|
Bildirim
Apple Music de zaten vardı, ek olarak Dolby Atmos da var 🙋🏻♂️ Spotify şişirilmiş bir balon.
|
Geriye kaldı YouTube Music.
|
Nihayet deezer seviyesine gelebildi.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 20 Haziran 2025; 19:7:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
10 senedir gelcek haberi yapılıyor hala saatlik 1gb nasıl oluyor birde up to 1gb diyor 1gb olacak demiyor up to 44.1khz diyor ki eğer 44.1khz de 1gb olursa o nasıl flac allah bilir saçma sayılar bunlar mantıksız 44.1 de yüksek çöznürlüklü ses falan değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 20 Haziran 2025; 20:46:14 > |
|
Android için kurşun atar kurşun yerim ama Apple Music'in Kayıpsız müzik konusundaki başarısı herkesin malumu. Üstelik bunu 1-2 Dolar paraya veriyorlar ama... Liste seçimi, şarkı seçimi, sanatçı radyosu seçimi gibi şeyler Apple Music'de berbat. Bunu herkes biliyor. Bu yüzden her ne kadar kayıpsız müzik verirlerse versinler kulak tırmalıyorlar. Spotify benim eski aşkım. 15 sene önce İNGİLİZ VPN'i ile üye olmuştum. Müthiş bir teknolojiydi. Kayıpsız müzik konusunda çoktan el atmaları gerekiyordu. , Kim ne derse desin sizin sanatçınıza en yakın parçayı her zaman Youtube Music sunuyor. Ben Tidal dahil kullandığım tüm müzik servisleri arasında YOUTUBE MUSIC'i en başa koyarım arkadaş. YM'in kayıpsız müzik hizmetini devreye sokmasına gerek var mı bilmiyorum ama olursa Spotify kafadan elenir. |
|
Hangi kulaklıklar destekliyor? Her şarkıda olacak mı? Bluetooth kulaklıklarda destekleyecek mi? Umarım hepsi evet olur. |
|
Apple Music'teki Atmos'larda bir gariplik var. Sunucdan basılmış gibi. Tidal ile denediğimizde oradaki Atmos'larla arasında çok ciddi fark gördük arkadaşlarla beraber. Spotify'a gelince. Madem Hi-Res getireceksin neden 24/44.1 ? Adam gibi 24/192 getirmeliler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |