Şimdi Ara

Spora gitmeden önce neler yemek lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yeni başladım 3-4 gündür gidiyorum. Uzun süredir yapmamıştım salona da ilk defa yazıldım Yüksek nabız çalışıyoruz o zaman da sürekli midem bulanmaya başlıyor. Tahminimce gitmeden hemen önce yemek yediğim için oluyo. Ne kadar önce neler yemek lazım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aç karnına gitmen lazım,yoksa dolu mideyle çok rahatsız olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Hiç mi bişey yemeden O zaman da bayılmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 14 Mart 2018; 21:0:53 >
  • Karnıyarık, baklava veya tercihen tereyağlı pide filan hocam. Fazla birşey değil yani.
  • Yemekten iki saat sonra git. Yemekten hemen sonra spora gidilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 14 Mart 2018; 23:22:12 >
  • yemekten 2 saat sonra sabah erken gidiyorsan yarım saat öncesi falan 1 muz yiyebilirsin
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim

@splinterfalcon4798 Öğleden sonra gidiyorum genelde 14-15 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 14 Mart 2018; 21:32:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spor derken hangi spor?

fitness için konuşayım, 3-4 saat öncesi iyi yiyeceksin çok yağlı değil ama karbonhidrat daha çok, 45dk önce de ufak ufak 350-400 kalorilik bişeyler yiyip git.

aç karna gidilmez.
  • En az 2 saat önce yemeğini yemiş olman gerekir. Aksi halde özellikle kusma, halsizlik, esneme ve hantallık gibi durumlara sebebiyet verir. Üstelik muhtemelen iyi de bir öğün yiyorsan dolu mideyle ağır çalışamazsın. Tam performans gösteremezsin daha doğrusu. Ayrıca bir de yemeğe göre değişir. Yemeğinde protein olarak tavuk tercih ediyorsan 2 saat yeterli. Fakat et veya balık gibi uzun süre sindirim gören besinler için bu süre 4 saate kadar uzuyor.

Bir de tavsiyem eğer antrenmanda ciddi ve kolay kullanılacak bir enerji istiyorsan yani bir de preworkout kullananlar var ise inanın buna hiç gerek yok. Kendi yaptığım birşeyi söyleyeyim size. Ben bunu yaptıkça daha ağır çalışabildim ve çok ciddi enerji artışı oldu. Spordan 1 saat önce 1 su bardağı su için ardından hemen 2 tatlı kaiığı tahin ile 2 tatlı kaşığı balı karıştırıp içine de biraz tarçın koyup hızlıca tüketin. Sonra gidin ve farkı görün. Böyle böyle üstelik daha iyi çalışıp daha hızlı ölçü alacağınızı göreceksiniz. Herkese iyi antrenmanlar

• Jambon ye

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Evet fitness için demiştim çok teşekkürler bilgi için

@Myrobot Tavsiyeni denicem sana da çok teşekkür ederim bilgiler için Genellikle dersten çıktıktan sonra subway mcd gibi yakın olan yerlerde yiyip gidiyodum. Artık dersten önce yiyip öyle giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 14 Mart 2018; 22:32:56 >
  • Yemek yedikten 1.5 saat sonra spor ideal. Spor günleri spordan önce hazmetmesi zor olan yüksek kalorili besinlerden kaçınmak lazım.
  • Yaprak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Tecrübeyle sabit mi ona göre deneyelim

• Ne aç ne tok olacaksın. Sporda su tüketeceksin ama öyle lıkır lıkır değil yudum yudum. Spor sonrasıda 1 avuç kuru üzüm
  • takip

ben sabah tavuk sandeviç ve ya yumurta sandeviç yiyiyoeım sonra gidiyorum genelde sabah 11 gibi gidiyorum sonrw da çıkışta tavuk pilav et pilav gömüyorum

ne kadar doğru bilemem ama 5 kilo verdim 6 dan sonra yemek yemem meyve yerim

• Ben aç karnına gidiyordum tam spordan Çıkıp yemek yiyecem karnımın açlığı geçiyordu hareket ettikçe falan herhalde 15 günde 5 kg vermiştim ama aldım sonra hemencecik
  • Havyar yemen lazim
  • Spora aç karna gidilir 1 2 saat açlık değil daha uzun süreli.Hem daha hızlı kilo verirsin hemde daha rahat edersin miden rahatsız etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Ben aç karnına gidiyordum tam spordan Çıkıp yemek yiyecem karnımın açlığı geçiyordu hareket ettikçe falan herhalde 15 günde 5 kg vermiştim ama aldım sonra hemencecik

Verdiğin şey yağ değil su dur o yüzden hızlıca atıp geri almışsındır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.