|
|
Sattığınız ürünleri zaten göndermiyorsunuz bide neden hala indirim reklamı yapıyorsunuz enteresan. şikayet var sitesine sportive yazmanız ve yorumları okumanız yeterli zaten. Arada google dan bi ürün aratıyorum, sportive görünce aman aman geç uzak kalsın diyorum. o derece soğudum sizden.
|
1 ayda siparişim gelmedi siparişi iptal ettim.Paramı tam tamına 3 ayda iade ettiniz.Benim olumsuz yargımı olumluya çevirin bekliyorum bu bir ilk olabilir.Bundan sonra sizden alışveriş yapmakmı şuan düşününce bile bir fenalık geliyor bana.
![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
STAY UNSATISFIED
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 2 Temmuz 2019; 13:56:3 > |
|
ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 3 Temmuz 2019; 11:12:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 4 Temmuz 2019; 0:46:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |