Şimdi Ara

Spotify Supremium aboneliği netleşmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Orada söylemek istediğim apple music ile iphone uyumu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple music bayağı iyi bu arada hem ses kalitesi hem ses yüksekliği açısından.

  • gun kullanıcısına yanıt
    ben de üşengeçlikten bunu kullanıyorum ama apple music > spotify =youtube gibi.

  • Ya kimse neden şu aboneliklere bir şey demiyor, müzik ya sadece o kadar ek paket yapıyorlar. Yakında normal premium pakette reklam arasına şarkı koyacaklar milleti üst pakete ısrar edecekler. Ve daha bunun filmi oyunu işi vs vs var. Şu an için bana en uygun şey youtube music, şarkı hâlinde olmayan videoları da dinleyebiliyorum ve daha uygun, en azından ücretsiz pakette sınırsız şarkı atlayabiliyoruz. Şarkı kalitesi olayına pek takmıyorum takacak olsam en iyisine para ver+iyi kulaklık al vs vs gidecek bu iş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thekinger T kullanıcısına yanıt

    iPhone kullanmıyorsanız ve yüksek ses kalitesi istiyorsanız en uygun seçenek Deezer. Çapraz platform desteği var ve Hi-Res için ek ücret talep etmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Bugün spotify da eco ayarı yaptım, ses bir tık düzeldi. Ben genrlde 90 lar dinlerim. o yıllatın kaynakları iyi olmayanilir belki. Ama sonuçta flac lar da var. Deezer ı bilmiyorum drnrmrk istiyorum. Spotify da çrşitlilik ve şarkı bulma kolaylığı çok iyi. Birde sesi nerdrn dinlediğiniz çok önrmli. Ben bose kulak üstü ile dinlediğimde çoğu şarkı gümbür gümbür oluypr.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ses kalitesi her platformda aynıdır. Spotify -14db, apple müzik -16db ye göre ses şiddetini ayarlar. Haliyle apple müzikte ses 2db fazladır. Spotify da yüksek kaliteye aldığınız sürece diğer platformlardan hiç bir farkı yoktur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0fx -- 24 Eylül 2023; 16:6:39 >
  • Apple muzik kullaniyorum en iyisi bence

  • blackrether kullanıcısına yanıt

    katılıyorum ve + olarak da podcast ler diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu daha iyi bu daha iyi diyenlerin ne yazık ki çoğu sallıyor. spotify'ın yüksek kalite seçeneği ile diğer platformların arasında farkı duyabilmek için (o da varsa tabi) çuvalla para ödenmesi gereken hi-fi donanımlar gerekiyor.

  • Hifiman edition xs kulaklığım ve iyi bir dac ile hem Spotify hem apple music dinledim. Arada bir farka rastlamadım.

    Dandirikten kulak içi kulaklıklarla bassı az daha yüksek verene kaliteli diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple nasıl bir marka imajı yarattıysa millet Apple da Apple. Iphoneda bluetooth kulaklıkla en kötü bluetooth codecini kullanarak müzik dinliyorsun, ne kadar iyi ses elde edebilirsin teknik olarak? Iphone'da Androiddeki LDAC desteği bile yok. Aradaki farkı anlamak için LDAC'ı geçtim kablolu, özel DAC ile müzik dinlemeniz lazım. Kulaklığınızın da Audeze gibi planar teknolojili kafa üstü bir kulaklık olması lazım. Millet üstünde Apple yazınca psikolojik olarak en iyisi diye algılıyor artık.

  • Her ne kadar flac indirme bağımlısı olsamda İnsan kulağı 44100 16 bit üzerindeki ses detaylarını çok zor ayırt eder 24 bit normal kullanıcılar için bir şeyi ifade etmiyor. Uygun olursa fantezi amacı ile alınabilir.

  • Normal Spotify üyeliğinin 10 dolar ve bizde 30 lira olduğunu düşünürsek, bu da 20 dolar olduğuna göre bizde herhalde 60 lira olur.

    Öğrenci fiyatlarına baksak bile, bugün Spotify 22 TL istiyor ve kayıpsız vermiyor. Bu sırada Apple 10 liraya kayıpsız sesle birlikte veriyor. Spotify'da zaten kayıpsız ses yokken, şimdi getirmeye karar vermiş ama zaten normalde de daha pahalı olduğu yetmiyor gibi, kayıpsız ses için daha da ek paralar istiyor.

    Spotify'ın gözü doymuyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endoplazmikkul kullanıcısına yanıt

    iPhone'a gerek yok android kullancıları Hifi dinleyebiliyor zaten. LDAC destekli telefon ile kayıpsız dinleyebilirsiniz.

  • Yahu arkadaşlar bu apple music bir tek bana mı hitap etmiyor anlamadım. Özellikle spotifyda eq ayarı yapınca açık ara Spotify daha iyi oluyor. Kullandığım kulaklık airpods 3 cihaz da 14 Pro. AirPods 3 kullananlar şu eq ayarını yapıp Spotify denesin daha sonra vazgeçeceklerini sanmıyorum.
    Spotify Supremium aboneliği netleşmeye başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.