Şimdi Ara

Spor bölümünde Hakan şükür ve arif erdem yazınca ceza alıyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu konudaki yönetim şu hakan şükür ve arif'in takımının taraftarlarını konudan uzaklaştırabiliyor muyuz?

Hakan şükür dediğimiz için niye 7 gün uzaklaştırma alıyorum

Bu kadar korkmayın lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 27 Kasım 2023; 18:27:55 >

• fenerbahçelisin muhtemelen. bu forumda birşeyler var. acayip hassaslar fetö muhabbetine. gs modları kafasına göre, bizdekiler ise iş güzar. saçmalık. ben orayı bırakmıştım. ortalama herhalde 3 hafta bir sürede yazmıyordum. sonra gsli birisi bana mesaj attı, 12 şubata kadar engellemişler vs hayırdır gibisinden.

ben de anlamadım. soru sordum, saçma sapan, alakasız, içi boş bir cevap aldım.

Spor bölümünde Hakan şükür ve arif erdem yazınca ceza alıyoruz !

yazmadığım bölümde ceza alıyorum falan. tamamı ile içi boş saçma. tribündergi de açılamadı bir türlü. 1 seneyi aştı. sanki fener bölümüne yazmayınca dünya sonu mu gelecek sanıyorlar ne? oraya yazan fenerlileri de anlamıyorum. küçük düştüğünüzle kalıyorsunuz. çünkü açıkça çifte standart var. bizim fenerlilere bol keseden, malumlara uyarı puanı ki sanırım 1 ay sonra siliniyorlar. o yüzden tavsiyem takmaman. çünkü belli bunların bu konularda bir hassasiyeti var.

• Arkadaşlar gereksiz senaryolar kurup kendinizi gereksiz yere sıkıntıya sokmayın.

Futbol bölümünde fetö muhabbetlerini bilerek yasakladık. Her olay,pozisyon ya da haberin içine gereksiz yere saçma sapan ifadelerle ortamı karıştırmak ve konuların seyrini bozmaktan başka bir işe yaradığı yok.

Futbol konuşmak isteyenlere bölüm sonuna kadar açık. İşi ortalığı karıştırmak olanlara ise kapalı.

Yapılan uygulamadan başka anlamlar çıkarmanıza gerek yok.

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.