Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
6
Favori
21.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hakem makem geçin bunları derbi falan oynayamıyoruz biz büyük maçlarda tırtlıyoruz bu kadar net hakemin de bariz bir hatası yok kırmızı kart Velinin mallığı Sneijder'in abartmasını dünya üzerindeki tüm futbolcular yapıyor zaten takımda ne fizik var ne bir şey yani bu maç için konuşuyorum Burak 20 metre fark attı Bilic önderliğinde takım olarak kaybettik işte uzatmanın manası yok önümüze bakalım
  • Kardeşim gs bjk konusu açmışsıniz iki takımdan çok fbyi konuşuyorsunuz,bu nasıl bir tezatlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk gole beşiktaşlılar bile itiraz etmiyor klasik ceza sahası çekişmeleri bunlar...cüneyt meselesine gelince hatırlarım bi süper kupa maçımızı elden gol yedik yetmezmiş gibi 10 kişi kaldık üstelik engin baytarın kariyerini bitirdi cüneyt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Gerçek maçlar bunlar mı ? Yapmayın hocam, derbilerde kimin kazanacağı maçtan önce belli zaten masabaşında. Hiç BJK ile GS arasında 6 puan fark olmasına izin verirler mi ? Heyecanı kaçar yoksa ligin.

Kaldı ki BJK, Arsenal'den 2 maçta 1 gol yemişken GS 8 tane yedi, yani böyle denmesi fakir edebiyatı değil gerçeklerdir.

Gercek maclar bunlar tabi. Mac anindan bahsediyorum oncesini sonrasini gecin. Maca direkt damga vurmadi hakem. Ben hic duymadim hocam yenildik yani tamam diye. Illa bir sey. 2 0 bitmis saibelide bir skor degilki yada gollerde saibeli degilki. Desenki fbnin penaltilari tamam onlar yne saibe ama mevzu o degil

• Bir tane yenilginize de bahane bulmayın be kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak karagöz

gene başlamışlar şerefli ikincilikler şeref terazisi olaylarına...bilader hem fener hem galatasaray eze eze yendi beşiktaşı yok hakem şöyle yok o kırmızı değildi...ne yapsaydı sneijderin gözünü eline verse miydi kırmızı olacaktı?...hem zaten 1-0 geridesin kaleye gidemiyorsun 11 kişi de olsan gene yenilecektin yalan mı??bilicin korkaklığını derbi başarısızlığınızı hakeme yükleyip şeref terazisinden bahsetmek komikliktir...

beşiktaş değil mi şike yaptığı için kupasını iade eden? beşiktaş değilmiydi avrupadan men edilen ne şereften bahsetmesi?...fenerbahceli dik durdu ben yapmadım hakkımı vermem dedi...siz madem o kadar şerefliydiniz kupanızı neden verdiniz?....geçiniz efendim bu olayları... şereften bahsetmesi gereken klüp burada fenerbahçedir..

ayrıca fenerbahce en az 9 puan hakem sayesinde aldı....beşiktaş eses maçı ile bir macı daha hakem sayesinde aldı(antep olabilir)...galatasaray sadece burak'ın 20 cm ofsayttan bir golü var
    fırat miy maçında %100 3 penaltısını yiyip verilen penaltıda kırmızı çıkarmadı...hakemler adaletli olsa galatasaray fenere 8 beşiktaşa 4 puan fark atmıştı....

iyi oldu aslında Galatasarayın yenmesi... avrupada Türk takımı başarısız olunca bunun dalgası geçilmez...olcay bir maçın sonunda sevinirken 4 nolu formayla deyim yerindeyse soytarılık yapmış...başakşehir macını kastediyorsa ayrı ama hepimiz biliyoruz şl macları olduğunu...

Avrupa'da Türk varsa Galatasaray sayesindedir 1 sene madara oldu diye kimse dalgasını geçemez Galatasarayın Avrupa başarısını hiçbir klüp yakalayamaz.....bu memlekete şampiyonlar ligi kupası gelecekse yine galatasaray getirir Galatasaray bu yüzden özeldir bu yüzden en büyüktür....

