Arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır fitness yapıyorum.Malumunuz pandemi nedeniyle yaklaşık 5 aydır spora gidemiyorum.Milleti görüyorum hep dışarda geziyorlar,toplu taşıma kullanıp kalabalık mekanlara oturuyorlar,tatile gidiyorlar vs vs.65 Yaşında babam olduğu için şu zamana kadar tuttum kendimi inanın dışarı bile 4-5 kere çıktım ama bunaldım artık.Sizin fikriniz nedir ne kadar güvenli olur spor salonuna gitmek ? |
Spora Yazılsam mı Sizce ?

-
-
6 yıldır fitness yapıyorsun dedin
boy kilo kaç? kol kaç cm?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B6 yıldır fitness yapıyorsun dedin
Tek sorun bu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
6 yılın yaklaşık 2 yılında düzenli yaptım geri kalan 4 yılda haftada 2-3 gün falan gittim ve tüm bu 6 yılda yaklaşık olarak toplam 8-9 ay ara vermişimdir
Boy 180
Kilo 87
Kol 5 ay önce 41.5cm di şu an 40.5
-
6 aylık paket yaptırmıştım salona fakat 1 ay kullandım. Sonrasında pandemi, yasaklar çıktı derken kapatıldı zaten. 1.5 ay kadar önce açıldı fakat gidemiyorum, içime sinmiyor. Göz göre göre param yanıyor. Muhtemelen gitmeyeceğim. Dumbell setin varsa evde de idare edebilirsin ön/arka kol, omuz çalışırsın, şınav ile göğüs, mekik ile de karın kası....
-
quote:
Orijinalden alıntı: serokut6 yılın yaklaşık 2 yılında düzenli yaptım geri kalan 4 yılda haftada 2-3 gün falan gittim ve tüm bu 6 yılda yaklaşık olarak toplam 8-9 ay ara vermişimdir
Boy 180
Kilo 87
Kol 5 ay önce 41.5cm di şu an 40.5
Alıntıları Gösterformunu foto at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis milleti bi salsan mı artık yaquote:
Adam ne soruyor sen ne soruyorsun. Bütün mesele kol kalınlığından ibaret değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Management6 aylık paket yaptırmıştım salona fakat 1 ay kullandım. Sonrasında pandemi, yasaklar çıktı derken kapatıldı zaten. 1.5 ay kadar önce açıldı fakat gidemiyorum, içime sinmiyor. Göz göre göre param yanıyor. Muhtemelen gitmeyeceğim. Dumbell setin varsa evde de idare edebilirsin ön/arka kol, omuz çalışırsın, şınav ile göğüs, mekik ile de karın kası....
Hocam üyelik dondurma olayı yok galiba gittiğiniz yerde.Size bir dahakine tavsiyem sporcard üyeliği açmanız.Hem tek bir salona bağlı kalmıyorsunuz hem üyeliğinizi dondurabiliyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: serokutHocam üyelik dondurma olayı yok galiba gittiğiniz yerde.Size bir dahakine tavsiyem sporcard üyeliği açmanız.Hem tek bir salona bağlı kalmıyorsunuz hem üyeliğinizi dondurabiliyorsunuz
Alıntıları GösterAylık üyelik 120 lira, 1 aylık dondurma 60 lira hocam. Gittiğim salon Sportspark. Sağolasın dediğin şeyi inceleyeceğim
-
Güvenli olmaz tabi.Evine gerekli aletleri alıp evinde yapmalısın.
-
Sporcard ne hocam detaylı anlatabilir misiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lSunTzu
Sporcard ne hocam detaylı anlatabilir misiniz?Hocam kısaca özetlemek gerekirse siteden üyelik satın alıyorsunuz ve anlaşmalı olan salonları kullanabiliyorsunuz ayrıntılı bilgiyi sitelerinde bulursunuz
En Beğenilen Yanıtlar

Reis milleti bi salsan mı artık ya
![]() |
Benzer içerikler
- yoğurt yedikten sonra ilaç içilir mi
- bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın test
- elleri küçük olan erkek özellikleri
- sevgiliyle elleşmek normal mi
- hiç arkadaşım yok nasıl arkadaş edinebilirim
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X