Şimdi Ara

Spy (2015) | Jason Statham - Jude Law

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Susan Cooper (Melissa McCarthy) gizli bir ajandır; fakat görevdeyken başına gelmeyen macera kalmaz!

Senaristliğini ve yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği komedi-macera türündeki yapımın başrolünde Melissa McCarthy yer alırken kadroda kendisine Rose Byrne, Jason Statham, Jude Law ve Morena Baccarin eşlik ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Haziran 2015; 17:51:07 >

• Filmin konusunu yazmana gerek yoktu Jason Statham'ı görünce gerisini anlıyoruz zaten forum olarak. Duşuaa dişiyii uhaa güm güm güm tak tak tak pata küte pata küte ...
  • Eski ajan mı yine,Jason reyiz
  • jason.. adamdır gelsin direkt boğarım filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

jason.. adamdır gelsin direkt boğarım filmi

Emin ol adamın bütün filmleri arşivimde, gelsin boğarız dediğin gibi sırf ses tonu yeter
  • O nasıl isim öyle Susan Cooper, Jason mı yani
  • Filmin çekimleri Budapeşte de yapıldı. iyi bir film gelicek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

O nasıl isim öyle Susan Cooper, Jason mı yani

Melissa McCarthy Susan Cooper rolünde olacak. Ajan olan o. Jason'un hangi rolde olacağı IMDb'de yazmıyor.
  •  Spy (2015) | Jason Statham - Jude Law

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 13 Ocak 2015; 18:51:50 >
  • yahu adamın büyük hayranıydım, izlemediğim bir tek eski 2 filmi vardı. ama son 2 senedir hiçbir filmini izlemedim. vakit değerli valla, hep aynı konulu filmler çekilmiyor bir süre sonra.
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Jason Statham ve komedi ha, ilginç olacak.
  • iyi olur ya izleyelim bakalım bir de filmlerde İngiliz aksanıyla konuşmasa daha da iyi olacak aslında
  • son filmleri güzel değidi,

komedi performansını merakla bekliyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ocak 2015; 10:56:48 >

•  Spy (2015) | Jason Statham - Jude Law

• Yok yok bu adama tahammülüm yok hep aynı hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Filmin konusunu yazmana gerek yoktu Jason Statham'ı görünce gerisini anlıyoruz zaten forum olarak. Duşuaa dişiyii uhaa güm güm güm tak tak tak pata küte pata küte ...

• Uzun zamandır istediğimiz tatta Statham filmi izlemiyorduk gerçi bunun da istediğimiz tatta olduğu şüpheli. Crank gibi bir şey istiyorum. Bana Crank ile gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Uzun zamandır istediğimiz tatta Statham filmi izlemiyorduk gerçi bunun da istediğimiz tatta olduğu şüpheli. Crank gibi bir şey istiyorum. Bana Crank ile gel.

Crank iyiydi,Transporter serisi de güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Uzun zamandır istediğimiz tatta Statham filmi izlemiyorduk gerçi bunun da istediğimiz tatta olduğu şüpheli. Crank gibi bir şey istiyorum. Bana Crank ile gel.

Crank iyiydi,Transporter serisi de güzeldi

Transporter iyi de ben daha çok o Crank filmini sevmiştim. Tr dublajı da hoştu. Zaten Statham'ın kendi sesi çok iğrenç dublajdaki sanatçının sesi buna daha çok gidiyor. Yüzündeki sert ifadeye, sert adama, iş bitirici adama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.