Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.811
Cevap
343
Favori
272.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farego

yaklaşık 730 tane kayıtlı müziğim var. Bunları tek tuşla silmek kadar kolay bir şey yok şu uygulamada ve bu çok saçma.

Ki; şöyle bir durum söz konusu?

Arkadaş iyi güzel hoş program da tek tuşla silmeden önce (yanlışlıkla tıkladığınız bir yer oluyor) Sorsanıza 739 tane kayıtlı olan müziğinizi silmek istediğinizden emin misiniz diye?

Sonra tekrar indirme ile uğraşıp duracağız!

Katılıyorum kesinlikle. Şu çevrimdışı yazan tuş de mi. Birkaç kere başıma geldi. Hemen silmiyor aslında ama baştan indirmen gerekiyor.
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu kadar basit olmamalı
  • aile premium arıyorum pm lütfen.
  • efedemir35 E kullanıcısına yanıt
    Spotify 6 aylik grup icin PM atabilirsiniz uyelik bugun baslayacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 26 Mayıs 2017; 16:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey sormak istiyorum herhanggi birinin ailesine katılmak istiyorum ama konu şu ki normalde aile üyeliğinde 6 kişi olabiliyor ve aile üyelik ücreti 21 tl
    21/6 = 3.5 TL
    Yani kişi başı aylık 3.5 tl
    6 Ay ile çarptığımızda 21 TL
    12 Ay ile çarptığımızda 41 TL
    şimdi bazı arkadaşlar 50 TL demiş mesela bir üstümdeki
    5 Kişiden 9 tl fazla alsa 9*5=45 TL Bu da demek oluyor ki kendi üyeliğini bedavaya getirebilmek için milleti kullanmak hatta üzerine 4 tl de kazanç..
    Madem herkes eşit yararlansın herkes aynı parayı ödesin. Bu konuda hem fikir olanlarla ortak bir üyelik yapabiliriz
    Saygılar
  • 3 ay 1 liralık kampanya için ödeme yaptım fakat premium olmadı hesap nedendir bileniniz var mı ?
  • arkadaşlar foruma 9 yıldır üyeyim ama daha ziyade bilgi almak için kullanıyordum. çoğu konuda benden çok daha bilgili birileri olduğundan laf salatası yapıp sırf rütbe almak için yorum yazmış olmak için yazmıyordum. hasbelkader spotify premium a geçmek için forumdan faydalanmak istedim.yeni üye @tsnesus dan aile üyeliği için pm alınca ve istenen miktar 25 tl olunca hiç düşünmeden parayı gönderdim. sonuçta ne olabilir ki 25 lira öldürmez de güldürme de. dekontu isteyene atabilirim. bu arada bilgisayar gabisi filan değilim. yoğun çalıştığım için kendim aile hesabı için organizasyon yapmadım. neyse. sonra arkadaş whatsapp üzerinden görüşelim dedi ve numarasını verdi paranın hesapta gözükmediğini yazdı. aynı gün yaptığım 4-5 eft hesaba geçmiş ama bu arkadaşınınki geçmemiş.banka ile görüştüm. para aktarılmış diyorlar. falan filan derken yöneticilere şikayette bulundum. whatsapptan da okkalı bi beddua gönderdim. bu arada whatapptan görüşmeyi kestim ki konuşmalar yöneticiler tarafından görülebilsin siteden çürük yumurtalar ayıklansın. şikayet saolsun @DENIZCISERKAN müdahil olunca çözüldü. buraya kadar dersiniz ki insanlık hali. amenna. bu arada para iadesi taleplerime cevap yok. dün akşam arkadaş haklı olduğumu yazıp kullanıcı adı ve şifre gönderdi. tamamsa haber ver dedi. denedim eyvallah dedim çalışıyor. bu arada şifreyi filan da whatsapptan veriyor. bu sabah kalktım playlist yapayım dedim o da ne hesap free olmuş. bizim premium un yeride yeller esiyor. özetle arkadaşın galiba 25 liraya ihtiyacı vardı ama maazallah çoluğudan çocuğundan çıkar siz siz olun dikkat edin.

konu linki https://forum.donanimhaber.com/spotify-premium-aile--126236026#126526053

• Lanet program !

Yine silmiş müzikleri kendi. :/

WiFi açıktı, sonra kapsama alanı dışarıya çıktım hücresele geçtim.

Bir baktım şarkılar silik. Daha önce de 2 kere aynı şeyi yaptığı için anladım.

Aha dedim yine sildi.

Arkadaş dünya kadar para alıyorsun nasıl böyle yazılım hatası yaparsın?

Şimdi git eve WiFi aç tekrar indir uğraş.

