Şimdi Ara

spora aileniz destek veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 42 yaşında bekarım ana babayla kalıyorum bacaklar kollar ince iş yerinde çöpcü gibi giyiniyoruz ama iş değiştirmem lazım gideceğim eyrde takım elbise giyilecek şartlar imkanlar çok daha iyi bacaklarımı kollarımı biraz kalınlaştırmak gömlek giyebilmek iş ile ev arasında mekik dokumanın haricinde biraz sosyal aktif olmak için dün akşam yıllık 1000 tl ye spor salonuna yazıldım hem gücüm kuvvetimde yerine gelir birazcık ve masabaşından hiç kalkmayan bir muhasebeci olarak bu yola girdim ama gelin görün ki akşam evde bizimkiler tarafından hakarete uğredım ne 1000 tl si sende akıl yok mu ne işin var bizim arkadaşların çocukları gidip bıraktı sende bırakırsın yarım kalır delimisin diye moralimi sıfırın altına indirdiler zaten ortaokul yıllarındada karşı çıktılar spora sen zayıfsız zaten iyice zayıflarsın dediler spora gidenler hayvan gibi oldu ben ise 35 yaşına kadar 55 kg kemik torbası şimdi biraz kilo aldım 70 oldum amacım biraz kaslı yapılı 80 olmak azimliyim ama bugün iptal ettir üyeliğini diye çort sert itirazlarla karşı karşıyayım sizin aileniz size destek mi veriyor kösteek mi oluyor acaba ne iştah kaldı ne afiyet bende

• Hocam kusuruma bakmayın ama böyle vizyonsuzluk olamaz. Hele bu konuda spor yapmayan insanların fikrini ciddiye almak oldukça mantıksız. Spor, insanın hayat kalitesini inanılmaz arttıran bir şey. Ayrıca hayatın bir çok alanında olduğu gibi iş hayatında da sporcu görünümlü olmak emin olun işinize yarayacak ve insanlar size çok daha fazla saygı gösterecek. Zaten gösterilmesi normal çünkü diğer insanlardan farklı bir uğraşınız ve emek sarfettiğiniz bir şey var ortada. İnternetten kendiniz öğrenin bu sporu, spor salonundaki hoca müsvettelerine teslim etmeyin kendinizi. İşi öğrendikten sonra zaten devam etmek isteyeceksiniz. 3 gün fullbody tarzı çalışmak çalışan, zamanı olmayan insanlar için idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 14 Ağustos 2018; 14:23:0 >
  • Spor yapmayan insanlardan mümkünse tavsiye yorum almayın çünkü hep motive kırıcı şeyler söyleyeceklerdir bilgisiz oldukları için aile konusunda genelde nereye kadar yapacan derler supplementlerime laf ederler :) ama yapma etme tarzından cümleler kurmazlar bu sporda açıkçası hoşuma giden diğer insanlardan farklı olmak dışarıda toplu taşımada vs size gelen bakışlar bile farklı oluyor bu farklılığı hissediyorsunuz gerçekten açıkçası bu hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 14 Ağustos 2018; 23:42:45 >
  • ben spor yapıp gözle görünür bi değişim olduğunda herkes hatta zamanında box yapmış birisi bile çamur atmıştı.özellikle ilaç kullandığımı defalarca tekrarlardılar.sarkacak dediler sarkmadı.güçsüzsün dediler kaldırdığım ağırlıkları kaldıramadılar.vücut geliştirmeye biraz gönül verirsen bu tarz saçma tepkiler seni daha da motive edecektir.sadece git ve bir kaç ay disiplinle çalış.sonrasında moralin yerine gelecek.
  • Bu sporu yapmayan herkes bu spora boş iş diye b*k atar. Lakin kendi Bi gaz başlar 2 ay yapar instaya kol pozu atar altına yazar spor candır diye. Sonra havası soner zor gelir bırakır yine başlar b*k atmaya. Bu boyle geldi boyle gider. Aynı ornegi defalarca gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer iş bulup kendi paranı kendin kazanacak yaşa geldiysen kimse sana karışamaz. Kimseyi dinleme git sporunu yap. İnternetten bol araştırma yap kendini geliştir beslenmeni uykunu antremanını düzenli ayarla sonuç alacaksın aldıkcada şevkin artacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.