Şimdi Ara

Ray-Ban değiştirilebilir güneş gözlüğü camı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
35.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu değiştirilebilir camlı bir güneş gözlüğü aldığımızda, örneğin siyah camlı bir aviator.. Ben mavi renk cam almak istesem ek olarak, ne kadar oluyor fiyatı? Hesaplı mı oluyor, öyle olsa bütün millet değiştire değiştire ondan kullanır diye mantık yürütüyor insan.. Ya da sistem böyle mi işliyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.. Teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ray-Ban Değiştirilebilir Güneş Gözlüğü Camları

Ray-Ban güneş gözlüklerinize yeni bir görünüm kazandırmak veya farklı koşullarda koruma seviyenizi değiştirmek istiyorsanız, değiştirilebilir güneş gözlüğü camları mükemmel bir seçenektir. Bu camlar, çeşitli renklerde ve tonlarda mevcuttur ve kolayca değiştirilebilir, böylece ihtiyaçlarınıza göre gözlüğünüzü özelleştirebilirsiniz.

Ray-Ban Cam Değişimi Fiyatı

Ray-Ban güneş gözlüğü camı değişimi fiyatı, camların türüne ve gözlüğünüzün modeline bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak, değiştirilebilir camların maliyeti 50 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Ray-Ban'in kendi web sitesinde veya yetkili satıcılarında güncel fiyatları bulabilirsiniz.

Ray-Ban Cam Değişimi Fiyatı 2023

2023 yılı için Ray-Ban cam değişimi fiyatı, önceki yıllara göre biraz artmıştır. Bu artış, artan üretim maliyetleri ve enflasyondan kaynaklanmaktadır. Güncel fiyatlar için lütfen Ray-Ban'in web sitesini veya yetkili satıcıları kontrol edin.

Ray-Ban Güneş Gözlüğü Camı Değişimi

Ray-Ban güneş gözlüğü camlarını değiştirmek nispeten kolay bir işlemdir. Ancak, camlara zarar vermemek için aşağıdaki adımları dikkatlice izlemenizi öneririz:

1. Güneş gözlüklerinin saplarını nazikçe dışarı doğru çekerek açın.
    2. Eski camları çerçeveden dikkatlice çıkarın.
    3. Yeni camları çerçeveye takın ve yerine oturduğundan emin olun.
    4. Sapları tekrar yerine yerleştirin.

Ray-Ban Gözlük Camı Değişimi Fiyatı

Ray-Ban gözlük camı değişimi fiyatı, camların türüne ve gözlüğünüzün modeline bağlı olarak değişir. Detaylı fiyat bilgisi için lütfen Ray-Ban'in web sitesini veya yetkili satıcılarını ziyaret edin.

Ray-Ban Gözlük Camı

Ray-Ban güneş gözlükleri, yüksek kaliteli camlarıyla bilinir. Bu camlar, güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlar ve net görüş sunar. Ray-Ban, polarize, aynalı ve degrade gibi çeşitli cam türleri sunar, böylece ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu saatte ilgilenen olmaz tabi :)) up!..
  • ray-ban ın ürettiği camı alamazsınız. onunla birebir üretim yapılır. hesaplı bir fiyatı olur. insanların yapmama sebebi bunu bilmiyor olmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

ray-ban ın ürettiği camı alamazsınız. onunla birebir üretim yapılır. hesaplı bir fiyatı olur. insanların yapmama sebebi bunu bilmiyor olmaları.

peki dostum istediğim camı gözlükçüde-camcıda yaptırmam gerekiyo, ray-ban olarak sadece gözlüktekini kullanabilirim, doğru mu anlamışım?
    Tahmİni fiyat ne kadar olur ve son olarak bu raybanin sitesinde değişik cam renkleri var linkteki gibi (mavi-beyaz olan), onu yaptırabilirmiyim?

