Şimdi Ara

Spor yapanlara önerebileceğim bir kulaklık var :) [SS'Lİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablo derdi yok kulakdan düşme derdi yok çok rahat beyler bende yeni aldım spor yaparken bisiklet sürerken çok kullanışlı 20 liraya aldım seside gayet güzel çıkıyor

Spor yapanlara önerebileceğim bir kulaklık var :) [SS'Lİ]  Spor yapanlara önerebileceğim bir kulaklık var :) [SS'Lİ]

Spor yapanlara önerebileceğim bir kulaklık var :) [SS'Lİ]  Spor yapanlara önerebileceğim bir kulaklık var :) [SS'Lİ]

• O düğmelere basmak için elimizi kafamızın arkasına mı koyacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

O düğmelere basmak için elimizi kafamızın arkasına mı koyacağız

evet ama zor değil yani ensene denk geliyor o kısım, 3 tane tuşu var zaten ortadaki durdurup başlatmaya yarıyor sağdaki soldaki de önceki sonraki şarkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Kablo derdi yok kulakdan düşme derdi yok çok rahat beyler bende yeni aldım spor yaparken bisiklet sürerken çok kullanışlı 20 liraya aldım seside gayet güzel çıkıyor

eski nick / konu uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tür kulaklıklar için 20 lira epey az bi rakam genelde 100 lira üstündeler

nerden aldınız kalitesi nasıl birkaç ay içinde bozulacak gibi mi
  • bunun gibi kablo derdi olmaması için bi alete 80 lira verdim şarjlı. sen 20 liraya nasıl aldın. pilli mi şarjlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Parsı -- 16 Mayıs 2013; 12:56:36 >
  • usb girişi var şarjlı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eminönünde bizim kızılören kayserili li köylüler getiriyor bunu D: 5 liraya isteyene alabilirim 10lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

O düğmelere basmak için elimizi kafamızın arkasına mı koyacağız

evet ama zor değil yani ensene denk geliyor o kısım, 3 tane tuşu var zaten ortadaki durdurup başlatmaya yarıyor sağdaki soldaki de önceki sonraki şarkı

hll knk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.