Şimdi Ara

spor tayfa gelsenize 2 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Günde 1000 mekik çek hocam fena kas yaparsın en iyi hareket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

Günde 1000 mekik çek hocam fena kas yaparsın en iyi hareket

makara yapmayın ya ciddi cvp pls yeter mi bu kadar hareket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivo -- 13 Şubat 2018; 2:34:38 >
  • Yeterli değil, spor salonuna neden gitmiyorsun?
  • Bu işin %30u idman %70i beslenme. Adam akıllı beslenmezsen boşa idman diye kendini yorarsın

• Her gün;

100 mekik

100 squad

100 şınav

10 km koşu

Bunu 3 sene yapman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 13 Şubat 2018; 10:3:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yeterlidir ama 1 ay sonra, hayır. Duzenli arttirim yapmazsan kaslarin o kilolara alisicak, yipranmayacak ve sen de kazanim saglayamayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Her gün;

100 mekik

100 squad

100 şınav

10 km koşu

Bunu 3 sene yapman lazım

Kel kalana kadar bunlari yap

• quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Her gün;

100 mekik

100 squad

100 şınav

10 km koşu

Bunu 3 sene yapman lazım

Kel kalana kadar bunlari yap

• Mezunn tayfaaa

• mümkün değil bölgesel çalıştırmadan olmaz street workout felan hikaye salona gidip basacaksın antrenmandan sonra proteinini tavuk etini ihmal etmeyeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlıyosan 7.5 kilo çok

Önce düşük kilolardan başlayıp kasların geliştikçe ağırlıkları arttırman gerekiyor. Bunu da ancak spor salonunda yapabilirsin. Evde yaparak bi yere kadar gelişebilirsin sonra gelişim durur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 13 Şubat 2018; 11:2:40 >
  • Ya olm yazmayayım diyorum ama şu mekik şınav tayfayı görünce deli oluyorum.

Bu kadar cahil olmayın, elinizin altında bir sürü makale, program dolu bilgi var. Şu sorduğunuz sorularla, o kadar komik duruma düşüyorsunuz ki.

Onlarla vücut mu yapılır, yani bir de şu 100 şınav lafına hasta oluyorum. Bir deli zamanında 100 şınav diye kuyuya taş atmış, bunlar da kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyor. Abi bu 100 şınav, 100 mekik vizyonundaysanız, zaten bu işe hiç girmeyin.

Şaka gibi gerçekten, böyle adamlara zaten ne anlatsan boş.100 mekik şınavınla başarılar kardeşim. 3 aya Arnold'sın.

Bu işin %80'inini oluşturan beslenme, geriye kalan çok doğru ve hakkı verilen sıkı bir antrenman ve dinlenmeden bir haber olun tamam mı, o kadar detaylı bir konu ki işte 100 şınav mekikle bitirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 13 Şubat 2018; 11:8:8 >
  • Hocam o 100 mekik falan one punch manden geliyo olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Hipertrofi için kasları belirli bir miktar stress ile uyarmanız gerek, bu programa adapte olduktan sonra kaslarınız büyümeyecektir. Bu durumda üç seçeneğiniz var:

1- Egzersizin farklı şekillerini yapmanız. (Isometric push up, knuckle push up diamond push up gibi)

2- Ağırlığı arttırmanız.

İzolasyon egzersizleri yapacağınıza vücut ağırlığı egzersizlerine yoğunlaşın, mekik yerine yapabileceğiniz tonlarca abdominal egzersizi var.

• Hocam iş beslenme de biter yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Yeni başlıyosan 7.5 kilo çok

Önce düşük kilolardan başlayıp kasların geliştikçe ağırlıkları arttırman gerekiyor. Bunu da ancak spor salonunda yapabilirsin. Evde yaparak bi yere kadar gelişebilirsin sonra gelişim durur ama

bu hareketleri 7.5 kilo ile yapabiliyorum zamanla kilosunu da artırırım var evde 20 kiloya kadar artıyor yetmez mi ki? spor salonuna gidemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Ya olm yazmayayım diyorum ama şu mekik şınav tayfayı görünce deli oluyorum.

Bu kadar cahil olmayın, elinizin altında bir sürü makale, program dolu bilgi var. Şu sorduğunuz sorularla, o kadar komik duruma düşüyorsunuz ki.

Onlarla vücut mu yapılır, yani bir de şu 100 şınav lafına hasta oluyorum. Bir deli zamanında 100 şınav diye kuyuya taş atmış, bunlar da kuyudan taşı çıkarmaya çalışıyor. Abi bu 100 şınav, 100 mekik vizyonundaysanız, zaten bu işe hiç girmeyin.

Şaka gibi gerçekten, böyle adamlara zaten ne anlatsan boş.100 mekik şınavınla başarılar kardeşim. 3 aya Arnold'sın.

Bu işin %80'inini oluşturan beslenme, geriye kalan çok doğru ve hakkı verilen sıkı bir antrenman ve dinlenmeden bir haber olun tamam mı, o kadar detaylı bir konu ki işte 100 şınav mekikle bitirdiniz.

yav he he şınav var mekik var barfiks var dumbel var daha nolcak senin gibi kafamdan büyük kol istemiyorum zaten kaybol konumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Yeni başlıyosan 7.5 kilo çok

bu hareketleri 7.5 kilo ile yapabiliyorum zamanla kilosunu da artırırım var evde 20 kiloya kadar artıyor yetmez mi ki? spor salonuna gidemem

Hocam o zaman olabilir.internette dambılla vücut geliştirme hareketleri ve programları vardı. Onlara bak. Beslenmene dikkat et. Ayrıca disiplinli bir şekilde programa uyman lazım. Yarıda bırakacaksan hiç başlama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.