http://www.ray-ban.com/turkey/science/flip-out/aviator

• İstediğiniz renkte ve özellikte yaptırabilirsiniz. ama üzerinde Ray-ban yazmaz. tek farkı o olur. bazıları o yazı için camı değiştirtmiyor bazılarının ise bu işten haberi yok. yaptıracağınız camın özelliği ve kalitesine göre fiyatı değişir. 40 lirayada mal edebilirsiniz 300 liraya da.
  • quote:

İstediğiniz renkte ve özellikte yaptırabilirsiniz. ama üzerinde Ray-ban yazmaz. tek farkı o olur. bazıları o yazı için camı değiştirtmiyor bazılarının ise bu işten haberi yok. yaptıracağınız camın özelliği ve kalitesine göre fiyatı değişir. 40 lirayada mal edebilirsiniz 300 liraya da.

Anladım dostum teşekkürler.. Gözlükçüler yapıyormu bu işi
  • arkadaşlar benim rayban gözlüğüm yüzümde durmuyor acaba neden olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖZLÜK CAMI NE İLE SİLİNİR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

arkadaşlar benim rayban gözlüğüm yüzümde durmuyor acaba neden olabilir

durmuyor derken yüzünemi oturmuyor yoksa başını aşağı eğdiğinde düşüyor anlamındamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekk

quote:

durmuyor derken yüzünemi oturmuyor yoksa başını aşağı eğdiğinde düşüyor anlamındamı

Hocam yüzüme tam oturuyor fakat biraz öne eğildim mi veya yürürken bir kaç adımdan sonra o buruna gelen metal yer 1-2 cm aşağı düşüyor nene gözlüğü gibi oluyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam yüzüme tam oturuyor fakat biraz öne eğildim mi veya yürürken bir kaç adımdan sonra o buruna gelen metal yer 1-2 cm aşağı düşüyor nene gözlüğü gibi oluyor

dostum gözlükçüye götür düzeltir. Ayarı bozulmuştur bana da oluyo hep ;)

• Gözlük gözünüzden aşağıya kayıyorsa kulaklarının arkasını hafifçe içe doğru eğin. tutacaktır.

gözlük camını değiştirme işlemini her gölükçü yapar. siz yeterki paradan haber verin
  • quote:

Gözlük gözünüzden aşağıya kayıyorsa kulaklarının arkasını hafifçe içe doğru eğin. tutacaktır.

gözlük camını değiştirme işlemini her gölükçü yapar. siz yeterki paradan haber verin

sağol dostum.. he ama yok ben sağ camın üstünde rayban yazısı istiyorum, havası orda, camda yazmadıktan sonra diğer tarafları rayban olmuş kim bilecek filan diyorsan (ben demiyorum ) , en az bi 200 tl daha rica ediyolar diyosun

• quote:

quote:

Gözlük gözünüzden aşağıya kayıyorsa kulaklarının arkasını hafifçe içe doğru eğin. tutacaktır.

sağol dostum.. he ama yok ben sağ camın üstünde rayban yazısı istiyorum, havası orda, camda yazmadıktan sonra diğer tarafları rayban olmuş kim bilecek filan diyorsan (ben demiyorum ) , en az bi 200 tl daha rica ediyolar diyosun

Yazıyı yazmazlar. o lazer baskı. illaki yapan yerler vardır da arayıp bulmak lazım. onun yasal bir yükümlülüğüde olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Yazıyı yazmazlar. o lazer baskı. illaki yapan yerler vardır da arayıp bulmak lazım. onun yasal bir yükümlülüğüde olabilir.

evet sanmıyorum yapılacağını.. mesela diyelim rayban damla modeline 10 liralık cam taktırdım, rayban logosu da yaptı üstüne.. iş sahte ürün kapsamına giriyor

• Gözlük camlarınızı online mağazadan değişebilirsiniz:

https://www.bver.store/gunes-gozluk-cami-degisimi-bgd-570

Farklı renkli camlar için iletişime geçilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.