Suan durumlar nasıl riskli midir gitmek sizce? Gidenler bi yorum yapabilirse guzel olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spor salonuna gidilir mi?

-
-
Gidilir. -
Aşını olduktan sonra git hocam
-
Öğlen gidilir.
-
Boş olduğu vakitler gidilebilir ama tabi yine riskli. Risk her zaman vardır yok diyen ya spor salonu sahibidir ya da aklı selim düşünemiyordur. -
Risk herzaman vardir derken bu covid öncesinide mi soyluyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam covid öncesi olsa olsa sakatlanma riski olur :)
Covid döneminden bahsediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-194734FA8Aşını olduktan sonra git hocam
bildigim kadarıyla aşı tam koruma sağlamıyor
dezenfektan kullan salonda, eczaneden 20 lira civarı alabilirsin
-
Ben olsam gitmem
-
Ağır geçirmeyi %100 engelliyor ve koruyuculuk oranı %90larda. Yapmayın allah aşkına şu aşı işe yaramıyor tatavasını.
-
evde yap
-
ahahah mesajımı tekrar oku, işe yaramıyor filan demedim. aşı oldun koronaya yakalanmıyorsun diye bir şey yok.
-
Evde mümkün olduğunca az çıkın bu dönemde . -
Kapanış saatleri n zaman normale döner, bilen ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hep gitti. hic bis olmadı
kardeşim ben ilk corona ilk çıktığı zamanlarda bir müddet gittim, sonra bıraktım 1 ay kadar, vaklar düşünce tekrar açıldı salonlar tekrar başladım, 2 aydır falan önce bıraktım hala başlamadım giden gidiyor, gitmedim işyerinde korona kaptım. şans meselesi. gitmek isteyen gidiyor, önlemlerini alırsan, gittiğin salonun havalandırması iyi ise malzemelere dokunduktan sonra elini yüzüne ağızna yada vücüdunda herhangi bir yere sürmeyip en son yıkaarsan bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama havalandırma önemli, ben işyerinde covitli olduklarını tespit edemediğimiz kişilerin odasında 10-15dk maskeli bulunduğum halde kaptım. ona göre git.
-
Virus tamamen bitene kadar hic gerek yok ozaman gitmeye sagolasin hocam
Yorumlar icin tesekkurler.
gidilmez hocam uzaktan bakmak için var. beslenme saatinde izlersen kaslı adamlara protein tozu yediriyorlar.
-
Ramazandan sonra gidilir
2 yıldır fitness ilgilenen birisi olarak gidilmez diyorum
Benzer içerikler
- beretta 92fs
- sağ yanak seğirmesi
- yağ bezesi kendiliğinden kayboldu
- sürekli genzime bir şeyler kaçıyor
- zoretanin ay ay etkileri
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X