Şimdi Ara

Splitter Hızımı %99.9 yavaşlatıyor...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizi şu splitter yüzünden kaynaklanan hız düşüşüm için rahatsız ediyorum. Splitter'sız direk modeme bağladığımda hızım 1.74Mbps splitterı bağladığımda hızım 30 kbps'e kadar düşüyor ve sayfa bile açmıyor. Tam 3 adet splitter aldım bu yüzden 3'ü de aynı değşen bişey yok. Biryerde modemden çıkan splitter'ı kullanın o daha iyi diyor fakat onu deniyoum değşen hiçbişey yok olan internetime olyuor hiçbir işimi yapamıyorum.

Sizden ricam bana (ben izmirde otuyorum) hız düşürmeyen bir splitter tavsiyesinde bulunmanız. Şimde ben splitter'sız kullanayım diyorum ama annem de izin vermiyor telefonu kullanmak istiyorum ben diyor. Aslında ben de telefonu da kullanmak istiyorum. Lütfen bu konu hakkında sizden öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Çok daha önce açacaktım konuyu fakat idare edeyim şu hızla dedim ama artık gına geldi.

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heryerindenöpüyorum -- 3 Ağustos 2011; 16:28:53 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_50561565/tm.htm

Burada az önce benzer bir cevap verdim.

Ayrıca Splitter'in görevi hattan gelen net ve telefona ait verileri süzmek ve birbirinden ayırmaktır. Böylece kesintisiz ve sağlıklı bir nete kavuşabilirsiniz. Markası ve modeli pek de önemli değildir. Yalnız Splitter bağlantıları yapılırken, hattınızdaki jaklarda sorun varsa yine bu tür problemlerle karşılaşabilirsiniz. Santral yakınsa şayet bir yetkili kişi ile iletişime geçin, gelip bir baksınlar.

Ayrıca TTNET'i arayın ve arıza kaydıda bırakın hat hızınızında bağlantı paketinizin durumuna göre yükselmesini de talep edebilirsiniz.

Hat değerleriniz nedir? Arayüz sayfasından buraya eklerseniz, daha iyi bir yorum da yapabilirim.

• Kısa devre yapıyor olabilir içini bi aç ta bak... Yada Bakım yapılıyordur o yüzden bi kaç günlüğüne internet hızını aşırı şekilde düşebilir.
  • hat çoklayıcılar var onlardan al bitane onu dene
  • splitter-modem arası ve splitter-telefon arası rj11 kabloları kontrol et
  • arkadaşlar gittim izmir çankayaya sağolsun tanıdığım bir abi var bana YCL marka bir adsl splitter verdi. Kendi modeminden söküp 5 tl'ye aldım. İnternetten biraz araştırdım bu splitter'ı Türk Telekom öneriyormuş. Denedim sonuç Perfectooooooooooo:) Splitterlı bile kullandığımda 1.74mps. Herkese tavsiye ederim. Bu splitterı elinize aldığınızda kaliteli malzemeden yapıldığını hemen anlıyorsunuz. Diğer splitterlar gibi boyutu fakat LINE girişi ile MODEM girişi yan yana PHONE girişi ise tek. Normalde LINE girişi tek, MODEM ve PHONE girişleri yan yana olur işte sanırım buda kalitesini gösteriyor. Durun hemen resimini de yollayayım. Herkese

Splitter Hızımı %99.9 yavaşlatıyor...!!!

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heryerindenöpüyorum -- 3 Ağustos 2011; 23:31:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.