• Ara sıra bende de oluyor. Yolda müzik dinleyeyim diye kulaklığı takıp uygulamayı bir açıyorum ki o da ne müzikler gitmiş!

Çok sinir bozucu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ernunal E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dolandırıcılık girişiminden sonra para iadesinde ısrarcı olsaydınız keşke. Sonuçta Spotify ailede ana hesap istediği zaman sizi atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Ara sıra bende de oluyor. Yolda müzik dinleyeyim diye kulaklığı takıp uygulamayı bir açıyorum ki o da ne müzikler gitmiş!

Çok sinir bozucu oluyor.

Maalesef benim de geldi. Hayır bir kere değil sürekli oluyor.

Aslında geçen yine tam da bu konuda bununla ilgili bir şey daha yazmıştım. Yazık ya çok büyük eksiklik.
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Buraya bu kadar uzun bir entry girince tekrar benimle irtibata geçip yeni üyelik verebileceğini söyledi Ben de artık parayı iadesinde kararlı olduğumu söyledim tamam dedi inşallah pazartesi parayı yatırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernunal -- 28 Mayıs 2017; 10:1:45 >
  • Eğer 5 kişi daha talip olursa aile premium almayı düşünüyorum. En az 6 aylık ödeme şeklinde. Aylık 21/6:3.5 ₺. 3.5x6:21₺ . Düşünenler pm atsın. Liste bugün dolarsa hemen başlatırız.

Edit : 1 pm geldi. Kaldı 4 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentNight78 -- 29 Mayıs 2017; 9:50:28 >
  • benim kredi karti yurtdisindan oldugu icin alamiyorum.

tr de kk yok alternatif bir yol var mi nasil alabilirim. tr de kk cikarma ihtimalimde yok.

• arkadaşlar ininal kart ile spotify alabilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

arkadaşlar ininal kart ile spotify alabilen varmı ?

Arkadaşlar mobilden girince kartı ekleyebildim hesaba sonunda uygulama üzerinden ama şöyle bir sorun var. Mobil de 7 günlük ücretsiz deneye bastım sonra zevkini aldın mı 3 aylık 0,99 kuruş dedi al yapınca kart eklendi sorunsuzca deminde dediğim gibi ama tarayıcı dan spotify sitesine girince 5 Haziran da üyeliğin yenilecek kartından her ay 0,99 kuruş çekilecek yazmış. 3 aylık 0,99 kuruş değilmiydi? :D ininal karta olmasa umrumda değil de birde ininal 2 TL ücret kesiyor her ay içinde para olursa. Uğraşmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

Eğer 5 kişi daha talip olursa aile premium almayı düşünüyorum. En az 6 aylık ödeme şeklinde. Aylık 21/6:3.5 ₺. 3.5x6:21₺ . Düşünenler pm atsın. Liste bugün dolarsa hemen başlatırız.

Edit : 1 pm geldi. Kaldı 4 kişi

Merhaba.Odeme kismi nasil oluyor aile hesabinda?

Ben de uzun zamandir 14 lira veriyorum ama aile hesabina gecmeyi dusunuyorum.Olmazsa deezer a gececegim ses kalitesi daha iyi ve 4 lira ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: miritun

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben Spotify de premium hesabı olan bir kardeşinizim.Bundan bir ay önce telefonu değiştirip İOS a geçtim ve İPhone 6s aldım.Bu süreçte diğer telefonumu atmadım çünkü onunla banyoda vs müzik dinlerim diye düşündüm.Daha sonra premium üyeliğim bitti ve bende yenilemek istedim.Ama iOS da yenileyemedim ve diğer telefonda denedim ondada olmadı.Sonra internetten denedim kartımda yeterli Bakiye olmasına rağmen ondada 'Tüh,kart sağlayıcınız kötü bir gün geçiriyor olmalı.Sizden herhangi bir ücret alınmadı.Lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası almaya başladım.

Bu sorun sizce neden kaynaklanıyor?

Ulaşabileceğim herhangi bir telefon mail vs bir yer var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Spotify candır....

Selamlar. Yaşadığınız sorun muhtemelen denediğiniz kredi kartının internet alışverişlerindeki ayarlarından kaynaklanıyor. Bende aynı sorunu yaşadım sonra düzelttim. Kredi kartınız şifresiz internet alışverişlerine kapalı olabilir.

• Arkadaşlar tsnesus adlı üyenin aile hesabı için söylemlerine inanmayın. Beni dolandırdı çünkü haberiniz olsun. ernunal adlı üyenin yaşadığı sorunla benzer bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sec0o -- 31 Mayıs 2017; 22:46:22 >
  • Spotify'de bir kişilik boş yerim bulunmakta. 6 aylık veya 1 yıllık katılmak isteyenler benimle irtibata geçebilirler. 1 senelik 60 lira.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.