Şimdi Ara

Spotify premium 3 ay 0.99 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
15
Favori
34.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

ios dan uygulamayı indirdim fakat giriş yapamıyorum ,aynı sorunu yaşayan var mı?

Dun bendede ayni sorun vardi bir daha denemedim hala varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

1.02 çekti hani 0.99 du?

ekşiden geliyorum. bu yorumu atarken ciddi miydiniz?
  • Maycomb kullanıcısına yanıt
    hani göremedim :D
  • evet ciddiyim. 0.99 diyorsa 0.99 çekecek amerikada olsaydı bu olay yüklü miktarda tazminat alırdım. kullanıcı yanıltmayacak 5 diyorsa 5 , 10 diyorsa 10 çekecek 0.99 diyor utanmadan 1.02 çekiyor
  • Bana daha önce yararlanmışsınız deyip 1 tl çekti ama premium vermedi . 2 defa yaptım 2 kere hata verdi ama parayı çekti sizce ne yapmam lazım
  • üye oldum fakat ne android ne de ios dan girilmiyor, var mı çözüm?

edit ; girişte sadece kullanıcı kodu girmek gerekiyormuş, mail adresi kabul etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 29 Kasım 2015; 17:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

ios dan uygulamayı indirdim fakat giriş yapamıyorum ,aynı sorunu yaşayan var mı?

Dun bendede ayni sorun vardi bir daha denemedim hala varmi ?

kullanıcı adıyla giriş yapmak gerekiyormuş.
  • Mevcut üyeliğimi sildirdim yeni bir üyelik açtım 3 ay 1 TL kullanırız 15 TL vermektense
  • Teşekkürler
  • Ne zamana kadar geçerli bu kampanya biri bilgilendirebilirmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hephais

quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Bana daha önce yararlanmışsınız deyip 1 tl çekti ama premium vermedi . 2 defa yaptım 2 kere hata verdi ama parayı çekti sizce ne yapmam lazım

Bana da aynısı oldu bakalım nolcak

Aynen banada oldu 2 kere 0.99 tl gitti, adamların iletişim kanalları da yok, saçmalık resmen..
  • Youtube reklamlari cok baydigindan ben de aldim. Konuyu acan arkadasa tesekkurler.

• Arkadaşlar üyeliği yaptım ama hücresel veriden baglanıyorum ancak wifi üzerinden bağlanamıyorum sorun nedir bi yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Mevcut üyeliğimi sildirdim yeni bir üyelik açtım 3 ay 1 TL kullanırız 15 TL vermektense

hocam peki onlarca olusturduğun listeler,

sana haftalık önerdiği şarkı hep eski geçmiş bilgilerine göre yapılıyordu. değdi mi 15 lira için? 1 yıldır dinlediklerimin kaydı var sonuçta haftalık begenilenler ona göre geliyor. bence yanlış etmişin:
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çalma listeleri duruyor sadece şarkı geçemiyoruz birde reklam çıkıyor( daha öncede yaptım ) zaten daha sonra devam ettiririz üyeliği
  • Hemen satın aldım , istediğin müzik 1 TL ye elini altında hem de 3 ay boyunca
  • Şarkıcı engelleyememek ne kadar büyük bir eksiklik ya. Her taşın altından custin çıkıyor van dayrekşın filan. Uff.
  • Cihaz kullanıcı adı sfadgfqwgwsg124 gibi bir şey facebok ile bağlandım üyelik girişi yaparken bu saçma cihaz adını yazmıcaz dimi bir problem olursa.
  • Haber eden arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

...
    Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.

Boyle diyo neden acaba 10 kere denedim limitde var

nuvo da aynıuyarıyı veriyor.alabilenler hangi kartıkullandıklarını söyleseler onunla denerdim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.