Şimdi Ara

Spor yapmadan kilo vermek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 18 yaşındayım boy 1.88 kilo 93-95. 4 sene önce basketbolu bıraktım normalde ideal kilonun altındaydım. Lise boyunca hareketsizlikten dolayı zayıflık gitti ideal kiloda olmaya başladım belki biraz fazlası. Bu sene başı 80-85 kilo arasında değişirken 10-15 kilo arası bir kilo aldım. Günde 2 öğün civarı fastfood ve tenefüslerde çikolata vs bu duruma getirdi.Bir de günde 1 litreye yakın kola içiyorum. Kısaca şaşırmadım bu 1 seneye yakın sürede aldığım kilolara. Şimdi en kötü yine 80-85 arasına düşmem gerekli. Yaklaşık 4 ay gibi bir süre boyunca spor adına yapabileceğim bir şey yok okul açıldıktan sonra hem bisiklet hem fitness gibi olaylara girişebilirim. Bu 4 ay gibi bir sürede yeme içmeye aşırı özen göstererek kilo vermek mümkün mü? Önümüzdeki 1 ay okul kapanana kadar günde 15+15 dakika yürüyebilirim sadece. Ondan sonra yaklaşık 3 ay civarı spor yerine geçecekse yürüyebilirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 21 Mayıs 2016; 19:29:14 >

• tabi ki mümkün. hatta spor sadece destek olur o kadar. kilo vermenin asıl olayı beslenmedir. yani mesela %80 beslenme %20 spor gibi. ekstra spora gerek yok biraz hareket et biraz yürü tamamdır. şimdi bazıları çıkıp itiraz edecek. işte spor şart sporsuz olmaz her gün koş bisiklet sür vb... sen ciddiye alma onları beni dinle :)
  • Sağ ol hocam ortalama ne kadar yürümek makbuldür?
  • Kilo almanın asıl nedeni yaktığınızdan fazla kalori almanızdır, yani sadece boğazınızı tutarak kilo verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Sağ ol hocam ortalama ne kadar yürümek makbuldür?

valla sana bağlı. yürümek çok yorucu bir şey değil zaten. mesela ben yazın akşam üstü güneş battıktan sonra dışarı çıkıp 1 saat yürürdüm normal tempoda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.