Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.851
Cevap
348
Favori
273.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler Mozillada da denedim olmamıştı başka bi sorun var herhalde diye düşünmüştüm ama Opera'da oldu şimdi.
  • Hesabım çalındı mail adresi ve şifre bile degiştirilmiş. Mail ve sifre degistigi için tekrar mail ve şifre de değiştiremiyorum sadece facebook sayesinde girebiliyorum acaba spotify desteke nereden yazabilirim ve türkçe yazsam cevap atarlarmı ? İngilizce gerekiyorsa derdimi kısa olarak yazabilecek olan varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium'da istediğimiz kadar parça çevirim dışı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Premium'da istediğimiz kadar parça çevirim dışı oluyor mu?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Evet

Bilgilendirme için teşekkürler, mesela ben kendime bir Çalma Listesi oluşturdum, farklı sanatçılardan bir sürü parça var, bu liste komple çevirim dışı dinlemek için bütün parçalara tek tek çevirim dışı dinle mi diyecez?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet

Bilgilendirme için teşekkürler, mesela ben kendime bir Çalma Listesi oluşturdum, farklı sanatçılardan bir sürü parça var, bu liste komple çevirim dışı dinlemek için bütün parçalara tek tek çevirim dışı dinle mi diyecez?

Rica ederim hayır listenin en basında çevrimdışı dinle butonu var ona tıklarsanız listeniz komple inmiş olacak zaten 😉

• Ödeme yapamıyorum, bu sorun nedir? Nasıl çözerim, 2 Asıl 1 Sanal kart denedim olmadı...

Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 14 Haziran 2016; 15:50:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ödeme yapamıyorum, bu sorun nedir? Nasıl çözerim, 2 Asıl 1 Sanal kart denedim olmadı...

Tüh, kartın veya ödeme sağlayıcın kötü bir gün geçiriyor galiba. Merak etme, senden hiç ücret alınmadı. Tekrar dene veya başka bir ödeme yöntemi kullan.

Valla hocam bilemedim müşteri hizmetlerini arayın bence kredi kartınızı. Oldugu bankayı arayın

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    istediğiniz kadar değil limiti var hocam, üç farklı cihazdan 3333 tane toplam 9999 tane

https://support.spotify.com/is/using_spotify/collect_music/how-many-tracks-can-i-sync-to-my-device/
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

istediğiniz kadar değil limiti var hocam, üç farklı cihazdan 3333 tane toplam 9999 tane

https://support.spotify.com/is/using_spotify/collect_music/how-many-tracks-can-i-sync-to-my-device/

O kadar şarkı eklemez galiba kimse ama sınırın 3333 oldugunu bilmiyordum teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifot

3 aylık premium 0.99 TL kampanyasından yararlanmak istiyorum ama kredi kartı bilgilerini verme ekranı açılmıyor bir türlü. Bir yükleme ekranı çıkıyor ve bir türlü bitmiyor yükleme. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Aynı sorunu yaşıyorum ve aşamadım bi türlü
    Crome,Opera,M.Edge ve Mozilla denedim hepsinde aynı şekilde oluyor.

• 2-3 aydır premiumu uzatacaktım bir türlü uzatamamıştım bugüne denk geldim şansıma 3 ay 9.99 olmuş.

• Uygulama çok yavaş ya, bazen inanılmaz kasıyor. 100-150 küsür şarkı indirdim uygulama içi. Bunun etkisi var mıdır, bundan dolayı mıdır?

• beyler erişim sağlayamıyorum şu an spotfiye ne yerli ne yanbacı ipler ile... Tarayıcıdan giremiyorum telefondan premium alaağım bağlantı olmuyor, nedeni nedir kullananlar sık ısk böyle olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobotBabür

2-3 aydır premiumu uzatacaktım bir türlü uzatamamıştım bugüne denk geldim şansıma 3 ay 9.99 olmuş.

Link var mı?

• Kişiye özel teklif de olabilir, yine de deneyin.

• Arkadaslar premium hesabim free olarak gozukuyor. Uygulamadan cikis yapip girdim olmadi. Uygulamayi kaldirip geri yukledim yine olmadi. Bilmem farkeder mi ama facebook ile kayit olmustum, facebook ile giris yapiyorum simdi de. İki gun sonra yolculugum var sorunu halletmemde yardimci olursaniz cok sevinirim.

• arkadaşlar kafayı yiyeceğim premium hakkım bitti uzatıcam ödeme sayfasında kart seçeneğini seçiyorum başka seçenek yok zaten aşağı yükleme işareti çıkıyor orada dönüp duruyor hiçbir şey yapamıyorum nasıl düzelir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

arkadaşlar kafayı yiyeceğim premium hakkım bitti uzatıcam ödeme sayfasında kart seçeneğini seçiyorum başka seçenek yok zaten aşağı yükleme işareti çıkıyor orada dönüp duruyor hiçbir şey yapamıyorum nasıl düzelir bu

Farklı bir Tarayıcı ile deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

arkadaşlar kafayı yiyeceğim premium hakkım bitti uzatıcam ödeme sayfasında kart seçeneğini seçiyorum başka seçenek yok zaten aşağı yükleme işareti çıkıyor orada dönüp duruyor hiçbir şey yapamıyorum nasıl düzelir bu

Farklı bir Tarayıcı ile deneyin

Chrome kullanmıştım olmadı şimdi Microsoft Edge denedim bu seer o dönen şey bile dönmedi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.