Şimdi Ara

Spor Salonu Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spor salonuna gidip 5-10 kilo kadar vermek istiyorum. Acaba vücutta sıkıntı olur mu ? ya da sporu bıraktıktan sonra kilo alır mıyım tekrar ?

• eğer spor ile birlikte beslenmenide değiştirirsen kilo almazsın spor ile birlikte sağlıksız beslenmene de son ver. İlk başta zorluk çekersin ama sonra alışırsın alıştıktan sonra, kilo verdikten sonraki mükemmel değişimini görünce o t shirtlerin üstüne tam ve mükemmel oturduğunu görünce yağlı yemekleri, yağ deposu cipsleri , çikolataları görünce miğden bulanacak inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

eğer spor ile birlikte beslenmenide değiştirirsen kilo almazsın spor ile birlikte sağlıksız beslenmene de son ver. İlk başta zorluk çekersin ama sonra alışırsın alıştıktan sonra, kilo verdikten sonraki mükemmel değişimini görünce o t shirtlerin üstüne tam ve mükemmel oturduğunu görünce yağlı yemekleri, yağ deposu cipsleri , çikolataları görünce miğden bulanacak inan bana

10 sene futbol oynadım. Bırakınca 20 kilo aldım. Sporu bırakınca da alır mıyım ? Bir de vücudumun şekillenmesini istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 1 Ekim 2012; 17:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

eğer spor ile birlikte beslenmenide değiştirirsen kilo almazsın spor ile birlikte sağlıksız beslenmene de son ver. İlk başta zorluk çekersin ama sonra alışırsın alıştıktan sonra, kilo verdikten sonraki mükemmel değişimini görünce o t shirtlerin üstüne tam ve mükemmel oturduğunu görünce yağlı yemekleri, yağ deposu cipsleri , çikolataları görünce miğden bulanacak inan bana

10 sene futbol oynadım. Bırakınca 20 kilo aldım. Sporu bırakınca da alır mıyım ? Bir de vücudumun şekillenmesini istemiyorum.

sağlıklı ve yeteri kadar yersen almazsın ama anlaşılan yemeğe düşkün birisin, 20 kilo öyle kolay alınabilecek bir kilo değil çünkü. futbolu bıraktıktan sonra kilo aldıysan sporu bıraktıktan sonrada alırsın aynı şekilde yemeye devam edersen...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

sağlıklı ve yeteri kadar yersen almazsın ama anlaşılan yemeğe düşkün birisin, 20 kilo öyle kolay alınabilecek bir kilo değil çünkü. futbolu bıraktıktan sonra kilo aldıysan sporu bıraktıktan sonrada alırsın aynı şekilde yemeye devam edersen...

Futbolu bıraktım, bel fıtığı, bel düzleşmesi, 2 dizde menisküs, b12 vitamini eksikliği çıktı 3 sene içersinde. Şuan da 85 kgyim. boy +185

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Spor araba alımı hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.