Şimdi Ara

Spotify kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar uzun zamandır dinlemek istediğim şarkıları shazamla yada midomiden dinletip buluyordum ve mp3 olarak indiriyordum.

ilk defa olarak Spotify kullanıcam programı yükledim premium üyelik ile normal üyelik arasındaki fark nedir acaba

• Ücretsiz üyelikte reklam giriyor sık sık. İstediğin şarkıyı dinleyemiyorsun liste oluştursan bile. Şarkı geçme hakkın var ama sınırlı sonrasında rastgele ne dinletirse listeden. Premium ucuz zaten al gitsin. Çevrimdışı dinlemek istiyorsan zaten alman gerek.
  • çevrimdışından kastınız internetsiz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

Ücretsiz üyelikte reklam giriyor sık sık. İstediğin şarkıyı dinleyemiyorsun liste oluştursan bile. Şarkı geçme hakkın var ama sınırlı sonrasında rastgele ne dinletirse listeden. Premium ucuz zaten al gitsin. Çevrimdışı dinlemek istiyorsan zaten alman gerek.
    Hocam ben de Premium almayı düşünüyorum fakat bir sorum var, Premium alınca şarkıları indirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam ben de Premium almayı düşünüyorum fakat bir sorum var, Premium alınca şarkıları indirebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    indiriyon sonra internetten yemeden dinliyorsun ama premium bitti diyelim bi dahaki ay o şarkılara ç.dışı ulaşamazsın. yani bi kere alayım ne var yok indireyim bi daha premium almam dersen o iş olmuyor.
  • vereceğiniz 7 lira bişey aylık,daha iyi f/p programı bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Alıntıları Göster
    Arkadaş cevap vermiş üstte. Ona ek olarak premium süren bittiği gibi kesmiyor spotify hesabını 2 hafta fazladan kullanıyorum her seferinde sıkıntı olmuyor silinmiyor yani şarkılar falan hemen. Ama ne kadar geç yüklersen bir o kadar diğer ay olan sürenden kullanmış olursun sonuçta Sadece hemen gitmiyor şarkılar telefondan eğer öyle bir korkun olursa diye dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix ortak hesap kullanımı
    3 yıl önce açıldı
    Edc Kullanımı hakkında.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

çevrimdışından kastınız internetsiz mi ?
    Evet internetsiz.
  • Ben 2-3 yildir kullaniyorum. İlk bi aydan sonra preminum a gectim. Ztn bir arayisimda vardi bir kac progradan sonra spotyfy da karar kildim.
    Preminum farklari

- daha onceden indirdigin listeni internetsiz dinleyebiliyorsun.
    - 30 gun cevirim disi kalabilirsin dior ama bu seni korkutmasin. Cevirim ici yap(ac-kapa) tekrar 30 gun yeniliyor.
    -indirdigin listendeki sarkilar mp3 gibi gblar yer kaplamiyor.
    -reklam yok - mp4 playerden dinler gibi

Bazen aradigim sarkiyi bulamayabiliyorum ancak tavsiye ederim ayda 10tl ye deger
    👍🏻👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pcde kullanacaksan premium almanı önermem. Teldeyse mümkün ise premium al ve indir dinle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    Aslında baya yer kaplıyor onu yanlış anlatmayalım.

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Benim bahsetmek istedigim;

Benim su an yaklasik 700 sarki var listemde normal kalite indirmisim. On bellekte Kapladigi alan 1,32gb normalde ortalama bir mp3 3,5 mb bile desek 2,5gb yakin yer kaplar.

Yani rarli gibi daha az yer kapliyor bellekte

• bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    Allah allah ben 4-5 tane playlist indirmiştim 1000e yaklaşık şarkı var. 10 gb tarzı bir yer kaplıyordu. Ama ben ayarlardan extreme quality şarkıyı seçmiştim. Ne kadar fark eder bilmiyorum.

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Eee tabi ben en dusuk kalitede kullaniyorum. Gayet iyi bence ses kaliteside

Seninki evt yaklasin x3 gibi dusunebilirsin
    İki kalite ustte. O zmn baya fark ediyi

• ben fazla müzik dinlemem ama yinede telefonda duruyor.6 ay ya da yıllık olarak aile guruplarına katılabilirsin.ben öyle yaptım 6 ay için 21 lira yıllık 42.son 2 ayda belki 15-20 şarkı dinledim ama olsun istediğim şarkıyı açıp dinleyebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.