Şimdi Ara

[Spoiler] Yok artık ya (Revan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya abi bu nasıl olabilir? Dedik wow bozdu yok şöyle yok böyle Bioware candır.Tutmuşlar 3 kişiye Revan'ı öldürtmüşler.Delirdim resmen.Lanet olsun lore anlayışınıza.

• "beni nasıl kesersiniz siz" demek lazım.
  • Bak bu olmamış işte
  • hangi questte oluyordu bu olay?

• Empire verisyonu (Önce HK-47 yok ediliyor!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Empire verisyonu (Önce HK-47 yok ediliyor!)

Bari yakışan bir boss dövüşü olsaydı, 3 kişi(hemide 35 lvl) Darth Revan'ı kesiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Saçmalık!

Asıl saçmalık benim Revan'ı kurtarmış olmam. En son bıraktığımda Republic Feet'teydi ve bana Tython'a, Jedi Tample'a gideceğini söylemişti. Imp'ler yolda mı yakalamış Revan'ı. İçimden bir ses daha ölmedi diyor nedense. Bioware bu kadar ucuz numaralar yapmaz aslında ama !!!!
  • Bu da bir spoiler :)

Jedi Sage ile görev yaparken antik holocronlardan birinin içinde Bastila'yı görüyoruz. Hatta dark pointiniz fazlaysa seziyor, bende bu yollardan geçtim ama yol değil onlar, gel vazgeç bu sevdadan gibisinden bir cümle kuruyor.
    Adamlar ne güzel yapmış derken Revan, HK 47 ve Exile a neler yaptıklarını gördüm. tey tey....
    Bu numaraları Bioware/EA yapmıyor arkadaşlar George Lucas vermiştir hep büyük tiplerle ilgili son kararları, ounu yerinde olsak hiçbirimiz kabul etmezdi ama Lucas jubilemde iyice ses getireyim demiş herhalde. (Starwars'tan emekliye ayrıldı oda nasıl oluyosa :))

Gene de kim vermişse vermiş kararı. Bu kadar kötü yapılamazdı Revan-Exile, düşünsem ben bile yapamazdım. Şöyle 50. seviyeye koysalar, birlikte queste gitsek raide girsek. Arada hikaye icabı taraf değiştirse. Ama bir kalemde silmişler elemanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Ocak 2012; 9:51:53 >
  • Cesedini görmedim video da. Force'la bir oldu kesin.
  • ölmemiş ki ceset yok ortada tüymüştür -.-
    ceset olsa bile dirilenleri gördük.
    adam 300 küsür yaşında mantıken bunlar mı öldürecek peh...
  • Hakkatten ceset yok yahu
  • Force ile oluşturduğu bir görüntüydü o sadece. Mind Trick ile onu kesmişiz gibi kandırdı bizi
  • Adam Light'ı Dark'ı yalamış yutmuş kültürlü biri. Sanıyo musunuz ki orda iki üç baldırı çıplak Sith'e yenilsin.

Büyük planın parçaları bunlar.
  • And in the end,as the darkness takes me.I am nothing.Now I know how you felt,my friend.

Acaba bu laflar Darth Malak icin mi?

(Ayrica keske Ravan peleriniyle falan olsaydi.Eskisi gibi )

Not: Turkceyi katlettigimin farkindayim ama alman klavyesiyle yaziyorum,affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 26 Ocak 2012; 17:30:20 >
  • Belki de Exile için söyledi.

Bir şeyler çıkarsınlar valla altından, harcadılar bütün karakterleri...
  • Revan ölmedi. Force Teleport yolu ile ışınlandı ordan.Açık kapı bırakıldı geri getirmeleri için
    And in the end,as the darkness takes me.I am nothing.Now I know how you felt,my friend. bu lafta Darth Malak için denmiştir.
  • benim anlamadığım republic tarafında onu kurtarıyoruz ne alaka??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.