Bildirim
sql i c# a ekleme hatası!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha önce hiç sql e bağlandın mı ? -
şöyle söyliyim benim ödevim var netten araştırdım herkes aynısını yapıyor kod olarak olmuyordu server explorer yoluyla yapım dedim sanırım yetkim yok yeni bir kullanıcı oluşturdum sql de ama yine farketmedi açılmıyor yetkiniz yok diyip duruyor -
sql öyle eklenmez çünkü.
http://ozguryazilimci.com/2011/07/c-ile-sql-veritabanina-kod-yazmadan-baglanma/
şurdaki adımları izleyin. -
-
-
şimdi . olarak girdim sql e ama c# da artık gözükmüyor professıonaly yazısı data görünmüyor onla birlikte -
quote:
Orijinalden alıntı: kendong33
şimdi . olarak girdim sql e ama c# da artık gözükmüyor professıonaly yazısı data görünmüyor onla birlikte
şimdi o yukardaki linkte anlatılanları yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod yazarı -- 24 Mayıs 2014; 20:13:16 > -
bir şey değişmedi select or enter a database name hiç bir şey gelmiyor attach dan kendim yapıyorum ilk attıgım resimdeki gibi yetki yok diyor kısaca -
help me sabahtan beri su anet olsaı seyi baglamaya çalısıyorum ödev yarda kaldı sunu baglasam güncelleme ekleme silme işlemlerini tamamlıcam ödevim bitcek başta tıkandım ben yaw
-
quote:
Orijinalden alıntı: kendong33
bir şey değişmedi select or enter a database name hiç bir şey gelmiyor attach dan kendim yapıyorum ilk attıgım resimdeki gibi yetki yok diyor kısaca
burda Use Windows Authentication 'a basınca gelmesi lazım. ya da şifreyi felan yanlış giriyorsun.
-
-
kod olarakta denedim olmuyor malesef -
up -
-
. işe yaramadı attach da izin istiyor daha -
özelden teamviewer programı ile bi bakar mısın daha kolay olur ? -
Konuyu tam takip edemedim ancak veritabani dosyasini tasimak istiyorsanız sql server ile ilgili acik pencereleri ve gorev yoneticisiden sql ile ilgili uygulamalari sonlandirman gerek. Ancak bu exe leri unutmayin tekrardan acmaniz gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X