Hocam bu forumda bu kadar uzun açıklamayı okuyacak adam azdır ozet geceydin keske

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    hahaha :))...aslında paragraflara ayırdım....kısacası bilic derbilerde korkaklığını atarsa beşiktaş derbi kazanabilir hakem bahane görüşündeyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Bir tane yenilginize de bahane bulmayın be kardeşim.

yenerseler kendileri yendi yenemezseler hakem ve karşı takımın çirkefliği. bjk seyircisi galatasaray'ı öyle bir gazlıyor ki ben olsam ben bile gol atarım orda. 45-50 bin kişilik stad anana sövsün akşam 6 dan 9 a kadar hırsız diye bağırsın bi takım marşlarla hakaret etsin sen gel de hırslanma. 90+5'te burak normalde o topu kaçırırdı. devre arasında da adeta size gol atıcam dercesine tünele en son giren oydu bütün numaralı hırsız hırsız diye bağırıyordu.

her zamanki gibi bjk taraftarı kendi bacağına sıktı. bu kadar nefrete gerek yok fazlası zarar veriyor işte ya sahanız kapanıyor ya hükmen mağlup oluyorsunuz ya da karşı takımı hırslandırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Gerçek maçlar bunlar mı ? Yapmayın hocam, derbilerde kimin kazanacağı maçtan önce belli zaten masabaşında. Hiç BJK ile GS arasında 6 puan fark olmasına izin verirler mi ? Heyecanı kaçar yoksa ligin.

Kaldı ki BJK, Arsenal'den 2 maçta 1 gol yemişken GS 8 tane yedi, yani böyle denmesi fakir edebiyatı değil gerçeklerdir.

Galatasaray 2010-11 sezonunda diğer 3 büyüklerden büyük puan farkları yeyip ligi 8. sırada bitirirken ya da önceki sezon sürpriz bir şekilde Bursaspor şampiyon olmuşken ligin hiç heyecanı yok muydu?

İlla meseleyi bir yerlere bağlayacaksanız buna bağlamanız saçma. Biliyorum, Beşiktaş ilk 2 sırayı uzun süredir göremediği için işinize gelmiyor.

Şu Arsenal'a da iyi ki fark yemeden elendiniz. Artık her sezon kafamıza kakarsınız. O kadar muhteşem oynadınız, eleseydiniz bari. Emirates'te 1 gol yetiyordu size. Gruplara kalıp, ülke puanını kurtarırdınız. Umarım Liverpool'u öyle ya da böyle elersiniz, ne diyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

FenerBahçe li olarak maçın ilk golün faul olduğunu düşünüyorum ... Beşiktaşa haksızlık yapıldı ki Cüneyt Çakır ın GalataSaray ı her zaman kazandırdığı bir gerçek te ortadan ok olmasın ...

12 Mayıs 2013'te bizi 2-1 yendiğiniz maçın hakemi Cüneyt Çakır'dı.

Cüneyt Baboş her zaman maç kazandıramıyor demek bize. Bir ara kulağını çekmek lazım şunun.
  • Her zaman biraz fazla olmuş % 99 kazandırıyor ...

• Bir arkadaş yazmıs ki yorum yazanda kabahat diye burası beşiktaşa ayrılan bölüm niye gelir yorum yazarın arkadaşım sen ben bir önce yazdığım mesajı tekrar ediyorum siz buraya iyi birşeyler yazmak içn değil alay etmek onur kırıcı laf ve sözlerde bulunmak için geliyor ve yazıyorsunuz çrkin sözler söylüyorsunuz bunlar olgun insanların yapacağı hal ve hareketler değil lütfen gidin beşiktaş bölümünede yazmamanızı diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhan.

