Şimdi Ara

Spora Yazılsam mı Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır fitness yapıyorum.Malumunuz pandemi nedeniyle yaklaşık 5 aydır spora gidemiyorum.Milleti görüyorum hep dışarda geziyorlar,toplu taşıma kullanıp kalabalık mekanlara oturuyorlar,tatile gidiyorlar vs vs.65 Yaşında babam olduğu için şu zamana kadar tuttum kendimi inanın dışarı bile 4-5 kere çıktım ama bunaldım artık.Sizin fikriniz nedir ne kadar güvenli olur spor salonuna gitmek ?

• 6 yıldır fitness yapıyorsun dedin

boy kilo kaç? kol kaç cm?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

6 yıldır fitness yapıyorsun dedin

Tek sorun bu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

6 yılın yaklaşık 2 yılında düzenli yaptım geri kalan 4 yılda haftada 2-3 gün falan gittim ve tüm bu 6 yılda yaklaşık olarak toplam 8-9 ay ara vermişimdir

Boy 180

Kilo 87

Kol 5 ay önce 41.5cm di şu an 40.5

• 6 aylık paket yaptırmıştım salona fakat 1 ay kullandım. Sonrasında pandemi, yasaklar çıktı derken kapatıldı zaten. 1.5 ay kadar önce açıldı fakat gidemiyorum, içime sinmiyor. Göz göre göre param yanıyor. Muhtemelen gitmeyeceğim. Dumbell setin varsa evde de idare edebilirsin ön/arka kol, omuz çalışırsın, şınav ile göğüs, mekik ile de karın kası....

• quote:

Orijinalden alıntı: serokut

6 yılın yaklaşık 2 yılında düzenli yaptım geri kalan 4 yılda haftada 2-3 gün falan gittim ve tüm bu 6 yılda yaklaşık olarak toplam 8-9 ay ara vermişimdir

Boy 180

Kilo 87

Kol 5 ay önce 41.5cm di şu an 40.5

Alıntıları Göster

formunu foto at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Reis milleti bi salsan mı artık ya Adam ne soruyor sen ne soruyorsun. Bütün mesele kol kalınlığından ibaret değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

6 aylık paket yaptırmıştım salona fakat 1 ay kullandım. Sonrasında pandemi, yasaklar çıktı derken kapatıldı zaten. 1.5 ay kadar önce açıldı fakat gidemiyorum, içime sinmiyor. Göz göre göre param yanıyor. Muhtemelen gitmeyeceğim. Dumbell setin varsa evde de idare edebilirsin ön/arka kol, omuz çalışırsın, şınav ile göğüs, mekik ile de karın kası....

Hocam üyelik dondurma olayı yok galiba gittiğiniz yerde.Size bir dahakine tavsiyem sporcard üyeliği açmanız.Hem tek bir salona bağlı kalmıyorsunuz hem üyeliğinizi dondurabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Hocam üyelik dondurma olayı yok galiba gittiğiniz yerde.Size bir dahakine tavsiyem sporcard üyeliği açmanız.Hem tek bir salona bağlı kalmıyorsunuz hem üyeliğinizi dondurabiliyorsunuz

Alıntıları Göster

Aylık üyelik 120 lira, 1 aylık dondurma 60 lira hocam. Gittiğim salon Sportspark. Sağolasın dediğin şeyi inceleyeceğim

• Güvenli olmaz tabi.Evine gerekli aletleri alıp evinde yapmalısın.

• serokut S kullanıcısına yanıt
    Sporcard ne hocam detaylı anlatabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSunTzu

Sporcard ne hocam detaylı anlatabilir misiniz?

Hocam kısaca özetlemek gerekirse siteden üyelik satın alıyorsunuz ve anlaşmalı olan salonları kullanabiliyorsunuz ayrıntılı bilgiyi sitelerinde bulursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.