Şimdi Ara

sql i c# a ekleme hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sql server da ki tabloyu c# da açmaya çalışıyorum böyle  sql i c# a ekleme hatası! hata verıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendong33 -- 24 Mayıs 2014; 19:30:16 >

• Daha önce hiç sql e bağlandın mı ?
  • kod yazarı K kullanıcısına yanıt
    şöyle söyliyim benim ödevim var netten araştırdım herkes aynısını yapıyor kod olarak olmuyordu server explorer yoluyla yapım dedim sanırım yetkim yok yeni bir kullanıcı oluşturdum sql de ama yine farketmedi açılmıyor yetkiniz yok diyip duruyor
  • sql öyle eklenmez çünkü.
    http://ozguryazilimci.com/2011/07/c-ile-sql-veritabanina-kod-yazmadan-baglanma/
    şurdaki adımları izleyin.
    sanırım yaptıgım kullanıcı hata veriyor girerken onu düzeltmem gerek hizmetler den  sql i c# a ekleme hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendong33 -- 24 Mayıs 2014; 19:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendong33

sanırım yaptıgım kullanıcı hata veriyor girerken onu düzeltmem gerek hizmetler den  sql i c# a ekleme hatası!

Normal Windows kullanıcın ile gir ya da "sa" olarak System Admin diyebilirsin.
    PROFESSIONALY yazan yere "." koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod yazarı -- 24 Mayıs 2014; 19:56:12 >

şimdi . olarak girdim sql e ama c# da artık gözükmüyor professıonaly yazısı data görünmüyor onla birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# Windows Form Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi . olarak girdim sql e ama c# da artık gözükmüyor professıonaly yazısı data görünmüyor onla birlikte

şimdi o yukardaki linkte anlatılanları yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod yazarı -- 24 Mayıs 2014; 20:13:16 >
    bir şey değişmedi select or enter a database name hiç bir şey gelmiyor attach dan kendim yapıyorum ilk attıgım resimdeki gibi yetki yok diyor kısaca
  • help me sabahtan beri su anet olsaı seyi baglamaya çalısıyorum ödev yarda kaldı sunu baglasam güncelleme ekleme silme işlemlerini tamamlıcam ödevim bitcek başta tıkandım ben yaw
  • quote:

bir şey değişmedi select or enter a database name hiç bir şey gelmiyor attach dan kendim yapıyorum ilk attıgım resimdeki gibi yetki yok diyor kısaca

sql i c# a ekleme hatası!

burda Use Windows Authentication 'a basınca gelmesi lazım. ya da şifreyi felan yanlış giriyorsun.

sonuc : sql i c# a ekleme hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendong33 -- 24 Mayıs 2014; 20:54:38 >
  • kod olarakta denedim olmuyor malesef
  • kendong33 kullanıcısına yanıt
    up
  • quote:

sonuc : sql i c# a ekleme hatası!

şu PROFESSIONALY i kaldırıp sadece ".\SQLEXPRESS" koyar mısın. MSSQL de veritabanı olduğundan eminsin değil mi? Attach yaptın yani oraya da oluşturdun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod yazarı -- 24 Mayıs 2014; 21:09:03 >

. işe yaramadı attach da izin istiyor daha
    özelden teamviewer programı ile bi bakar mısın daha kolay olur ?
  • Konuyu tam takip edemedim ancak veritabani dosyasini tasimak istiyorsanız sql server ile ilgili acik pencereleri ve gorev yoneticisiden sql ile ilgili uygulamalari sonlandirman gerek. Ancak bu exe leri unutmayin tekrardan acmaniz gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.