Bildirim
Spor programım nasıl [SS’li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6hacim kas içinse kötü hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhacim kas içinse kötü hocam
Alıntıları GösterArkadaş yoga yapıyor sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Arkadaş yoga yapıyor sanırım
Alıntıları Göster -
Hocam parkura hazırlık için -
Antremansız 55 yapmıştım. Bu sefer amacım 48-50 yapmak. -
Pomem parkuru icin mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam ancak ben zabıtalık için başvurucam. -
Hocam internette görüyorum bazen özel olarak parkur eğitimi veren yerler var öyle yerler daha avantajlı olabilir sizin için.
Şu an pandemi dolayısıyla köydeyim hocam. Bir yere gidemiyorum. Böyle bir şeyler deneyeceğim. Siz de girdiniz mi pomem parkuruna? -
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Şu an pandemi dolayısıyla köydeyim hocam. Bir yere gidemiyorum. Böyle bir şeyler deneyeceğim. Siz de girdiniz mi pomem parkuruna?Ankara da pomem parkuru var hocam
-
Yok hocam ben daha önce denemedim bu tarz bir şey. En azından köy şartlarında kendinize parkurdakine benzer bir düzenek hazırlamaya çalışın. Zıplama tahtası ağırlık taşıma gibi vs.
quote:
Orijinalden alıntı: unraveling
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterhocam neden bu kadar agreisfsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 17 Mayıs 2021; 11:55:41 > -
5 set pull up + 5 er set dips ve push up gibi egzersizleride eklerseniz üst vücudu da geliştirmiş olursunuz. Özellikle sprint koşularda sırt kaslarınızın güçlü olması size ekstra avantaj sağlar, bildiğiniz gibi koşarken aynı zamanda üst vücududa öne atarız tabi açık alan koşuda, koşu bandında daha çok zıplıyormuş gibi hissederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 17 Mayıs 2021; 12:35:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben parkurda 43 sn'i gördüm de spor salonlara kapalı gidemiyoz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X