Şimdi Ara

Sportive de %50 ye Varan Büyük Sezon İndirimine Ek 2. Ürüne %25 İndirim Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sportive mağazaları ve sportive.com.tr'de %50'ye varan sezon indirimlerine ek ikinci üründe sepette %25 indirim kampanyası başladı.
    Bu indirimi kaçırmak istemiyorsanız hemen mağazalarımıza ya da sportive.com.tr'ye bekliyoruz!

Online Alışveriş için :
    www.sportive.com.tr
    Sportive | Spor Giyimde En İyi Markalar, En İyi Sen!
    https://www.sportive.com.tr

Mağaza Adresleri İçin:
    www.sportive.com.tr
    Mağazalarımız
    https://www.sportive.com.tr/magazalar

• pazar gecesi sipariş verdiğim indirimli ürünlerin fiyatları sitede pazartesi hemen ikiye katlandı

kargolandı gözükmesine rağmen
    kargo takip numarasıda girmediniz sisteme
    gelen giden kargoda yok
    aynı siparişte

Kargo Hazır

Ürün Durumu
    Sipariş Takibi
    Kargolandı

Siparişiniz kargoya verildiğinde kargonuzu buradan takip edebilirsiniz.

bu 3 bilgide aynı siparişimde yazılı hangi bilgi doğru?

• Sattığınız ürünleri zaten göndermiyorsunuz bide neden hala indirim reklamı yapıyorsunuz enteresan. şikayet var sitesine sportive yazmanız ve yorumları okumanız yeterli zaten. Arada google dan bi ürün aratıyorum, sportive görünce aman aman geç uzak kalsın diyorum. o derece soğudum sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasa81 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba sportive olarak günde binlerce kargo çıkışı sağlayan Türkiye'nin en büyük spor perakendecilerinden biriyiz. Böylesi büyük operasyonlarda zaman zaman teknik sorunlar yaşanabiliyor.Daha önce markamız ile bir sorun yaşamış olduğunuza üzüldük. Her geçen gün müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerle bu sorunları çözmek için çalışıyoruz. Dileriz bir sonraki alışverişinizde markamıza duyduğunuz olumsuz yargıyı olumluya çevirebiliriz. Paylaştığımız kampanya oldukça avantajlı sitemizi ziyaret ettiğinizde sizler de kendi gözleriniz ile görebilirsiniz.

kargolandı gözükmesine rağmen
    kargo takip numarasıda girmediniz sisteme
    gelen giden kargoda yok
    aynı siparişte

Kargo Hazır

Ürün Durumu
    Sipariş Takibi
    Kargolandı

Siparişiniz kargoya verildiğinde kargonuzu buradan takip edebilirsiniz.

bu 3 bilgide aynı siparişimde yazılı hangi bilgi doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 2 Temmuz 2019; 13:11:57 >

• Ben yandım siz yanmayın,bir tişört satın aldım,yanlış ürün gönderdiler iade ettim beni 1 aydır oyalıyorlar,müşteri hizmetlerini defalarca aradım sürekli bir yalan sürekli bir geçiştirme,aman diyorum aman..
  • barocode75 gitti, Sportive Türkiye tekrar ortaya çıktı. Almayın aldırmayın bu siteden arkadaşlar. Bu kadar kurumsallıktan uzak, lakayıt şekilde iş yürüten bir firmaya kazanç sağlatmayın.

Ben siparişimi veririm, geç de olsa elime bir şekilde ulaşır diye düşünenler istediği gibi hareket edebilir tabi.

bkz. Çakma Sportive yetkilisi
    https://forum.donanimhaber.com/profil/330079#!/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 2 Temmuz 2019; 13:56:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasa81

Sattığınız ürünleri zaten göndermiyorsunuz bide neden hala indirim reklamı yapıyorsunuz enteresan. şikayet var sitesine sportive yazmanız ve yorumları okumanız yeterli zaten. Arada google dan bi ürün aratıyorum, sportive görünce aman aman geç uzak kalsın diyorum. o derece soğudum sizden.
    Sizinki iyiymiş gene hocam ben internetten bi ürün bulmuştum annem için bedeni uygun değildi. Sonra anadolu yakasındaki bir sportive i aradım hangisi hatırlamıyorum. Telefonu acan cocuga böyle böyle anlattım durumu. Müdürümle konuşcam dedi müdürüyle konustu cocuk demez mi bana siz buraya gelin. Parasını verin biz size sonra kargolayalım. Müdürü istedim aynısını tekrar etti. Siz benle dalga mı geciyorsunuz? Görmediğim bedenini bilmediğim ürünü niye sizden alayım beyfendi prosedür böyle dedi kapadım yüzüne direk. Aradım sportive müşteri hizmetlerini yardımcı oldular sağolsunlar biz size durumu msil atcaz dediler. Bi kaç kere daha sordum noldu diye ne etti diye haber etcez dediler tekrardan 2 senedir haber bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• McOrco kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen kurumsallıktan ve bütün etiklerinden uzak,müşteri hizmetleri tamamiyle gayri ciddi.Kesinlikle kimseye önermiyorum 3 5 kuruş için aylarca rezillik çekmeye değmez.Ben yorumları görmeme rağmen alışveriş yaptım,bir daha tövbeler olsun,zaten CİMER'e de kendilerini şikayet ettim,bakalım sonuç ne olacak..
    ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
  • Sıcak fırsatlar ekibini çok uzmusler . Alacaktım bende vazgeçtim. Boyner v.s kovalamaya devam

• Siz önce web sitenizde stoğu olmayan (oltalama) ürünleri kaldırın. Sonra reklam verin

www.sportive.com.tr
    HEAD SPRINT TEAM CLAY ERKEK MAVI-KIRMIZI-BEYAZ TENIS AYAKKABI
    https://www.sportive.com.tr/head-sprint-team-clay-men-blwr-273414-blwr

www.sportive.com.tr
    HEAD SPRINT PRO CLAY ERKEK TENIS AYAKKABI
    https://www.sportive.com.tr/head-sprint-pro-clay-erkek-tenis-ayakkabisi-273034-whbk

Bunlar gibi alınamayan 10larca ürün var sitenizde galiba müşteri çekmek için kullanıyorsunuz!

• Sportive Türkiye kullanıcısına yanıt
    1 ayda siparişim gelmedi siparişi iptal ettim.Paramı tam tamına 3 ayda iade ettiniz.Benim olumsuz yargımı olumluya çevirin bekliyorum bu bir ilk olabilir.Bundan sonra sizden alışveriş yapmakmı şuan düşününce bile bir fenalık geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 3 Temmuz 2019; 11:12:15 >
  • Firmayı kara listeme ekledim.Aklı olan uzak dursun

01-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında kampanyaya katılan Sportive mağazalarında Paraf POS’larından tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL ParafPara kazanılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 4 Temmuz 2019; 0:46:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.