Şimdi Ara

Spordan sonra nasıl beslenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *konu başlığını değiştirdim yeni soru sordum aşağıda, tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum.*

arkadaşlar sabah spora gidiyorum, vaktim olmadığı için akşamdan haşlıyorum.

haşlama işlemi bittikten sonra hangi adımlar uygulanmalı, tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirler mi ?

* Mutfakta dursun mu yoksa biraz ılıdıktan sonra buzdolabına mı atmalıyım ?
    * Besin değerlerine zarar vermeden sabah tekrar nasıl ısıtabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 9 Mart 2013; 1:05:55 >

• O yumurta cok pis kokar be.yumurta bekleyince mahvoluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

O yumurta cok pis kokar be.yumurta bekleyince mahvoluyo

doğru ama maalesef pek seçeneğim yok dolaba atacağım zaten ama tekrar nasıl ısıtabilirim onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

doğru ama maalesef pek seçeneğim yok dolaba atacağım zaten ama tekrar nasıl ısıtabilirim onu merak ediyorum

Sicak Suyun icine atarsin isinir.

• bazen bende akşamdan haçlıyorum ama, soğuk yumurtayıda hiç sevmiyorum. varsa güzel bir yöntem
  • quote:

quote:

quote:

Sicak Suyun icine atarsin isinir.

sıkıntı olmaz demi

• arkadaşlar yeni bi soru, yumurtayı spordan önce mi sonra mı yemeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar yeni bi soru, yumurtayı spordan önce mi sonra mı yemeli

hocam şimdi benim önerim geceden haşlamamanızdır, herşeyin tazesi iyidir, zaten 10 dk sürer biraz uykudan feragat edin birşey olmaz aksine sağlıklı bir iş yapıyorsunuz.ü

sorunuza gelirsek aslında yumurtanın vakti olmaz yani öyle bir besin ki, isterseniz canınız sıkılınca tüketin hiçbir zararı olmaz ancak benim önerim sadece sabah kahvaltıda tüketmenizdir, yani, gün içinde sadece tek yönlü protein alamaktansa sabah güzel kahvaltı edip sonra farklı şeyler yemek daha iyi olur. spor öncesi ve sonrası bence yumurtaya bulaşmayın daha farklı besinler tüketin.

• Sabahtan önce yenmeliymiş. Dünya çapında büyük kaslara sahip olan adamın belgeselini izlemiştim. Sanırım sabah 15 tane falan yumurta yiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

hocam şimdi benim önerim geceden haşlamamanızdır, herşeyin tazesi iyidir, zaten 10 dk sürer biraz uykudan feragat edin birşey olmaz aksine sağlıklı bir iş yapıyorsunuz.ü

sorunuza gelirsek aslında yumurtanın vakti olmaz yani öyle bir besin ki, isterseniz canınız sıkılınca tüketin hiçbir zararı olmaz ancak benim önerim sadece sabah kahvaltıda tüketmenizdir, yani, gün içinde sadece tek yönlü protein alamaktansa sabah güzel kahvaltı edip sonra farklı şeyler yemek daha iyi olur. spor öncesi ve sonrası bence yumurtaya bulaşmayın daha farklı besinler tüketin.

hocam peki spor sonrası ve öncesi nasıl beslenmeliyim ?
    body sitelerinde adından da anlaşılacağı üzere sadece body'e yönelik programlardan bahsedilmiş. ben aynı zamanda yağ yakımına da uğraşıyorum kardio+body çalışıyorum.

sabah uyanıp yarım saat içerisinde evden çıkıyorum, çıkmadan önce ve geldikten sonra nasıl beslenmeliyim ?

• quote:

quote:

quote:

hocam peki spor sonrası ve öncesi nasıl beslenmeliyim ?
    body sitelerinde adından da anlaşılacağı üzere sadece body'e yönelik programlardan bahsedilmiş. ben aynı zamanda yağ yakımına da uğraşıyorum kardio+body çalışıyorum.

sabah uyanıp yarım saat içerisinde evden çıkıyorum, çıkmadan önce ve geldikten sonra nasıl beslenmeliyim ?

abi şimdi bu işler maalesef öyle sabah çıkacağım gibisinden olmuyor bunun öğle yemeği var ara öğünleri var umarım atlamıyorsunuzdur,şimdi ben size kardiyo için beslnme programı veremem bu yanlış olur, yani karşıdakine talimat vererek matematik problemi çözmek gibi birşeye döner, size tek tavsiyem interneti alt üst etmeniz emin olun herşeyle ilgili konu başlıkları bulursunuz bunlar için özel forumlar var oraları karıştırın, benim size yapabileceğim tek öneri sağlıklı beslenme adına olur ha eğer yağ yakmak istiyorsanız tabiki yağ ve şekerden uzak duracaksınız.