Bir arkadaş yazmıs ki yorum yazanda kabahat diye burası beşiktaşa ayrılan bölüm niye gelir yorum yazarın arkadaşım sen ben bir önce yazdığım mesajı tekrar ediyorum siz buraya iyi birşeyler yazmak içn değil alay etmek onur kırıcı laf ve sözlerde bulunmak için geliyor ve yazıyorsunuz çrkin sözler söylüyorsunuz bunlar olgun insanların yapacağı hal ve hareketler değil lütfen gidin beşiktaş bölümünede yazmamanızı diliyorum

Gelip Galatasaray'a hakaret edersen, "hakem sayesinde alınan galibiyet" dersen yanıtını forumun hangi bölümü olursa olsun alırsın.

İyi şeyler yazmak için tebrik mebrik olmalı, o da yok.

Siz yapmıyorsunuz sanki. Özellikle yenildiğimiz maç konularında konuların FB ve BJK'li işgaline maruz kaldığını biliyoruz.

• seyhan. kullanıcısına yanıt
    Besiktas kendi kendinemi oynadi sagada besiktas a ayrilmis bolum ne demek

• Bir derbide de karşı taraf en çok faul yapan takım olsun ,kırmızı kart sade ona çıksın, abuk subuk penaltılar onlara çalınsın sonra gelsin bu arkadaş bize abarttığımızı veya fakir edebiyatı yaptığımızı anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905Discovery

quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Beşiktaş'lılar olarak eleştirebileceğimiz tek şey kendimizİz. Demba Ba da daha kötü oynayamazdı herhalde, Burak da 90+5'te topla o deparı attı ama 5dk önce oyuna giren Köybaşı ona topsuz haliyle yetişemedi hatta daha yavaş koştu. GS gümbür gümbür yendi, helal olsun.

Gs gümbür gümbür oynadı yorumuna Galatasaraylı olarak kayilmiyorum

Gümbür gümbür yendi, oynaması gerektiği gibi oynadı demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: seyhan.

Bir arkadaş yazmıs ki yorum yazanda kabahat diye burası beşiktaşa ayrılan bölüm niye gelir yorum yazarın arkadaşım sen ben bir önce yazdığım mesajı tekrar ediyorum siz buraya iyi birşeyler yazmak içn değil alay etmek onur kırıcı laf ve sözlerde bulunmak için geliyor ve yazıyorsunuz çrkin sözler söylüyorsunuz bunlar olgun insanların yapacağı hal ve hareketler değil lütfen gidin beşiktaş bölümünede yazmamanızı diliyorum

Gelip Galatasaray'a hakaret edersen, "hakem sayesinde alınan galibiyet" dersen yanıtını forumun hangi bölümü olursa olsun alırsın.

İyi şeyler yazmak için tebrik mebrik olmalı, o da yok.

Siz yapmıyorsunuz sanki. Özellikle yenildiğimiz maç konularında konuların FB ve BJK'li işgaline maruz kaldığını biliyoruz.

sanki siz yapmıyorsunuz diyorsun ya güldürdün beni arkadaşım senin biliyorum iyi sözler söylemeyeceğini çirkin laf ve sözler söylüyeceğini bildiğim için yazdım bir takım sözler sanki siz yapıyorsunuz filan yazmıstın ya ilkokulda okuyan öğrenciler kullanıyor söylediğin ithamları

• baltacifatih kullanıcısına yanıt
    Mac berabere bitseydi gelip yorum yaparmiydin burda bu maci besiktas da alsa hakem maci satti derdiniz niye bjk de alsa gs de alsaydi isinize gelmeycekti galibiyet beraberlik bekliyirdunuz

• Ben beşiktaşlı duruşu ve görünüşü sergiliyorum arkadaşım senle muhattap olmuyorum bundan sonra
  • Derbilerde en onemli avantajlardan biri de ev sahipligidir ama Bjk bunu hic kullanamiyor su stadin gecikmeden bitirilmesi lazim

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.