Şimdi Ara

Spot ayakkabı aldım 22.99 tl :) [ss]'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Spot ayakkabı aldım 22.99 tl :)  [ss]'li

Spot ayakkabı aldım 22.99 tl :)  [ss]'li

Valla ayakkabılar cok pahalıydı alamadım bir ayakkabıcıda calısan arkadasın yanına gittim dediki burada 100 lira verecegin ayakkabı 2 ayda acılır bosuna para verme bildigi bir spot'cuyu onerdi hem ucuz hem kaliteli kendi fabrikaları varmıs adamların arastırdım harbiden herkez begeniyor ne alırsan 22.99 :)

aldım bakalım memnunum :)

• güle güle giy hocam :D
  • Görüntüsüde fena degil hayırlı olsun.
  • afedersin ama kiro ayakkabisi gibi duruyor sanki spor ayakkasına boya vurmüşsün gibi
  • haan.gar'dan mı aldın?
  • Güle güle kullan.
  • Güle güle kullan hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyzen

afedersin ama kiro ayakkabisi gibi duruyor sanki spor ayakkasına boya vurmüşsün gibi

100lira verip 2 acilicak ayakkabi diyor adam gibip spot ayakkabi oneriyor 2 gune acilyor bunlarda

ayni bokun laciverti

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

afedersin ama kiro ayakkabisi gibi duruyor sanki spor ayakkasına boya vurmüşsün gibi

100lira verip 2 acilicak ayakkabi diyor adam gibip spot ayakkabi oneriyor 2 gune acilyor bunlarda

ayni bokun laciverti

• Bence gayet iyi yapmışsın güle güle kullan
  • Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

haan.gar'dan mı aldın?

yok hocam iskenderunda spot adında bir magza

yok hocam fotoda dandik gozuktu bende sevmiyorum bu tarz ama işte falan lazım oluyor.

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

ayni bokun laciverti

yok saglam dediler herkez memnunmuş yani bende suanlık memnunum bakalım 22.99 tl den zarar gelmez 1 tanede 100 ile 150 liralık ayakkabı alcam yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 26 Ekim 2011; 22:34:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

İyi etmişsin. Spot ayakkabılar marka olanlardan en az 10 kat sağlam çıkıyor. Teyzemin oğlu da ayakkabı satıyor o söylemişti.

artık parayı ailemizden almıyoruz hocam kendi parasını insan kolay harcıyamıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

quote:

İyi etmişsin. Spot ayakkabılar marka olanlardan en az 10 kat sağlam çıkıyor. Teyzemin oğlu da ayakkabı satıyor o söylemişti.

artık parayı ailemizden almıyoruz hocam kendi parasını insan kolay harcıyamıyor :)

Aynen öyle kış geldi mont almaya çalışıyorum ben de

montlarda pahalı hocam yeni sezon ve bayrama denk geldik valla el yakıyor fiyatlar :) bayramdan sonrayı bekliyorum ben :(

• Le Ayakkabı
  • Angara lastiğine benziyor

Spot ayakkabı aldım 22.99 tl :)  [ss]'li

Şaka şaka güle güle kullan
  • Kıçına alacğın donu da bekliyoruz bakalım.
  • 3 kuruşluk ayakkabılara 200 lira vermeyi bir marifet sanan adamları fazla kafana takma. Beğendiysen problem yok, hayırlı olsun.
  • Bildiğin cızlavet bu.
  • Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

haan.gar'dan mı aldın?

yok hocam fotoda dandik gozuktu bende sevmiyorum bu tarz ama işte falan lazım oluyor.

forumda bu aralar baya iskenderunluya rastladım söyle bakalım nerdeymiş o ayakkabıcı hemşerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 27 Ekim 2011; 0:49:56 >

• Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

haan.gar'dan mı aldın?

forumda bu aralar baya iskenderunluya rastladım söyle bakalım nerdeymiş o ayakkabıcı hemşerim

çok katlı otoparkın orada usta bil dersanesinin tam karşısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.