Şimdi Ara

SPRİNTER CHİP TUNİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Mercedes sprinter a chip uygulansa ne gibi değişiklikler olur?
    İlgili kişilerden mesaj bekliyorum uygulatmak için.

• Araç,150 hp gücünde. ne kadar güç elde etmek istiyosun ki!Gerçi Yıldız sonuçta,fark etmez onun için chip vb. şeyler ama bence ürettiği güç yeter.Ben,geçen sene turizm de kullandım.Tık,yok yağ bile eksiltmedi!...
  • Güç için değil de chip tuningin dizellerde az yakıt tüketimi doğru mu?
  • Bu chip tuning işini tam araştırmadım ama geçen yıldı galiba, internette 200 beygir transit e uygulanırsa 240 hp olacağı söyleniyordu. Ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum. Gerçekten az yakması vs mümkün mü chip ile? Bi de motora bir zararı var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baterist_serkan

Bu chip tuning işini tam araştırmadım ama geçen yıldı galiba, internette 200 beygir transit e uygulanırsa 240 hp olacağı söyleniyordu. Ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum. Gerçekten az yakması vs mümkün mü chip ile? Bi de motora bir zararı var mi?

işte bende bunu merak ediyorum :)
  • uzman ve işinde iyi kişiler tarafından yapıldığında motora bir zararı olmaz aracın az yakmasını sağlar ama öğle aman aman bi fark olmaz beygir gücü artışı olur ortalama 100 hp lik bi aracın gücünü 125-130 hp civarına çıkarır ama bu güçlere çıkabilmesi için araçta turbo olması gereklidir benzinli yada dizel fark etmez araçta turbo olması yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: codalp

quote:

Orijinalden alıntı: baterist_serkan

Bu chip tuning işini tam araştırmadım ama geçen yıldı galiba, internette 200 beygir transit e uygulanırsa 240 hp olacağı söyleniyordu. Ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum. Gerçekten az yakması vs mümkün mü chip ile? Bi de motora bir zararı var mi?

işte bende bunu merak ediyorum :)

Vites,geçiş aralığını doğru zamanda yani devir saatine göre değilde! motor sesine göre değiştirilirse hiç bi zararı olacağını zannetmiyorum ki;olursa piston ters döner. Sekman, gömlek, piston, blok,üst kapak contası ve radyotör. gibi aracın en önmli aksamını elinize alırsınız.Dahası da var.Difransiyali veya şanzıman dişlileri aşınabilir,kısacası dizel araçlara değmez başlı başına saçmalık çünki onlar ticari dizel diye üretiliyor,sport amaçlı değildir.Ford'un transit üreticilerinin yaptıkları tamamen aptallıktır.200 hp.Ney,bu yarışamı çıkacak!Hep,böyle yaparak rakip gösteriyor,örneğin mercedes sprinterı çıkardığında direkt 150 hp,vw crafter çıkardığında 163 hep,rakip onun dışında hiç bişey değil Vw caddy 105 hp,ford connet 110 luk.Hep raki! bu,örnek gösterdiğim araçlar.Ticari-dizel. kategorisindedir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Multijet Chip Tuning
    12 yıl önce açıldı
    Chip Tuning Bilgisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aksine dizellere cok faydalı bi olay o.2011 model mercedes'den bahsediyosak motoru eline almak hic bir sekilde mümkün değil,chip ayarları düzgün yapıldıgında motorun gücünü 2 ye katlamaz fakat belli oranda fark edilir.canlı canlı sahit oldum bu olaya.2010 model bir wv polo sadece chip sayesinde drag yarıslarına cıktı ve hic beklenmiycek bir performans gösterdi(arac dizeldi)
  • chip dediğiniz şeyi uyguladığımz zaman motorda ne gibi değişiklikler oluyor .
  • Ve nerede kaç liraya yaptırılır? (örneğin araç yetkili servisleri yapar mi ya da özel servisler )
  • fiyata bisey diyemem ama modifiye isiyle ugrasan tamirciler bunu en iyi yapanlardır.takmak yetmez onun programlanması ayarlanmasıda cok önemli,takılan chip motora nerde ne zaman ne yapması gerektigini söylüyo biraz beygir gücü ekliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksk19

aksine dizellere cok faydalı bi olay o.2011 model mercedes'den bahsediyosak motoru eline almak hic bir sekilde mümkün değil,chip ayarları düzgün yapıldıgında motorun gücünü 2 ye katlamaz fakat belli oranda fark edilir.canlı canlı sahit oldum bu olaya.2010 model bir wv polo sadece chip sayesinde drag yarıslarına cıktı ve hic beklenmiycek bir performans gösterdi(arac dizeldi)

Anlamıyormusun anlamada sıkıntın mı var? Ben,diyorum ki bu araçlar dizel TİCARİ araçlar mercedes ilk zaman sorun çıkarmaya bilir. 5 bin km veya taş çatlasın 10 bin km den sonra sıkıntısını yaratır.Ben,antalya da turizmde çalıştığım için bu makinaların hepsi elimden geçti!!!

Birde açıklamalarımı tekrardan oku:(Vites,geçiş aralığını doğru zamanda yani devir saatine göre değilde! motor sesine göre değiştirilirse hiç bi zararı olacağını zannetmiyorum ki;olursa piston ters döner.)

• googlede bir tarattır baya bilgi cıkıyor apanlar ve araclara göre ne kadar hp artış olacagını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.