• quote:

Hocam internet çok bozmuş

Bir sayfada gördüğüm bilgi başka bir sayfada baştan aşağı yalanlanıyor, bi sayfada uygun olan bir program bir sayfada yerden yere vuruluyor. Neye inanacağımı şaşırdım.
  • şu an sabah spordan gelince ne yiyeceğim kafamda büyük soru işareti

• hocam bir şunları söylesenize spora kaçta gidiyorsunuz hangi günler gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz normalde nasıl besleniyordunuz ne kadar oldu başlayalı?
  • quote:

hocam bir şunları söylesenize spora kaçta gidiyorsunuz hangi günler gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz normalde nasıl besleniyordunuz ne kadar oldu başlayalı?

hocam pm attım bi yardımcı ol lütfen.
  • ben günde 15 yumurta yerim. sabah 8-9 diğer kalanıda akşam yatmadan 2 saat önce. yatmadan da casein proteinimi çakarım ohhh . ama yumurtanını sarısı günde max 2-3 yerim. beyazi yağsiz olur.
  • Ben okula 4 yumurta akı+ 80-90 gr kadar haşlanmış yeşil mercimekle gidiyorum öncelikle söyliyeyim akşamdan pişirip buzdolabında bekletmenle sabah pişirip götürmen arasında bir fark yok iki türlüde acayip kokuyor bulunduğun ortamı batırırsın ben yangın merdiveninde yiyorum elemanlar orada sigara içiyor ben protein alıyorum.Birkaç arkadaş beni görüp heves etti sigarayı bile bıraktırcam adamlara

Edit:Tek başına bunları yemek normal bir insan için imkansız yanına yiyebileceğin birşey bul ben elma+su ile yiyorum rahat bitiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 9 Mart 2013; 1:44:08 >
  • quote:

hocam bir şunları söylesenize spora kaçta gidiyorsunuz hangi günler gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz normalde nasıl besleniyordunuz ne kadar oldu başlayalı?

genelde 9.30da gidiyorum, sadece bir gun akşamüstü gidiyorum.
    Koşu+bisiklet yapiyorum toplam 40-45dk, sonrasinda cok agir olmamakla birlikte gogus, kol, mekik gibi fitness hareketleri yapiyorum.
    Daha öncesinde bi beslenme programim yoktu, yeni başladım diyebilirim spora 2 hafta oldu henüz.
    Amacim yağ oranımı azaltmak ve agirlik calisarak da vucudumu biraz olsun şekle sokmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 9 Mart 2013; 1:44:24 >
  • quote:

quote:

genelde 9.30da gidiyorum, sadece bir gun akşamüstü gidiyorum.
    Koşu+bisiklet yapiyorum toplam 40-45dk, sonrasinda cok agir olmamakla birlikte gogus, kol, mekik gibi fitness hareketleri yapiyorum.
    Daha öncesinde bi beslenme programim yoktu, yeni başladım diyebilirim spora 2 hafta oldu henüz.
    Amacim yağ oranımı azaltmak ve agirlik calisarak da vucudumu biraz olsun şekle sokmak

Alıntıları Göster
    hem kilo almak için hem de spor için besin takviyesi açısından bi içecek hazırlıyorum. sabah akşam toplamda 2 kere içiyorum
    süt+yulaf ezmesi+muz+pekmez+ bebe bisküvisi+ badem fındık
    sizce yararlı olurmu
    konusu da burda var :http://forum.donanimhaber.com/m_59953618/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

hem kilo almak için hem de spor için besin takviyesi açısından bi içecek hazırlıyorum. sabah akşam toplamda 2 kere içiyorum
    süt+yulaf ezmesi+muz+pekmez+ bebe bisküvisi+ badem fındık
    sizce yararlı olurmu
    konusu da burda var :http://forum.donanimhaber.com/m_59953618/tm.htm

Protein bakımından güzel bi mix yapmışın.Yatmadan önce içebilirsin sabaha kadar vücutta protein bulunur süt geç emildiğinden.Sabahlarıda içebilirsin antrenman sonrası gereksiz olur.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek zamanın yoksa bu arkadaş gibi damak tadına göre bi mix yap yumurtayla birlikte iç gitsin.Antrenman sonrası günlük aldığın proteine bağlı olarak 200 gr falan tavuk göğsü yanında haşlanmış makarna yiyebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.