Bildirim
SPY sorun bı bakarmısnız lutfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Google'da Spyware Terminator programını aratıp,indiriver.Full taratma seçeneğini seçenerek tarat.Aynı sorun bende de vardı,sağolsun bu program halletti.Kolay gelsin. -
_____________________________ G'z Up..!!
STuPiD FaKe HoEz -
quote:
Orjinalden alıntı: DJ_MD
Google'da Spyware Terminator programını aratıp,indiriver.Full taratma seçeneğini seçenerek tarat.Aynı sorun bende de vardı,sağolsun bu program halletti.Kolay gelsin.
kanka saolsın ındırdım update yapıyorumm scsnlıcam bırazdan elıensaglıkkkkk cok TSKler_____________________________ -
--Hips özellikleri de mevcut olan bir anti-spyware yazılımıdır.Kurulumda isterseniz ClamAV antivirüs motorununu yazılıma entegre edebilirsiniz.Zamanında sahte anti-spyware listesinde olan yazılım, Hips özellikleri konusunda ilerleme kaydediyor.
--Şöyleki onu test ederken sistemi uçurmuştum. Ama belki yeni versiyonlarda düzeltmişlerdir.
DOCTUS BİLGİ GÜVENLİĞİ FORUMUNDAN ALINTIDIR..
http://www.doctus.net/showthread.php?p=109730
http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm sahte antispyware listesinden daha yeni çıkmış bir yazılım..kullanılmasımı tavsiye etmiyorum
verdiğim ilk linkteki SUPERANTISPYWARE i yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 21 Aralık 2006; 14:06:54 >_____________________________ G'z Up..!!
STuPiD FaKe HoEz
-
KANKALAR cozum basarıSIZ halen reklamlar cıkıyor(TERMınator buldukalrını sıldı temızledı ama halen reklamlara devam hıjack ı de ben sevmıyomm)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadro -- 21 Aralık 2006; 15:40:48 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vtunnel proxy 4
- kuyumcuların kullandığı site
- superonline pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- kablonet kullanıcı adı şifre öğrenme
- discord update failed hatası
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ttnet internet paketleri
- turknet internet fiyatları 2025
- internet hızlandırma
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler