Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
6
Favori
21.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav hadi hadi, kimsenin çıldırdığı yok. Altı üstü bir mağlubiyet, ne yapalım yani dünyanın sonu değil. Daha bunun ikinci yarısı var. Ben hala iddia ediyorum, Beşiktaş eğer iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı'ndan başka bir stadda oynarsa şampiyon olur.

Ha diğer konuya gelirsek ne pisliklere bulaştığımızı falan biliyormuşsun, bi mok bildiğin yok. Zaten bildiğini iddia ettiğin şeyler de şike soruşturması sürecinde Serdal Adalı ile ilgili gayet açık olan şeyler. Kendisi de zaten kulüpten tasviye edildi, o yüzden ben bi sıkıntı göremiyorum bu konuda.

Ha bugün oynanan maça gelince; GS akıllıca oynayarak kazandı, ilk golü buldu ve skoru korumaya yönelik oynadı, üstüne bi de rakibin orta sahasını diri tutan adamı attırtıp rakibi 10 kişi bırakınca her şey istediği gibi oldu. Benim kızdığım nokta Veli'ye gösterilen kırmızı kart, böyle bir kırmızı kart derbi maçta gösterilmez, Türkiye'nin en iyi hakemi olduğu iddia edilen adam böyle bir kırmızı kartı çıkarmamalı. 11'e 11 oynansaydı şu maç, 10 kişi kalmış Beşiktaş'a karşı bile oyundan düşen Galatasaray için çok farklı olurdu; yani bilemedin en kötü ihtimalle 1-1 biterdi. Hakem direkt olarak maçın skoruna etki etti.

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Ağzınızı da bozarsınız hemen...

Gerçekten merak ettim niye Yunanistan yazdığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Yendik falan çok mutluyum ama Burak'a acilen beyin takviyesi şart.

Bunu eksileyen arkadaşı yoruma bekliyorum aranızda hala bu maçtan sonra Burak'ı savunacak var mı?

burak ne yaptı? ben anlamadım.

Olay da o zaten hiç bir şey yapmadı. Kaç kez ofsayta düştü. Kaç tane atağı batırdı. Ben Sneijder'ın yerinde olacam ıslak odunla döverim vallahi. Adam kaç tane güzel pas attı hepsini ... etti. Teknik 0. Ortalıkta boş boş koştu. Ama yine istatiksel olarak golünü attı.

Kahvedeki adam internete gelince mi değişiyor bilmiyorum ama yanımdaki herkes bu adam vallahi beyinsiz diyorlardı gayet de haklılar abi bu nedir ya.

Umut-Sabri ve Emre'yi unutmamak lazım. Gayet kötüydüler.

• Hatalarından ders çıkarmayanlar yenilmeye mahkumdurlar.

Not: Beşiktaşlıyım ezelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: unstableman

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Gs yatışlara başladı. Şeref yoksunları

Skoru korumak ne zamandan beri şeref yoksunluğu oldu?

Yatarak sadece hayat kadinlari kazanir.

Bu olay, necipin son 10 dakikayı sakat oynaması nedeniyle gerçekleşmiş, sakatlığının ilerlememesi için kenardan uyarı almıştır. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötüdür.

• He tamam değiyor.
  • bi yere kacamazsin yakaladim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Evet evet, haklısın. Herkes nasıl yorumlamak isterse öyle yorumlar, Cüneyt Çakır da ne hikmetse bir GS'li gibi yorumladı pozisyonu.

Elbette biz şerefli ikinciliklerimiz ile övüneceğiz, siz de sizin için bir karakteristik özellik haline gelen şerefsiz şampiyonluklarınızla ve galibiyetlerinizle övünmeye devam edersiniz. Çünkü dediğim gibi karakteristik özellik haline gelmiş.

Şeref terazisi diye birşey yok ya bol keseden atın babam atın.

Sneijderin gözüne neden parmak sokmaya çalışıyorsun ? Amacın ne ? Kırmızı kart vermeseydi fiyasko olurdu asıl.

Fenere yenil, Galatasaraya yenil sonra ben Şampiyon olacağım. Yok öyle bir iş. Geçin bunları. Galatasaray ve Fenerbahçe tarihlerinin en kötü futbol dönemlerini yaşıyorlar. Ancak son yılların en iyi Beşiktaşından daha iyi durumdalar. Açık ve net . Fenerin maçları nasıl kazandığını görüyoruz diyeceksiniz doğru, elbet adalet yerini bulacak bir maçta patlayacaklardır. Ancak futbolun F sini oynamayıp sonra rakigibin gözüne parmak sokup kırmızı görünce ağlamayın be arkadaşım. 2-0 gibi net bir skora da üzülmeyin kısa sürede yine şampiyon olacağız demeye başlarsınız o potansiyel var sizde. AMA HEP DIŞ GÜÇLER ŞAMPİYON YAPMIYOR BEŞİKTAŞI.

Şerefmiş.

Önce at gözlüğünü çıkar sonra da sezon başından bu yana özellikle fb ve gs lehine beşiktaşında aleyhine verilen kararları izle nasıl skorlarla tesir ettiğini gör bunlar yayıncı kuruluşun oyunları gs ve fbnin kötü futbol oynadığı donemde besiktasin alip basini gitmesini istemediler acik net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Ağzınızı da bozarsınız hemen...

Gerçekten merak ettim niye Yunanistan yazdığını

Mesaj atarken küstahlık ve terbiyesizlik yapmayalım.

Yunanistan dedim çünkü en yakın ve lig kalitesi olarak komsu ülkeler arasında en iyisi oldu mu?

• Maçtan bir hafta önce kritik adam yok yere kırmızı görür.

Maç yine basiretsiz yönetim yüzünden soğan tarlasında oynanır.

Futbolcular malum maç gibi yine oyuna konsantre olamazlar.

Yine 1-0 geriye düşerler.

Yine kritik futbolcu rakip oyuncu yüzünden atılır.

Bilic yine oyunu okuyamaz ve saçma değişiklikler yapar. Benz olcay ve sosanin çıkması. Ismailin girmesi ise fiyaskodur.

Ve yine maç 0-2 biter

Ve yine liderlik fenere kaptirilir.

Bu kadar tesadüf gerçekten tesadüf olabilir mi?

Bu gs yi de yenemiyorsan daha da yenemezsin. Ha yönetimin basiretsiz ve plansız davranışı da cabasi. İnsan vakti zamananinda ayarlar kardeşim stadını.

• quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Evet evet, haklısın. Herkes nasıl yorumlamak isterse öyle yorumlar, Cüneyt Çakır da ne hikmetse bir GS'li gibi yorumladı pozisyonu.

Elbette biz şerefli ikinciliklerimiz ile övüneceğiz, siz de sizin için bir karakteristik özellik haline gelen şerefsiz şampiyonluklarınızla ve galibiyetlerinizle övünmeye devam edersiniz. Çünkü dediğim gibi karakteristik özellik haline gelmiş.

Şeref terazisi diye birşey yok ya bol keseden atın babam atın.

Sneijderin gözüne neden parmak sokmaya çalışıyorsun ? Amacın ne ? Kırmızı kart vermeseydi fiyasko olurdu asıl.

Fenere yenil, Galatasaraya yenil sonra ben Şampiyon olacağım. Yok öyle bir iş. Geçin bunları. Galatasaray ve Fenerbahçe tarihlerinin en kötü futbol dönemlerini yaşıyorlar. Ancak son yılların en iyi Beşiktaşından daha iyi durumdalar. Açık ve net . Fenerin maçları nasıl kazandığını görüyoruz diyeceksiniz doğru, elbet adalet yerini bulacak bir maçta patlayacaklardır. Ancak futbolun F sini oynamayıp sonra rakigibin gözüne parmak sokup kırmızı görünce ağlamayın be arkadaşım. 2-0 gibi net bir skora da üzülmeyin kısa sürede yine şampiyon olacağız demeye başlarsınız o potansiyel var sizde. AMA HEP DIŞ GÜÇLER ŞAMPİYON YAPMIYOR BEŞİKTAŞI.

Şerefmiş.

Önce at gözlüğünü çıkar sonra da sezon başından bu yana özellikle fb ve gs lehine beşiktaşında aleyhine verilen kararları izle nasıl skorlarla tesir ettiğini gör bunlar yayıncı kuruluşun oyunları gs ve fbnin kötü futbol oynadığı donemde besiktasin alip basini gitmesini istemediler acik net.

böyle söylersen inandırıcı olmuyor., 2 derbi maçını kazansan 8 er puan fark atacaktınız, kazanamayınca bu bahaneler komik oluyor. Fenere hep penaltı çalınıyor diyorsunuz doğru, çalınanların bir kısmı hatalı o da doğru, ama o maçlarda çalınmayan %100 penaltıları nedense kimse görmez. neyse şuana kadar hem avrupada hem ligte iyi yol kateddiniz, daha lig uzun. bir yenilgiyle karalar bağlamayın.

• quote:

Yav hadi hadi, kimsenin çıldırdığı yok. Altı üstü bir mağlubiyet, ne yapalım yani dünyanın sonu değil. Daha bunun ikinci yarısı var. Ben hala iddia ediyorum, Beşiktaş eğer iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı'ndan başka bir stadda oynarsa şampiyon olur.

Ha diğer konuya gelirsek ne pisliklere bulaştığımızı falan biliyormuşsun, bi mok bildiğin yok. Zaten bildiğini iddia ettiğin şeyler de şike soruşturması sürecinde Serdal Adalı ile ilgili gayet açık olan şeyler. Kendisi de zaten kulüpten tasviye edildi, o yüzden ben bi sıkıntı göremiyorum bu konuda.

Ha bugün oynanan maça gelince; GS akıllıca oynayarak kazandı, ilk golü buldu ve skoru korumaya yönelik oynadı, üstüne bi de rakibin orta sahasını diri tutan adamı attırtıp rakibi 10 kişi bırakınca her şey istediği gibi oldu. Benim kızdığım nokta Veli'ye gösterilen kırmızı kart, böyle bir kırmızı kart derbi maçta gösterilmez, Türkiye'nin en iyi hakemi olduğu iddia edilen adam böyle bir kırmızı kartı çıkarmamalı. 11'e 11 oynansaydı şu maç, 10 kişi kalmış Beşiktaş'a karşı bile oyundan düşen Galatasaray için çok farklı olurdu; yani bilemedin en kötü ihtimalle 1-1 biterdi. Hakem direkt olarak maçın skoruna etki etti.

Kırmızı kart çıkması için orda Sneijder'in gözünün çıkması lazımdı değil mi? Hala Cüney Çakır'a sallayın siz. Kırmızı kartın derbisi bilmemnesi olmaz, oyuncunun suratına elini değdirirsen yersin kırmızıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Sneijder'in rakibe teması yok yalnız..

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00

• Her horoz kendi çiftliğinde öter ne yahu sen olayları karıştırdın hacı rakip taraftar yasağı statlarda var. :D :D

Başlık maç başlığı gelmiş her tavuk kendi çiftliğinde öter yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Yav hadi hadi, kimsenin çıldırdığı yok. Altı üstü bir mağlubiyet, ne yapalım yani dünyanın sonu değil. Daha bunun ikinci yarısı var. Ben hala iddia ediyorum, Beşiktaş eğer iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı'ndan başka bir stadda oynarsa şampiyon olur.

Kırmızı kart çıkması için orda Sneijder'in gözünün çıkması lazımdı değil mi? Hala Cüney Çakır'a sallayın siz. Kırmızı kartın derbisi bilmemnesi olmaz, oyuncunun suratına elini değdirirsen yersin kırmızıyı.

Haklısın hocam rakibin yüzüne elini değdirirsen yersin kırmızıyı. !

• quote:

Sizi hakemler ittirmeseydi yarisa uzaktan izliyorsunuz en az 9 puan belese alindi ama aliskiniz sizede sira gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Sizi hakemler ittirmeseydi yarisa uzaktan izliyorsunuz en az 9 puan belese alindi ama aliskiniz sizede sira gelecek

bencede alışkınsınız kadıköyde fark yemeye 16 sene oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Sneijder'in rakibe teması yok yalnız..

Boşuna uğraşma renktaş bunlar herşeyi olduğu gibi değilde görmek istedikleri gibi görürler

• Ya hocam yapma Allah askina bu derbide oyle kirmizi gosterilmez diyorsun nasil gosterilir peki parmagi gozune tam soktuktan sonra sakatlanincami gosterilmelidir biraz objektif bakin olaylara lutfen burada hakemi degil veliyi elestirmeniz lazim o gereksiz hareketi tam hakemin onunde neden yaptin diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

bencede alışkınsınız kadıköyde fark yemeye 16 sene oldu

Sizin statda kupa kaldirmayada aliskiniz
    berabere kalsak sizle yeter sen rahat ol

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.