Şimdi Ara

Spor salonundan aldığım bitkisel çay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün spor salonunda ki hocam yağ yakma özelliği bir bitkisel çay getirmiş bana bunu önerdi ilk başta tereddüt ettim zayıflamak için hiç bir şey kullanmamanın gerektiğini

söyledim hoca da ''bu bir tür ilaç değil sadece çay'' dedi

fiyatı 15 TL

Ambalajın üzerinde L-KARNİTİN içerir yazıyor

Kendi çıkarları için mi spor salonunda böyle bir ürün satıyor olabilirler ?

kafam çok karışık gönül rahatlığıyla kullanamam ben bunu

normalde asla almam böyle şeyler ama hocada bundan kullandığını yağ yakımına yardımcı olduğunu söyleyip ısrarla tavsiye etti

Bodyciler bir yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Edit:http://www.sifaakdeniz.com/upload/editor/data/22.jpg aldığım ürün bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 7 Mayıs 2014; 21:06:45 >

• fotoğraf olsa daha iyi olurdu, çekebiliyorsan bi çek
  • L-Carnitine'dir o. Yağ yakıcı bir supplement. Sıvı veya hap olarak da alınabiliyor. Hatta piyasada var illa ki görmüşsündür salona falan gidiyorsan. Çoğu sporcu yağ yakımı için kullanır. Böyle içeriğinde bulunduran çay gibi şeyler de satılıyor. Hocanın ne dediğini bilmiyorum ama teknik olarak ilaç değil. Diğer supplementler gibi gıda takviyesi. Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Dikkat etmen gereken ürünün güvenilirliği.
  • Hocam tereddütün varsa bulasma, yesil cay en iyisi.(20kilo vermiş biri olarak söylüyorum) Aşırı yararını görürsün düzgün beslenme ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

fotoğraf olsa daha iyi olurdu, çekebiliyorsan bi çek

http://www.sifaakdeniz.com/upload/editor/data/22.jpg
  • Tronco kullanıcısına yanıt
    hocam ürünün adı ''fitoform'' sizce bu ürün güvenilirmi ?
  • Kullanan kullanmış olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

quote:

anneme de söylemişlerdi bunu. direk çöpe attım, hocam 2 kilo vercem diye bok yoluna gitmeye gerek yok

• Ne desem yalan olur. Ama spor öncesi supplement gibi kullanılabilecek bir ürün değil sanırım. (normal L-Carnitine için konuşuyorum) Yani hocanız gün içinde tüketilebilir falan diye vermiştir belki. Dediğim gibi yanlış yönlendirmek de istemem kesinlikle.

Siz altın kuralı uygulayın. Emin değilseniz ya da bir tereddütünüz varsa kullanmayın, o kadar stres yapmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronco

Ne desem yalan olur. Ama spor öncesi supplement gibi kullanılabilecek bir ürün değil sanırım. (normal L-Carnitine için konuşuyorum) Yani hocanız gün içinde tüketilebilir falan diye vermiştir belki. Dediğim gibi yanlış yönlendirmek de istemem kesinlikle.

Siz altın kuralı uygulayın. Emin değilseniz ya da bir tereddütünüz varsa kullanmayın, o kadar stres yapmaya değmez.

Peki bunun bir zararı varmı ? yani kullanılırmı sizce ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

quote:

anneme de söylemişlerdi bunu. direk çöpe attım, hocam 2 kilo vercem diye bok yoluna gitmeye gerek yok

Hocam biraz araştırdım bağırsakları bozmaktan başka bir şey yapmıyormuş yarın iade edicem kafama yatmadı bu iş

• Hoca kız mi knk

• karnitin protein kaynaklı yiyeceklerde bulunur, doğal yollarla en fazla kuzu etinde bulunur, terleme metabolizma hızlandırmadan başka kötü bir etkisi yoktur, vücudun enerjiyi depo yağlardan kullanmasını sağlar, çayını bilmem ama normalinde spordan 15dk önce bir tüp içilir

• up
  • Çay satıyorlar biliyorum o çayları yeşil çay boyna tuvalete gidiyorsun kardeşim boşverin böyle zayıflama şeylerini tek kural var ne yediğini ve ne kadar yiyeceğini bileceksin uğraşmayın böyle çaylarla para tuzağı.

• mobilim linki açamıyorum. Aldığın bitki çayı ne bitkisi? Yukarda bir arkadaş yazmış yeşil çay diye. Lipton, doğadan, vs markaların yeşil çaylarını alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

mobilim linki açamıyorum. Aldığın bitki çayı ne bitkisi? Yukarda bir arkadaş yazmış yeşil çay diye. Lipton, doğadan, vs markaların yeşil çaylarını alabilirsin.

fitoform adında kayısılı poşet çay karnitinli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.