Şimdi Ara

Sportive'de 100 TL Bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
2.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8-19 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bonus'a özel sporitve Mağazaları'nda "200 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Sportive bonus ” kampanyası yapılacaktır.Kampanya müşteri bazındadır.Her müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL Sportive bonus kazanabilir. 100 TL Sportive bonus bonus kampanyanın geçerli olduğu Sportive mağazalarında kazanılacak, 31 Temmuz 2015 tarihine kadar sadece sportive mağazalarında kullanılabilecektir.Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.100 TL Sportive bonus kampanyasına sadece tüm Garanti Bonus, Money Bonus, Paracard, Bonus Genç, Bonus Flexi, Flexi (sms ile) dahildir.100 TL Sportive Bonus kampanyasına, American Express Card, Miles&Smiles kredi kartları, Deniz Bonus ,TEB Bonus, Şeker Bonus ,ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus, Fibabanka Bonus, PTT Bonus, Bonus Business, Miles&Smiles Business kredi kartı, American Express Business Card dahil değildir.FLEXİ müşterilerinin taksit kampanyasına katılması için, bankaya kayıtlı cep telefonundan EVET SPORTİVE yazıp bir boşluk bırakıp kartının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,415 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. Flexi müşterileri için detaylı bilgi www.flexi.com.tr'dedir. Detaylı bilgiwww.bonus.com.tr 'de.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

8 – 19 Temmuz 2015 ?????? (sormak lazım hata olabilir)

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

8 – 31 Temmuz 2015

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/sportivede-100-tl-sportive-bonus

bence gayet sıcak ihtiyacı olanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 8 Temmuz 2015; 23:35:45 >

• 200 lira alışveril yapınca bonus hemen yükleniyor sanırım doğrumu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    ben de o şekilde anladım yalnız puanlar sportive de geçerli bunu atlamayalım.yine de çok iyi bir kampanya bence ayakkabı vs. alacaklar için.sportive den alışveriş yapanlar fiyatları az çok bilir ona göre karşılaştırma yapabilir,yükselme alçalma var mı babında
  • Mayo ayakkabi şort alacaktım sanırım bunlar 200ü gecer . iyi denk geldi kampanya

• stok sorunu olan bir firma. en son 5 aldığım 5 ürünün 3 ünü kalite kontrol bahanesiyle iptal etmişti. aslında ellerinde yoktu. bi de utasnmadan haftalarca o ürünleri sitede satmaya devam ettiler
  • İnternette gecerli mi bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m m m m -- 9 Temmuz 2015; 0:29:21 >
  • m m m m kullanıcısına yanıt
    yazdığını anlamadım ama kampanya sadece mağazalarda geçerli görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyner 2000 e 300 tl indirim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

8 – 19 Temmuz 2015 ?????? (sormak lazım hata olabilir)

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

8 – 31 Temmuz 2015

-----------------------------------------------------------------

Bu konuyu soran oldu mu
    Benim bundan anladığım 8-19 temmuz tarihleri arasında yapılan alışverişte bonus kazanılıyor.
    Puanlar ise 8-31 temmuz aralığında kullanılması gerekiyor.
    Alt limitten bahsedilmemiş bu durumda puanlar alt limitsiz kullanılabilecek.
    Birde puanları tek seferde mi kullanmak zorundayız acaba
  • http://sportive.com.tr/

mağazada ayrıcada 200'e 40 tl indirim var ikisi birleşiyorsa harika bir şey olur.
  • Kazandığımız 100 tl Sportive bonusu kullanmak için alt limit falan yok demi

Bu arada 100 tl'ye 20 tl indirim kampanyası sadece internette geçerliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 9 Temmuz 2015; 17:19:21 >
  • Güzel fırsat değerlendirmek lazım

• 2 gün önce AirMax aldm sportiveden 😔😒

• sportive olumsuz firma listemde benim. iade ücretliydi çünkü. şuan farklıysa bilmiyorum.
  • istediğim bir ayakkabı var kim yardımcı olmak ister ?
  • Magaza indirimi ile birlesirse iyi

• takip, güzel ayakkabı varsa alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

sportive olumsuz firma listemde benim. iade ücretliydi çünkü. şuan farklıysa bilmiyorum.

Yakın bir tarihteki alışverişimin iadesini 1 ayda aldım ayrıca ücretsiz kargo ile gelmesine rağmen iade ederken parayı 5 tl eksik yatırdılar.
  • yalnız bu kampanya sadece mağazalarda arkadaşlar yanlış olmasın
  • Fiyatlar sismeyecekse iyi

• Göremedim mi bilmiyorum ya kampanyaya kayıt mesajı ne ? Genç bonus kullanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.