Bildirim
Spoiler Tuşu ne işe yarıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Özellik geçici olarak kaldırılmış _____________________________ -
bozulmuş bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 17 Şubat 2008; 3:26:37 >_____________________________ 
-
-
özellik geçici olarak devre dışı bırakıldı.şu anda kullanılamaz.sadece belirli bölümlerde kullanılabilecek bir özellik olacak.konu dışında olmayacak, sinema bölümünde olacak mesela. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
özellik geçici olarak devre dışı bırakıldı.şu anda kullanılamaz.sadece belirli bölümlerde kullanılabilecek bir özellik olacak.konu dışında olmayacak, sinema bölümünde olacak mesela.
amacı hakkında da bilgi alsak memnun olurum?_____________________________ -
Ya şurada bir eğlence bulduk, daha oynayamadan aldılar elimizden
Spoiler butonunun amaci sinema ve tv diziler bolumu icin. Orda filmi izleyenler film ile goruslerini paylasmak isterlerken mecburen spoiler veriyorlar. Filmi ya da dizinin yeni bolumunu henuz izlemeyenler o yaziyi okursa hevesleri kacabileceginden spoiler butonu ile kapatiliyor. Okumak isteyen spoiler butonuna basip aciyor. Konu disinda ve gereksizlerde cok abartildigindan buton simdilik kapatildi. Acildigi zaman da Tv ve Diziler ve Sinema bolumunde olacak. _____________________________
-
Bence oyun bölümündede olmalı. _____________________________
Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Spoiler butonunun amaci sinema ve tv diziler bolumu icin. Orda filmi izleyenler film ile goruslerini paylasmak isterlerken mecburen spoiler veriyorlar. Filmi ya da dizinin yeni bolumunu henuz izlemeyenler o yaziyi okursa hevesleri kacabileceginden spoiler butonu ile kapatiliyor. Okumak isteyen spoiler butonuna basip aciyor. Konu disinda ve gereksizlerde cok abartildigindan buton simdilik kapatildi. Acildigi zaman da Tv ve Diziler ve Sinema bolumunde olacak.
yiğit sağol
_____________________________ -
fuzuli
_____________________________ geri dön zaman -
yani
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Bence oyun bölümündede olmalı.

_____________________________ -
Olma ihtimali yüksek olan bölümler:
Sinema-Müzik-Kitap (tüm alt bölümleriyle)
Anime/Manga
Pc Oyunları
Konsol Oyunları_____________________________ nyan -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler