Şimdi Ara

spormarketim.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sitede (http://www.spormarketim.com ) orjinal formalarda bir alana bir bedava kampanyası var. Bu siteden alışveriş yapan veya sitenin güvenirliliği hakkında bilgisi olan var mı?

• yer olarak nerdesin... bu site merterdeki sportivenin sitesi. orada da var ... oraya git gidebilirsen.
  • Yer: Muğla

İki adet orjinal forma ortalama 70-80 Tl ye geliyor. Site görünümü güvenli bir siteye benziyor, eğer alşveriş yapan birisi olsaydı şimdi sipariş verecektim ama birz daha araştırayım en iyisi...
  • ben spor aykaabı almıştım daha sonradan iptal ettirdim ve kredi kartı geri ödemesi yapıldı.

Bence güveilir bir site. Müşteri hizmetleri çok iyi
  • Ben nike ayakkabı aldım ordan hiç bir sorun yaşamadım.
  • daha önce nike t90 krampon ve top aldım.sorun yaşamadım güzel,güvenilir bi site bence...
  • Merterde tabelasını gördüm ama acaba ordan direk satışları varmı beyler bilgisi olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende az önce gördüm bir nike spor ayakkabı alana 2.si bedava
    ama güvenilirmi degil mi bilmiyorum
  • adidas kalama bot aldım
    süperstar aldım
    atkı+bere+eldiven seti aldım (sonra iade ettim sorgusuz sualsiz ödemem geri yapıldı)

yani güvenli
  • bende forma aldım neyse kargoya vermişler (22/02/2009 da sipariş verdim)

• Teşekkürler...
  • valla ben de bu topici yeni gördüm.bende dün öğlen verdim siparişi şuan siparişe bakıyorum hala tedarik ediliyor yazıyor.hayırlısı bakalım.arkadaşlar bir dehttp://www.e21fashion.com/ bu siteden hiç alış veriş yapan var mı ya ismi dolandırıcı çin sitelerin de var da doğru mu bilmiyorum bi kaç tane mail attım cevap gönderdiler ama bilen biri varsa bi cevaplasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.