Şimdi Ara

Spotify, Türkiye'den geçici ya da kalıcı olarak çekilmeyi değerlendiriyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Defolup gidebilir. Sahibi çakal aynı zamanda bir savunma sanayi şirketi sahibi ve israile sürekli teknoloji aktarıp binlerce masum çocuğun kanı elinde olan birisi.

Ama burdaki savunan safların bunlardan ne haberi olabilir? İki tane sokak iti öldürülse dünyayı ayağa kaldırırsınız 20 bin çocuğun öldürülmesinde anneleri babaları tarafından parçalarının poşetlere doldurulmasında katkısı olan spotify sahibini deli gibi savunursunuz.

Allah sizi ıslah etsin!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Soruşturma inceleme ne farkı var ne anlatıon

YouTube varken spotify çok çağ dışı kalıo açıkçası

Spotifyı şuana kadar hiç kullanmadım youtube varken niye spotifyla uğraşim

Müzik için neden extra uygulama yüklü youtubeun kendisi yetio. Hayatım boyunca spotify kullanmadım ömrüm müzik dinlemekle geçmiştir

araban var mı ne kullanıyorsun? Spotify, Türkiye'den geçici ya da kalıcı olarak çekilmeyi değerlendiriyor 

Önaraştırma

Madde 40 – Kurul, resen veya kendisine intikal eden başvurular üzerine doğrudan soruşturma açılmasına ya da soruşturma açılmasına gerek olup olmadığının tespiti için önaraştırma yapılmasına karar verir.

Önaraştırma yapılmasına karar verildiği takdirde Kurul Başkanı, meslek personeli uzmanlardan bir ya da birkaçını raportör olarak görevlendirir.

Önaraştırma yapmakla görevlendirilen raportör 30 gün içinde elde ettiği bilgileri, her türlü delilleri ve konu hakkındaki görüşlerini Kurula yazılı olarak bildirir.

Önaraştırmanın Sonuçlanması

Madde 41 – Önaraştırma raporunun Kurula teslimini takip eden 10 gün içinde, Kurul elde edilmiş olan bilgileri değerlendirerek karar vermek üzere toplanır ve soruşturma açılmasına veya açılmamasına karar verir.

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Kapatılsın ya zaten leş kalitede müzik sunuyor kullanıcıları gram umursadıklarını düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

sana göre, çünkü sen sadece kulağına gelen müzik notalarını düşünüyorsun. Spotify, Türkiye'den geçici ya da kalıcı olarak çekilmeyi değerlendiriyor 

1. Küresel Erişim ve Keşfedilme Fırsatı

Spotify, sanatçılara müziklerini dünya çapında milyonlarca insana ulaştırma imkânı tanır.

Bir indie müzisyen, büyük bir plak şirketi olmadan bile algoritmalar, çalma listeleri veya viral etkiler sayesinde keşfedilebilir.

2. Telif Geliri (Streaming Geliri)

Sanatçılar dinlenme başına az da olsa ücret alırlar.

Örneğin: Spotify ortalama olarak 1 milyon dinlenmeye yaklaşık 3.000–4.000 USD civarı ödeme yapar (bu rakam dağıtımcıya ve anlaşmalara göre değişir).

Türkiye'deki platformlar (örneğin Fizy, Muud) genellikle daha dar bir kullanıcı kitlesine hitap ettiği için potansiyel gelir düşük kalabilir.

3. Veri ve İstatistik Erişimi

Spotify for Artists paneli sayesinde sanatçılar hangi şehirde ne kadar dinlendiklerini, kimlerin dinlediğini görebilir.

Bu, konser planlaması, hedef kitle analizi, reklam kampanyası gibi şeylerde sanatçılara yön verir.

4. Bağımsız Sanatçılar için Eşit Oyun Alanı

Spotify, distribütör firmalar (DistroKid, TuneCore, vs.) aracılığıyla plak şirketi olmayan sanatçıların da yayın yapmasına olanak tanır.

Bu sayede alternatif müzik yapan, geleneksel medya desteği olmayan isimler de büyüyebilir.

5. Kültürel Etkileşim ve Trend Yaratma

Spotify, algoritmik önerileri ve çalma listeleriyle bazı sanatçıları küresel trendlere taşıyabiliyor.

Örneğin: TikTok’ta viral olan bir şarkı, Spotify listelerine girip daha çok kişiye ulaşabilir.

Karşılaştırma: Fizy ve Muud

Fizy ve Muud gibi platformlar genellikle Türk Telekom veya Turkcell altyapısına bağımlı, sınırlı erişimli hizmetlerdir.

Kullanıcı kitlesi dar, algoritmik keşif sınırlı, global keşif şansı zayıftır.

Telif ödemeleri daha düşük olabilir ve veri analitiği imkanları çok gelişmiş değildir.

Sonuç:

Spotify, şarkı sahipleri için sadece bir müzik platformu değil, aynı zamanda bir gelir kaynağı, kariyer sıçrama tahtası ve veri analiz aracıdır. Elbette yerel platformların da önemi olabilir ama küresel erişim, yüksek kullanıcı tabanı ve algoritmik destek gibi yönlerden Spotify şu an sanatçılar açısından çok daha avantajlıdır.

ben demiyorum, ai diyor. Spotify, Türkiye'den geçici ya da kalıcı olarak çekilmeyi değerlendiriyor 

• Jack! kullanıcısına yanıt
    https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161699776

Hangi kesimden olursa olsun, şu yukarıdaki cümle zaten bizden bir cacık olmayacağının göstergesi.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • doriangri D kullanıcısına yanıt
    ahuhaha sen daha babanda vitaminken ben bilgisayar kullanıyordum! 30 senedir crackli yazılım kullanırım bir bokta olmadı! teknolojiyi bana anlatıyor velet! o "amon apk indirmeyün, crack bilgisayarunuzu bozar" gibi saçmalıklar siz zengin veletleri yolmak için şirketlerin uydurduğu laflar!

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    tamamen boş biri yazı! klasik yobaz kemalist!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermiyasinmi

tamamen boş biri yazı! klasik yobaz kemalist!
    Yıkıl aktrol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • skywalkerArda S kullanıcısına yanıt
    isveçin abdnin bir uydusu değilde kendi başına bir ülke olduğunu sanıyor zaar ahuhaha

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.