Şimdi Ara

Spotify, Türkiye'den geçici ya da kalıcı olarak çekilmeyi değerlendiriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanzi ya işinize geldi mi nasıl unutuyorsunuz gündemi. Hani barış sürecine girdik ya terörist kalmadı hepsi silah bıraktı. Kürtlerle ilgili bir terör faaliyeti olmayacak ya. Terör yokken destekçileri nasıl olacak ? Yani senin dediğin iş çözüldü bile hükümetimize göre, sen geriden geliyorsun kanzii erlik merlik Sinan oğan kanzi 3. Yol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💯💯

Senin umrunda olmayabilir ama bu platform üzerinden para kazananlar, büyüyenler ve dahası var. Ben kullanmıyorum bile ama "sg" falan anca kaliteni yansıtmışsın. Acınası.

quote:

"Kullanmıyorum, o zaman kapatılsın..."

Hangi kesimden olursa olsun

Faşizan zihniyetliler yine boncuk gibi sıraya dizildiler.

Uygulamayı kullanıyor muyum? Hayır.

Çözüm: Bloklamaya devam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapansın bence çekip gitsin.

neden mi?

çünkü bu millet hiçbir şeyin iyisini haketmiyor.

ne derseniz diyin.

bu makarna beyinliler gitmedikçe her zevkiniz her sevdiğiniz bir bir elinizden gidecek. yavaş yavaş adım adım her birini yok edecekler.

oyunuzun kıymetini bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 12 Temmuz 2025; 4:53:15 >
  • 60 TL 1.5 USD ediyor. ABde spotify 10-12 EUR arasında. Masrafı karından yuksek hale gelmek uzeredir buyuk ihtimalle. Yerel fiyatlandırmayi kaldirsalar kimse ayda 600 lira vermez, dolayısıyla bu şekilde cekilmeseler bile zaten çekileceklerdir çok uzak olmayan gelecekte. TL su an 0.025 USD...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntı

metni:
    "Kullanmıyorum, o zaman kapatılsın..."

Bu bencil, cahil chomar kafalar bu gidişle ülkede hiçbir şey bırakmayacak. O çekiliyor, bu engelleniyor, bu kapatılıyor... Yıllar sonra bir bakmışsın globalde olan her şeyden soyutlanmışsın. Spotify kullanmıyorum lakin bunun yasaklanmasının veya çekilmesinin de iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Alternatifleri olsa da çok ciddi bir kitlesi olduğu, bazı yönleriyle alternatiflerinden sıyrıldığı, insanların bu yüzden çok tercih ettiğini düşünüyorum. İşin bir de ekonomik boyutu da var. Rakiplerden, alternatiflerden birinin çekilmesi demek meydanın daha boş kalması, daha az rekabetçi olması demektir. Bu durumda Spotify'dan kalan boşluğa çökecek olan rakiplerin daha az rekabet ortamı için hizmetlerine zam yapma ihtimali, daha yüksek rekabet ortamındaki duruma göre daha yüksek hale gelecektir. Rekabet yoksa tekelleşme, zam riski artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Temmuz 2025; 12:16:12 >

• Spotify savaşı fonluyor... Para verip dinlediğiniz şarkıcıları desteklediğinizi sanıyorsunuz. Yapay zeka şarkıları öne çıkarması da normal mi sizce ?

www.evrensel.net
    Spotify askeri sanayiyi nasıl sessizce destekliyor? - Evrensel
    https://www.evrensel.net/haber/536288/spotify-askeri-sanayiyi-nasil-sessizce-destekliyor

techınside
    Spotify CEO’su savunma şirketlerine yatırım yapıyor
    https://www.techinside.com/spotify-ceosu-savunma-sirketlerine-yatirim-yapiyor/

Alıntı

metni:
    Spotify’ın düşük telif ücretleri nedeniyle zaten uzun süredir eleştirildiğini biliyoruz. Platform, sanatçılara her bir dinleme için yalnızca 0,003 ila 0,005 dolar arasında ödeme yapıyor. PFC programı kapsamında Spotify’ın, lo-fi, ambient ve klasik müzik gibi popüler türlere benzer parçalar üreten stüdyolarla çalıştığı ve bu müziklerin sabit bir ücret karşılığında satın alındığı öne sürülüyor. Bu sayede platform, sürekli telif ödemek yerine düşük maliyetli müziklere yöneliyor.
    Söylenenlere göre Spotify, yapay zeka (AI) kullanarak üretilen müzikleri de platformunda yaygınlaştırıyor. Spotify CEO’su Daniel Ek, AI kullanımını savunsa da, eleştirmenler bu parçaların otantik olmadığını ve sanatsal değer taşımadığını belirtiyor. Eski çalışanlar ise, düşük maliyetli bu parçaların çalma listelerinde sanatçılara ait müzikler yerine daha fazla yer aldığına dair iddialarda bulunuyor.
    Spotify, PFC içeriklerini sanatçıların müzikleri yerine ön plana çıkardığı iddialarını reddetti. Ancak Harper’s Magazine’e konuşan bazı editörler, tam tersine, düşük maliyetli parçaların çalma listelerine dahil edilmesi için talimat aldıklarını belirtti.Yani kısacası Spotify’ın bu politikası, platformdaki sanatçıların gelirlerini daha da düşürebileceği ve dinleyicilerin daha düşük kaliteli içeriklere yönlendirileceği endişelerini artırmış durumda.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Kullandığı yapay zeka programı Spotify'ın başına dert açtı! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/yapay-zeka-spotify-basina-dert-acti-davalik-oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 12 Temmuz 2025; 8:15:0 >

• Çekilmez, yığınla para kaldırıyor.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • felixwankel kullanıcısına yanıt
    Hadi lan ordan. Kıytırıktan bir kahvesinden vazgeçemeyenler bize burada Gazze dersi veremez. Hadi kaybol şimdi senden boykotu öğrenecek hele hele siyaset dersi alacak değiliz.

Halen kahve içince israile destek oluncağını zannediyor :) şimdi mi aklınıza geldi kahve kola.3 yıl önce israil gazzeye gül mü atıyordu.Ulan sizin var ya savunduğunuz herşeyde bit yeniği aramak lazım okadar güvenilmezsiniz çünkü.Kahve içenlere kızarsın oy verdiğin hükümetinin çocukları yahudi okullarına gider.Kola içenlere kızarsın devletin gazzeli bebekleri öldüren israilin çelik ihtiyacını barut ihtiyacını karşılar.Kötüsünüz işte kötü.Siz cenneti vaat etseniz cehennemi seçerim

Kendinle çelişiyorsun. Bu durumda ticaret gemisi 3 yıl öncede gidiyordu neden şimdi gitmesine laf söylüyorsun denmez mi! Kardeş ben yıllardır boykottayım. Hükümet siyasetin gerektirdiği ölçüde dengeli gitmek zorunda. Sen bugün buradan israile transit giden ticari gemileri engellersen israil dünyada hala çok etkili olduğu için senin ticari gemilerinde başka ülkelere gitmede sorun yaşar. Belli dengeler gözetilerek hareket eder devlet. Sen bunu bakkal dükkanı sanıyorsun ama bir tane boykot ettiğin ürün yok bana da devlete de söz söylemeye zerre hakkın yok.

Şimdi git starbokdan kahveni zıkkımlan!

Dün e-sim bugün spotify. Yarın da başka bir şey gelir. Siz savunmaya devam edin.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.