyor
  • furi544 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda %50 indirimli değildi, bu fiyata kaçırılacak oyun değil, forumdan gift şeklinde daha da ucuza alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Temmuz 2019; 21:27:59 >
  • Helikopter modunu flight joystickim ile çalıştırabildim çok zevkli idi.Fakat aşırı delaylı ilerliyor helikopterler OWI sanırım bunu halleder
  • V16 kısa bir süre içinde çıkış yapacak.

• thiler kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mı hocam herhangi bir yerde patch ile ilgili bir şey göremedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.