arkadaşalr SQL server kurarken kurulumun başında bu hatayı çıkıyor ne yapmam lazım XP SP2 yüklü makinamda LK2 kuracam ama MSD kurmam lazım SQL kurarken bu hatayı weriyor.... Yardımcı Olabilirmisiniz...
Microsoft SQL Server Desktop Engine ------------------------------------------------------------ A strong SA password required for security reasons.Please use SAPWD switch to supply the same.Refer to readme for more details. Setup will now exit.
OK
Yardımcı olursanız sewinirim.... Kimse bilmiyor mu??
Mdac'ları kurdunmu SQL Server'ı kurmadan önce?
yok kurmadım şimdi onu arıyorum ondan sonra düzelir mi??
aldığın hatayı tam olarak yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim mdacları kurman gerekir eğer ki logo kullanıcak isen. ve lgconfig vdata ayarlarını da yapman gerekli tabi.
"Microsoft SQL Server Desktop Engine ------------------------------------------------------------ A strong SA password required for security reasons.Please use SAPWD switch to supply the same.Refer to readme for more details. Setup will now exit.
OK "
Hata bu SQl in ilk kurulumunda weriyor tıkladığımızdan bir kaç sn sonra çıkıyor ....
Mdac kurarken bu hatayı werdi
"MDAC 2.8 RTM Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir. Tüm özellikleri şu anda Windows'ta bulunmaktadır."
database kullanıcı adı ve passwordlari sa sa olarak girdin dimi hocam?
daha hiç bişeyi kuramadım bu hata çıkıyor hiç bişiyi kuramıyorum
"Microsoft SQL Server Desktop Engine ------------------------------------------------------------ A strong SA password required for security reasons.Please use SAPWD switch to supply the same.Refer to readme for more details. Setup will now exit.
OK "
bir ekran açılıyor bu çıkıyor küçük pencerede SQL serveri kurmadan bişiyi seçemiyorm ki....
neden SQL serveri kurulumda hatayı weriyor...??
acaba yardımcı olabilecek kimse war mı? bu konuda...
yardımcımcı olabilirmisiniz..... öğrenci bileti werirmisin abi...
aldığın hatayı jpeg olarak ekleyebilirmisin kkablo
jpg atmayı bilmiyorum ama SQl kurulumunda bunu diyor bana SQL i kurarken diyor bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme