Şimdi Ara

sql virgülden sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SELECT SBS.TURKCE_N, SINAVTURU.SINAVADI FROM (SBS INNER JOIN SINAVTURU ON SBS.SINAVID = SINAVTURU.ID) WHERE (SBS.NUMARA = ?) ORDER BY SINAVTURU.ID

TURKCE_N alanına sınav sonucu geliyor suan 35.166666 gelebiliyor ben 35.16 gelmesini istiyorum substring falan olurmu bi fikriniz varmı nasıl yapabilecegim hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanberkeren -- 30 Ekim 2010; 20:57:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okanberkeren

S.a birsorunum varda

SELECT SBS.TURKCE_N, SINAVTURU.SINAVADI FROM (SBS INNER JOIN SINAVTURU ON SBS.SINAVID = SINAVTURU.ID) WHERE (SBS.NUMARA = ?) ORDER BY SINAVTURU.ID

TURKCE_N alanına sınav sonucu geliyor suan 35.166666 gelebiliyor ben 35.16 gelmesini istiyorum substring falan olurmu bi fikriniz varmı nasıl yapabilecegim hakkında?

TRUNC kullanırsan 35.16
    ROUND kullanırsan 35.17 elde edersin.

SELECT TRUNC(SBS.TURKCE_N,2), SINAVTURU.SINAVADI FROM (SBS INNER JOIN SINAVTURU ON SBS.SINAVID = SINAVTURU.ID) WHERE (SBS.NUMARA = ?) ORDER BY SINAVTURU.ID

SELECT ROUND(SBS.TURKCE_N,2), SINAVTURU.SINAVADI FROM (SBS INNER JOIN SINAVTURU ON SBS.SINAVID = SINAVTURU.ID) WHERE (SBS.NUMARA = ?) ORDER BY SINAVTURU.ID
  • Teşekkurederim hocam ama bole bi hata alıyorum

Column with name 'MATEMATIK_N' was not found.

Kolon bulamıyor.Bir bilgi veriyim normalde olur haklısınız ama ben sorgumu chart için yazdım grafikte gosteriyorum daha kolay olsun diye Query geliyorum Kolonların gosterildigi alanda

ROUND(SBS.MATEMATIK_N;2)
    SINAVADI
    ID
    NUMARA

Gozukuyor.Digerlerini normal alırken SBS.MATEMATIK_N yada TURKCE butun derler için, sanki ROUND(SBS.MATEMATIK_N;2) bir kolon olrak goruyor gibi.Burdan mı acaba sorun

.NET 3.5 la gelen chart nesnesini kullanıyorum daha basit bi yolu varsa chart bi ozelliği oda olabilir.
    Tekrar Teşekkurler.
  • ROUND(SBS.MATEMATIK_N;2) as MATEMATIK_N olarak yaz sorgunu, alias vermediğin için o kolonun ismi öyle gözüküyor.
  • Teşekkurederim hocam hallettim çok saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.