Şimdi Ara

Spora dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Temmuz 2012-01, 71 kg
    Temmuz 2012-08, 70 kg
    Mayıs 2013-05, 66 kg
    Ağustos 2013-12, 76 kg
    Ekim 2013-22, 80 kg
    -- Düşüş :)
    Kasım 2013-06, 74 kg

Vücuttaki suyu hesab ederek 2 gündür sebze ağırlıklı beslendim bugün sabah aç karnına tartıldığımda

77,5 kg çıktım. Ve serüven başlamıştır :)
    En sağdaki Mayıs 66 kg olduğum fotoğraf

Şuan bu halimden eser yok olmuşum 80 kg o fotoğrafımı koymaya bile utanıyorum full göbek :D

Bugünden itibaren salona gidicem daha çok kardiyo ağırlıklı çalışıp eski halime dönmeye çalışıcam.

Teknik olarak çok fazla bilgiye sahip değilim ama beslenme konusunda zamanında çok uğraştım, bu konuyla birlikte haftadan haftaya kilolarımı not alıcam sizlere aktarıcam
    yine azimliyim hayırlısıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpionCoders -- 14 Haziran 2014; 22:05:52 >

• Başarılar sağdan 2. foto da kaç kg sın?
  • Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    O fotoğrafta 68 ile 70 arasındaydım ve kilo mu koruyordum.
  • Bu kilo verirken beslenme şeklim ne güzel di ya aslında mide hep rahattı huzurluydum arkadaş, yine bu günden itibaren dönmüş bulunmaktayım. Neler yiyerek kilo aldığım fotoğraflarıda gönderiyorum kendi çekimlerim hepsi :)

• Hepsine elveda diyorum şu vakitten itibaren :) Yemeseydim keşkede dediğim oluyor. Daha ne cipsler çekirdekler kolalar hepsine veda ediyorum tekrardan.

• 2011 yılında askerdim, askerliğimin 6 7. aylarında kilo vermeye karar vermiştim en soldaki fotoğraftaki haldeydim 85, 90'ları gördüğüm olmuştur.

Bi vücut geliştirme formunda takılmıştım şaka gibi yediğim her şeyin hesabını yapıyordum

Forumdaki ilk mesajım
    quote:

25.05.2011 Başladığım askerliğimi 17.08.2012 bitireceğim. Şu anda 43 gün kaldı.

23 yaşındayım, 1.78 boyum 84, 85 kilom vardı taki şafağım 170. olunca zayıflama ve göbeği eritme kararı aldım başardığıma inanıyorum

170. günden 43. güne kadar sıkı bir spor ve düzenli beslenme ile şu anda 71 kilodayım. Her ne kadar spor yapsamda en önemli konunun beslenmek olduğunu anlamış bulunmaktayım.

Ama tatilde olmadığım için beslenme şeklimi kendime göre ayarlıyamıyorum ve sabah, öğle, akşam çıkan yemeklerin arasından seçimlerde bulunmak zorunda oluyorum genelde tüm yemekler 1000 kişiye yapıldığı için içerisinde çok fazla yağ bulunuyor.

Sizinle bir kaç günlük öğünlerimi paylaşmak istiyorum

Bir de söylemeden önce genelde kardiyoyu akşamları yapardım, şimdi akşamları ağırlık çalışıyorum son 2 haftadır sabah 5:30 kalkış 45 dakika koşu yapıyorum;

Şekil;

2 dakika yürüyüş
    8 dakika koşu
    50 mekik
    2 dakika yürüyüş
    8 dakika koşu
    50 mekik
    2 dakika yürüyüş
    8 dakika koşu
    50 mekik
    2 dakika yürüyüş
    8 dakika koşu
    5 dakika bisiklet
    50 mekik

Dün (07.07.2012);

Sabah;
    3 tane haşlanmış yumurta beyazı
    1 adet çokokrem
    1 adet bal
    1 adet tereyağ
    Az yağlı beyaz peynir
    Salata
    Domates
    1 adet limon

Öğlen;
    1 porsiyon taze fasulye
    Yoğurt
    1 adet şeftali
    1 adet limon

Akşam;
    1 porsiyon kuru fasulye
    Yoğurt
    Erik
    1 adet limon

Bugün (08.07.2012);

Sabah;
    Domates
    Salata
    Peynir
    1 adet çokokrem
    1 adet bal
    1 adet tereyağ
    1 limon

Genelde sabah kahvaltılarım fix oluyor ekmeği tamamen kesmiş bulunmaktayım 2 aydır ve 3 aydır neredeyse hiç bisküvi, çikolata tarzı abur cubur dediğimiz gıdalarda beslenmiyorum tamamen kestim sadece çok nadir ve saat 8:00 den sonra kesinlikle hiç bir şey yemiyorum su içmek dışında, birde yemeklerin sularını yeme alışkanlığım yoktur çatalla yerim mutlaka suyundanda alacağım besin değerleri vardır bu durumda bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de bal tereyağ ve çokokrem de küçük plastik kaplarda hazır kahvaltılıklar olur ya o şekilde.

Göbek efsane oldu karın kaslarım gözüküyor, alt karın duruyor sivile gittiğimde fotoğrafları paylaşırım aradaki farkları.

Beslenme konusunda bir de bazen yemekler hiç yenilmeyecek şekilde olduğunda o öğünü meyve ile geçiştirdiğim oluyor ve her öğünde 1 limon tüketiyorum. Kardiyo ve ağırlık çalışmamı detaylı olarak anlatmamı isteyen olursa anlatırım.

Son mesajım
    quote:

Selamlar, mübarek ramazan ayının 3. gününe girmiş bulunmaktayız.

Kilom 69 ile 70 arasında. Kardiyo ve ağırlığı bırakalı 3 gün oldu

1 porsiyon çorba ile açıyorum iftarlarımı hafif besleniyorum. Dün gece sahurda fındık ceviz ve 1 bardak süt tükettim bide kaşar peyniri ve menemen yedim, ekmek tüketmiyorum. Şuan halen hiç acıkmadım ve susamadım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:20 ----------

Fındık ve ceviz tüketmeye devam edeceğim, birde akşamları meyve oluyor genelde ama elimden geldiğince az tüketmeye çalışıyorum. Özellikle kavun ve karpuzu bir dilim yemek istiyorum Başladın mı sonu gelmiyor. Birde muhtemelen kilo verecem gibi gözüküyor bu ramazan, ramazan sonunda kilomu sizlerle tekrar paylaşacağım. Bu arada ramazan bitince terhis oluyorum

Hayırlı ramazanlar.

Hatta çokokerem bal falan deyince forum daki arkadaşlara komik gelmişti :) Ben o derecede disiplinli ilerlemiştim, şimdiki halime latife yapasım geliyor.

Ey gidi günler. Gerçi eskisinden kötü değilimde.

• Arkadaşlar yaklaşık 3,5 kilo verdim 74 kilodayım şu anda günde 40 dk sabit kardiyo spora devam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.